Thursday, 15 December 2011

KFC Double Zinger Burger Combo Online Voucher Ditamatkan


K.F.C = Kupon Free Cancel


# Baru nak merasa guna free voucher ni..tetiba dapat tahu promosi da habis dari KFC Malaysia sendiri...katanya promosi sebulan...tapi jadi sehari je...untung la siapa yang dapat sambar Double Zinger Burger Combo percuma ni sebelum Online Voucher KFC Double Zinger Burger Combo ditamatkan...

NOTA KECIL :

Mesti ramai yang serbu KFC ni...sebab tu online voucher ni ditamatkan serta merta...melepas aq nak makan KFC Double Zinger Burger ni secara percuma ni...hee..

**Terima kasih kerana membaca entri KFC Double Zinger Burger Combo Online Voucher Ditamatkan

56 comments:

  1. bising org bile kfc tiba2 stop kan bnde ni...haha
    planning silap ni..

    ReplyDelete
  2. biasa la percuma sapa tak serbu tu yg tamat dh voucer tu..kalau tak roboh KFC tu...hahah

    ReplyDelete
  3. aik..kata sebulan???
    kena serbu sehari dan tutup tempoh ke??..heheheh

    ReplyDelete
  4. hehe.. memang mengamuk besar siapa nak pergi makan burger ari ni.. :P

    # tengok tak status KB kat fb ari ni ?

    ReplyDelete
  5. sy tgk je org dok heboh2 pasal voucher ni
    malas nak amik port
    hihihi

    ReplyDelete
  6. @ShahzCudin

    haha...stok habis kot..sebab sekali serbu..amik kau...beratur panjang..haha~

    ReplyDelete
  7. @Daddylicious

    hee..test yang membunuh reputasi ni daddy..

    ReplyDelete
  8. @MeeRole

    haha...aq baru nak rembat 10 biji..melepas la..haha~

    ReplyDelete
  9. @Panggil Aku Han

    hee..mesti ramai yg kecewa kan Han...lagi2 yang da siap2 print kupon tu..hee~

    ReplyDelete
  10. @Juliet_iRa~"

    kecoh kat FB..mungkin kekurangan stok kot..ramai yg serbu...

    ReplyDelete
  11. @diana

    tu la kak..kata sampai 15/1/2012..last2 semalam da habis...heee~

    ReplyDelete
  12. @era kecik

    haha...tahu tak pe era..

    #hee..ada terbaca jugak la...hee~

    ReplyDelete
  13. @Lya Colours

    hee..ramai yg rasa macam nak menjerit sebab da print kupon banyak2..tapi tak valid...hee~

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum ezad...ramai yg bengang sbb x dpt nak mkn percuma Double Zinger Burger Combo ni...ala beli jer pastu boleh mkn..:)

    ReplyDelete
  15. habislah kfc kena marah. tamatkan cepat sangat. salah strategi marketing tu

    ReplyDelete
  16. @maszull

    waalaikumussalam mama...tu la mama..sebab tak dapat nak makan free...hee...kalau beli feeling dia lain sikit berbanding kalau dapat free..hee~

    ReplyDelete
  17. @syarifahsidrus

    tak sampai sehari da ditamatkan...huuhh...patutnya kena la rancang betul2 kan...

    ReplyDelete
  18. @Santri T.P.I.N.I

    takpe la kan..rasa nak makan nanti beli la..nanti kempunan pulak kan..hee~

    ReplyDelete
  19. how sad :'( KFC di malaysia tastes very good compared to here..:'O

    ReplyDelete
  20. naseb xminat burger kfc..hehe..ca suka mekdi.. :P

    ReplyDelete
  21. duh sedapnye....

    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    ReplyDelete
  22. buuu buuu~ kfc bohong.. buu.. buu.. boikot la mo mkn sda.. :P hehe

    ReplyDelete
  23. yeke. baru ingat nak print. nasib baik tak print lagi.

    ReplyDelete
  24. rezeki bg yg dpt merasa kfc dgn voucher free ni...

    ReplyDelete
  25. Mesti sbb ramai yg serbu terus dia tutup.... Takut rugi la tu...

    ReplyDelete
  26. ditamatkn dalam kurang 24jam!! haha aku pn trlepas gk

    ReplyDelete
  27. skang ni pizza plak kecoh..g tgk..hee..murah gak la :)

    pss : kapal selam tu dah tutup utk renovate...xyah la dtg lagi..he..tunggu dia buka dl..tahun dpn kot...:)

    ReplyDelete
  28. aku tak tau pasal voucher neh hehe..strategi promosi menyakitkan hati pelanggan je camtuh..mujur kfc ni gah namanya..kalau suam2 kuku, besok dah bankrup

    ReplyDelete
  29. besor burger tu,,ishh rugi tak rasa

    ReplyDelete
  30. tu la kata sebulan..mungkin kfc rasa dlm sehari je abes stok beger dia..kalo sebulan rugi plak haha

    ReplyDelete
  31. @Rtp Farra Arisha

    yeke..? hee..tak pernah lagi merasa KFC kat sana..hee~

    ReplyDelete
  32. @Ca Cik Duyung

    mcd punya burger mmg lagi best sikit dari kfc...hee~

    ReplyDelete
  33. @hazz death

    haha...aq tetap jugak serang kfc kalau teringin nak makan..haa~

    ReplyDelete
  34. @Man Mala

    tu la..tak sempat merasa pun guna bancer free tu...hee~

    ReplyDelete
  35. @msredcheesecake

    tersilap percaturan la tu...tak sangka banyak permintaan kan..patutnya kena la buat limit untuk seseorang pelanggan tu...ni kalau setiap orang tu nak 10...kalau dalam satu2 masa ada lebih 30++..haa..macam mana tu..? hee~

    ReplyDelete
  36. @Saiazuan

    haha..sama la kita...aq baru nak try...kata promosi da habis...cehh...

    ReplyDelete
  37. @Juliet_iRa~"

    minggu depan start promotion dia kan...hee~

    #saje je nak jalan2...:D

    ReplyDelete
  38. @♥ p a a n i ♥

    entah la..da bukan rezeki nak merasa free kan...beli je..kan senang...hee~

    ReplyDelete
  39. @Ahmad Syuxer

    aq pun baru tahu bila voucher ni da ditamatkan bro...haha...rugi2...

    ReplyDelete
  40. @Eera Shera

    haha...free la katakan..sape tak nak kan..hee~

    ReplyDelete
  41. eheheh.. sabar.. KFC pun tak nak rugi agaknya... ekekeke

    ReplyDelete
  42. @Gen2Merah

    hee...tu la kan..double pulak tu..mmg kejap je la habis kan...hee~

    #kalau nak..beli je la lepas ni kan..

    ReplyDelete
  43. tak minat kfc pun -.- hahaha

    ReplyDelete
  44. fuhh menyelerakan..hahaha

    dialog pak cik kfc"aku rugi oo"

    ReplyDelete
  45. @hira

    baru nak belanja...tak minat ye...? haha~

    ReplyDelete
  46. @MaYa MustWany

    hee..tu la kan mas..

    rugi tu..bagi burger double free...hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com