Monday, 26 December 2011

May I Help You ? | Santai Petang


Tut...tut...tut...tut...

Pemanggil : Hello...Domino's Pizza Giant Hypermarket Batu Caves ke ni...? 
Domino's   : Yes...may I help you ? Hello...may I help you Mr ?
Pemanggil : Haa...nak tanya ni...ada nombor Pizza Hut tak ? 
Domino's   : #$&* !!

#HAHA...apa perasaan korang kalau kat tempat pekerja Domino's tu...?


NOTA KECIL :

Domino's Cheese Burst Doubledecker tu nampak macam sedap je...terliur pulak tengok gambar pizza tu...kalau dapat ni...huuhh...lagipun aq da lama tak makan pizza ni...heee...

**Terima kasih kerana membaca entri May I Help You ? | Santai Petang

30 comments:

  1. Ok,aq try col domino skang gak..wahaha

    ReplyDelete
  2. @MeeRole

    haha..ko try la..aq tak nak tanggung akibatnya...haha~

    ReplyDelete
  3. ceh.. apa daa.. :P

    ReplyDelete
  4. @era kecik

    haha..era tak nak try ke buat macam tu..:D

    ReplyDelete
  5. kakakakakaka
    ase lawak plak
    bengaaang jek pekerja domino tu
    dlm ati die
    pe la nasib aku
    nak ke aku ckp kuat2 ni domino bukan customer service
    kekekeke..

    ReplyDelete
  6. @aimie amalina

    haha...terpaksa sabar je la..nanti tak pasal2 diberhentikan kerja pulak..kih3..

    ReplyDelete
  7. tensen klo jd pekerja domino tuh,,ahaha

    ooo..ni yg kuar kn iklan tv tu kan?

    ReplyDelete
  8. erk..kalo ca kat tmpt dominos tu, mau ca tak baling pizza ke telepon..hampeh..haha

    ReplyDelete
  9. HAHAHA boleh lak macam tuh..
    rasa nak sekeh je

    ReplyDelete
  10. Sabar jerla operator Domino tu

    ReplyDelete
  11. org tu saja cri psl la tu haha..

    sama la ngidam pizza ni..lama dah x mkn..jom ezad belnje ;)

    ReplyDelete
  12. @ShahzCudin

    haha..tahu takpe..;D

    #tak pernah pulak tengok iklan ni kat tv..

    ReplyDelete
  13. @Ca Cik Duyung

    haha...dalam telefon..mana boleh baling pizza ca...hee~

    ReplyDelete
  14. @MaYa MustWany

    haha..kena sabar layan kerenah orang ni...:D

    ReplyDelete
  15. @Yatie Awang

    hee..cakap je 1-300-88-2525...senang...hee~

    ReplyDelete
  16. @NA

    nak marah tak boleh kan...sabar je la..hee~

    ReplyDelete
  17. @Eera Shera

    haha....nak order pizza hut..call domino's...bagus la tu...haha~

    #eera la belanja..hee~

    ReplyDelete
  18. Hahaha x bole thn. Kalau aku mmg lynkan aje kcuali pbualan dirakamkan br la aku x assist. Btw piza domino yg ade cheese tu mmg sodap. Kjap je abis mkn. Cheese dia x sama cam pizza. Bg aku dua2 sdap cuma dominos lmbt muak compare pizza hut =)

    ReplyDelete
  19. @Jue

    haha...nak buat macam mana kan..layan je la..

    #aq da lama tak makan pizza..dapat pizza hut ke..domino's ke..sebat je...haha~

    ReplyDelete
  20. uhh..terliur byangkan pizza double cheese. ko ni kuat makan la. hahahahaha

    ReplyDelete
  21. @Hanie_Dew

    haha..pizza cheese la yg aq tak boleh nak tolak...haha~

    ReplyDelete
  22. 1300882525. Hikhik Baru melahap Pizza Hut last week. Call Pizza Hut Delivery tak berjawab sampai naik lenguh jari,at last pergi keluar juga beli sendiri. APTB~ -.-'

    ReplyDelete
  23. @BeloG MTT

    hee..kadang2 malas nak pergi beli sendiri..call je...tapi kalau call pun tak berjawab..kena la pergi jugak kan...da nak makan sgt..hee~

    ReplyDelete
  24. haha..sengal punya orang..kalau aden la, for sure org tu terus kene maki hamun..haha xD

    ReplyDelete
  25. hahaha...kompem menyumpah habis pkerja dominos ha..haha

    ReplyDelete
  26. @^^eKaTiKaH^^

    haha...nak buat macam mana kan..sabar je la...haha~

    ReplyDelete
  27. @SoLy SoLicious

    haha...kalau yang tak penyabar..mmg da marah habis da pemanggil tu..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com