Tuesday, 27 December 2011

Memang Terbaiklah


Huuhh...setelah bercuti selama tiga hari...bila nak mulakan minggu baru balik...terasa lemau je...HAHA...tu la impaknya kalau da cuti lebih dua hari ni kan...

"Yang paling penting Monday Blues da pun lepas...HAHA"

Haa...tiga hari cuti...tiga hari tu jugak la aq terlepas nak breakfast...terus lunch je...haaa...pagi ni kena la breakfast...kalau tak breakfast nanti...belum sampai tengahari da mula terasa lapar...hee...

Pejam celik...pejam celik...macam kejap saja rasanya aq da nak habis praktikal...rasanya macam baru semalam je aq mula praktikal...aq ingat lagi...aq mula praktikal masa hari pertama puasa tahun ni...hari pertama praktikal aq da diajak turun ke site...tengah panas...pengalaman terbaik la...HAHA...

#Terbaikkk !! Da macam BoBoiBoy la pulak...heee...


NOTA KECIL :

Walaupun cuma 6 bulan aq praktikal...dan tak lama lagi akan tamat awal Januari tahun depan...tapi pengalaman yang ditimba selama 6 bulan tu sememangnya cukup berharga...dapat la merasa jadi Jurutera Projek walaupun cuma untuk 6 bulan...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Memang Terbaiklah

42 comments:

  1. pengalaman memang berharga.. sebab kita yang alaminya sendiri.. bukan orang lain yang alaminya :)

    pagi, ezad :)

    ReplyDelete
  2. bulan puasa kena turun site mmg dugaan bro.. haha nak lg sebelum sampai site ade jual air tebu :D

    ReplyDelete
  3. oik maniac boboiboy ekau ni. haha

    ReplyDelete
  4. @era kecik

    hee..betul tu era..:D

    selamat pagi...(^^,)

    ReplyDelete
  5. @TiTi

    haha...tu lagi dugaan la kan..hee~

    ReplyDelete
  6. @Lya Colours

    haha...blog ni blog tak rasmi boboiboy kot...hee~

    ReplyDelete
  7. rindu zaman praktikal..huhu

    nanti ezad mesti rasa yg sama kot.. hihi

    ReplyDelete
  8. @Ca Cik Duyung

    hee...mungkin kot ca..belum dapat rasa lagi..:D

    ReplyDelete
  9. minggu depan kita cuti3 lagi...hehehee...

    ReplyDelete
  10. @JunAina

    hee..cuti tahun baru...cuti 3 hari lagi..hee~

    ReplyDelete
  11. nanti2 kalau dapat kerja jadi jurutera belanja2 la akak makan ke..
    belikan kasut ke..ye...
    heheeh

    ReplyDelete
  12. @diana

    InsyaAllah kak..kalau ada rezeki..ada gathering ke..boleh la...kenal2 dgn akak...hee~

    ReplyDelete
  13. weeee
    aminnnn :))

    ble la wat gthering2 jurutera2 blogger
    kekekeke...

    ReplyDelete
  14. Xde pnglaman brpraktikal..jawapan soalan ko http://www.speakersekolah.blogspot.com/2011/12/kenapa-nama-ss.html

    ReplyDelete
  15. bestnya... lpas ni kena mengdap buku r plak..? haha

    ReplyDelete
  16. wah..best tu.. alarh, 6 bulan itu pun sudah dpt bnyk pengalaman kan?? hehe

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ezad...pengalaman itu mengajar kita menjadi yg lebih baik lg di masa akan datangkn...moga ezad sentiasa berjaya..:)

    ReplyDelete
  18. sy pulak nnti bru nk stat pktikal..hihi

    ReplyDelete
  19. ni mesti pengaruh boboiboy ni.heee :D dah abis, dah abis.terbaikkk! hekhek

    ReplyDelete
  20. @aimie amalina

    insyaAllah satu hari boleh la buat gathering2 jurutera blogger..cewahhh...hee~

    ReplyDelete
  21. @MeeRole

    syok jugak berpraktikal ni...:D

    #orite..aq da terjah entri tu..haha~

    ReplyDelete
  22. @Zul Fattah

    haha..aq da last sem da...mengadap buku..lambat lagi...hee~

    ReplyDelete
  23. @^^eKaTiKaH^^

    haa..betul2..6 bulan..macam2 da sy belajar..:D

    ReplyDelete
  24. @Ahmad Haziq Azlan

    aq amik kos mekanikal..praktikal pun berkaitan jugak la apa yg aq belajar...:D

    ReplyDelete
  25. @maszull

    waalaikumussalam mama...

    haa..betul tu mama..daripada tak tahu apa2..dapatlah tambah ilmu dan pengalaman sikit..

    ReplyDelete
  26. Haha best ape kene jemur.. Org puteh nun haa punye la mcm nyet nyet bile dpt matahari nk berjemur

    ReplyDelete
  27. @faridah nazurah

    haha..kalau hari biasa den tak kisah sgt..ni tengah puasa..haus dia..jgn cakap la..hee~

    ReplyDelete
  28. pengalaman memang best

    ReplyDelete
  29. @MaYa MustWany

    hee..betul3...pengalaman tak boleh dibeli...kita sendiri kena merasainya kan..:D

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah.. banyak pahala ekau. okey la tu

    ReplyDelete
  31. boel buat bekalan utk keje ygn sebenar kan.

    ReplyDelete
  32. @Hanie_Dew

    yup..betul tu..at least tahu la sikit2 kan..ada pengalaman..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com