Saturday, 31 December 2011

Motif Update Blog Awal Pagi

Haa...awal pagi lagi da online...biasanya waktu macam ni masih di alam mimpi lagi...aq pun tak tahu apa motif aq buka blog pagi ni...mengigau ke..? HAHA...hanya blogger tegar je yang faham situasi ni...selagi ada idea nak update entri...update saja...hee...


Haa...tapi yang tak bestnya...bila idea datang...masa tu jugak la aq bukan kat depan laptop...sebab aq cuma boleh update entri kalau ada laptop...pasal line internet tak kisah sangat...wifi bersepah kan...tapi nak bawa laptop bila keluar...memang tak la...HAHA...

"Nak pinjam laptop kejap boleh...? Nak update blog kejap..."

HAHA...ni namanya muka tak tahu malu...masuk KFC ke McD...aim saja mana yang berkenan walaupun kita tak kenal orang tu...buat macam situasi kat atas...HAHA...rasanya peluang nak dapat pinjam kejap laptop orang tu peratusnya agak rendah la...HAHA...

Haa...lain la kalau ada phone Android ke kan...ataupun phone atau tablet canggih yang lain...senang nak update entri...ada benda menarik nak diupdate...taip je...tak payah nak bawa laptop...hee...tahun depan kalau dapat salah satu tu...memang syok la...terbaik...hee...


NOTA KECIL :

Haa..tak salah kan kalau nak berangan pagi Sabtu ni kan...ni kira wishlist untuk tahun depan la...tu pun kalau dapat la...HAHA...


**Terima kasih kerana membaca entri Motif Update Blog Awal Pagi

21 comments:

  1. wee..update pepagi bute ni line laju w..sebab masing2 sdg sibuk d ulitmimpi..wah~~

    ReplyDelete
  2. Walking here, well happy 2012 :)

    ReplyDelete
  3. hp android? okey x boleh dgr. sedihhhh -,-

    ReplyDelete
  4. @cik ika

    betul2..line laju bila pagi ni..hee~

    ReplyDelete
  5. tak salah nak buat wishlist. yang penting kita berusaha untuk achieve kan.

    kalo ko dpt smartphone tahun depan. betalu talu la entry ko pasni. hihihihi

    ReplyDelete
  6. blogger tegar memang kena bangun pagi untuk sentiasa hapdet kan.. ehehe

    selamat menyambut tahun baru 2012

    ReplyDelete
  7. @Hanie_Dew

    yup..betul2..kalau ada wishlist..tapi takde usaha..sampai hujung tahun pun tak tercapai kan..hee~

    #haha...entah la...:D

    ReplyDelete
  8. @Gen2Merah

    hee...tp sy takde la blogger tegar sgt...hee~

    ReplyDelete
  9. teringin nak update blog hari2 tp apakan daya masa x memihak kpd saya

    ReplyDelete
  10. @Tentang Kita

    sy pun hanya gunakan masa2 yang terluang je kalau nak update blog skrg ni..:D

    ReplyDelete
  11. kalau cara macam tu, nak kena pemampaq tu...hihi

    ReplyDelete
  12. mari join Segmen Pertama Farah Alias..! Need ur support!

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/1st-segmen-by-farah-alias-lagu-pilihan.html

    ReplyDelete
  13. Betul2! bila ada idea mesti lappy pulak takde.Macam iqa tulis kat dalam hp dulu ker.Takut lupa plak.heee

    ReplyDelete
  14. haha android tak android.. rasanya lain la kalau kita update guna fon atau handphone. tu yang blog den dah berhabuk.. haha :p

    ReplyDelete
  15. @zareliqa afiqa

    haa..sama la kita..catat dulu kat fon...nanti lupa..hee~

    ReplyDelete
  16. @faridah nazurah

    haha...kalau update guna phone ringkas2 je...nak taip panjang2..tak boleh nak agak...haha~

    ReplyDelete
  17. haha aku prnah jadi gila sebab blog.. so aku paham bebenor situasi ko ni

    ReplyDelete
  18. @Muhammad Saiazuan Norhalik

    haha..nasib aq masih belum gila lagi sebab blog...kah3~

    ReplyDelete
  19. hmm..mmg mudah klo de 2 bnde tu..smoga tercapai impian nk dpt sume2 tuh..slmt thun baru :)

    ReplyDelete
  20. @ShahzCudin

    tu la kan..kat mana2 je boleh update..hee~

    harap2 boleh la dapat tahun depan..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com