Monday, 5 December 2011

Prosperity Burger Sudah Kembali


Huhh...akhirnya Beef Prosperity Burger kembali lagi...!! Nak tunggu kemunculan Prosperity Burger ni rasanya memang agak lama jugak la...tahun ni rasanya baru 2 kali Prosperity Burger ni ada kat McD...sebab bukan sepanjang tahun ada set ni...ada masa yang tertentu je baru ada...

Haaa...siapa yang tak tahan pedas tu...disarankan pilih la set lain selain Prosperity Burger ni...serius memang terasa kepedasannya sebab sos lada hitam yang pekat tu...aq memang tak boleh lupa rasa sos lada hitam Prosperity Burger ni...kena sediakan air lebih bila nak makan tu...

Tapi tu yang buat feeling habis je bila makan walaupun pedas...kalau ada yang double lagi la nikmat...nikmat kepedasan rasa lada hitam...HAHA...

#Keinginan nak makan Prosperity Burger tu memang tengah membuak-buak ni...heee

NOTA KECIL :

Ni semua sebab aq ternampak iklan kat surat khabar hari tu la ni...kalau aq tak selak surat khabar tu...mesti aq takkan tahu yang Prosperity Burger da kembali...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Prosperity Burger Sudah Kembali

50 comments:

  1. wah best ni....
    serius sedap wo....
    prosperity adalah set pertama yg aku makan kat mcd...
    kalo tak mane penah makan kat mcd...
    asyik2 kfc je...

    ReplyDelete
  2. haha.. perut dah berbunyi ni.. jom blanja aku r ezad..

    ReplyDelete
  3. @Lea Isnawi

    hee..jom3...geram je tengok iklan kat tv..kat surat khabar ni..hee~

    ReplyDelete
  4. @Zul Fattah

    ko kat mana...aq kat mana..heee~

    kalau dekat...no hal la nak belanja..hee~

    ReplyDelete
  5. MAKE DONT KNOW...kejap lagi Kancil akan terjah...tu yang amat dinanti2kan

    ReplyDelete
  6. @cik ika

    hee...ika tahan ke makan pedas2 ni...hee~

    ReplyDelete
  7. waaa...ni yg tak leh tahan ni..cm tau2 je pcl nak ke mcD...huhu jom.

    ReplyDelete
  8. @Kancil 8349

    ramai yang menantikan kemunculan Prosperity Burger ni Kancil...sama la kita..hee~

    ReplyDelete
  9. @sergeant keroro

    haa...jom la..apa lagi..serang mcd..!! haha~

    ReplyDelete
  10. @[PCL]

    hee..Prosperity Burger mmg favourite la...walaupun pedas...sanggup makan...puas...:)

    ReplyDelete
  11. aku pon terliur tengok prospereti ni kt iklan tv td..jom serbu mekdiii

    ReplyDelete
  12. @♥NuR SyAFiQah♥

    tu la..selalu pulak tu tunjuk iklan kat tv...hee~..jom2..

    ReplyDelete
  13. kalau makan ni mmg susah nak habiskan... banyak...:)

    ReplyDelete
  14. @Daddylicious

    banyak ke..? rasanya makan satu macam tak cukup..kalau double baru syok...hee~

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ezad...wah sedap ni esok boleh pi beli untuk lunch kn...;)

    ReplyDelete
  16. kena rasa nie..asyik xsempat ja...

    ReplyDelete
  17. @maszull

    waalaikumussalam mama...kalau beli time lunch..murah sikit kan..hee~

    ReplyDelete
  18. @zarulfarhana

    hee..kena cepat..nanti nak merasa lagi..kena tunggu beberapa bulan lagi...hee~

    ReplyDelete
  19. aku layan burger kat stall tepi jalan je..huhu

    ReplyDelete
  20. ca pon da lama menunggu burger ni..oernah 1 musim tu sampai makan 4 bijik..tp lain2 hari la..hehe..

    ReplyDelete
  21. stahun tunggu...nk serbu mek di...........he3

    ReplyDelete
  22. nak cakapnya, seumur hidup x pernah makan...kecian tak???huhu

    ReplyDelete
  23. @kiz

    hee..aq layan je mana2..asalkan sedap..:)

    ReplyDelete
  24. @♥CiK DuYuNG [Ca]♥

    wahh...dahsyat...hee..tunggu double pulak keluar lepas ni..hee~

    ReplyDelete
  25. @KuNanGKuNanG

    nak tunggu bukan lama kan nak muncul kat mcd...hee~

    ReplyDelete
  26. @CikGu Ma

    kalau da rasa sekali..mesti nak lagi..hee~

    ReplyDelete
  27. tu la terliur tengok iklan tadi..hehe

    ReplyDelete
  28. @Wanie

    tu la..selalu pulak ditayangnya iklan mcd ni...geram je dibuatnya kan...hee~

    ReplyDelete
  29. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

    kat tempat aq ni mcd dekat sgt...daya tarikan tu kuat je nak pergi...hee~

    ReplyDelete
  30. eh da ada ek?

    ira pon br tau ni..

    sedapnyaa..nak juga..:)

    ReplyDelete
  31. @Juliet_iRa~"

    da ada da...hee...
    tgh tunggu yg double punya keluar ni...mintak2 ada la..hee~

    ReplyDelete
  32. kebetulan kancil berada di Kota Kinabalu...di sini banyak kedai Make Dont Know...hehehe..kat Tawau belum ada lagi

    ReplyDelete
  33. baru je makan ahad lepas...igt nak minum je kat mcd...tiber2 ternampak ade prosperity..apelagi tapau la...

    ReplyDelete
  34. xleh makan sebab black paper.....:(


    http://www.ch000tz.blogspot.com/2011/12/d-memorabilia-norgepart-ii.html

    ReplyDelete
  35. puasa. tak boleh tengok lama-lama -.-

    ReplyDelete
  36. ok!!! ada sesape nak blnje saya??? saya freee je...hakhakhak :P


    *perasannaye saye =,="

    ReplyDelete
  37. alahai...sedapnye...belanje blh? :P

    ReplyDelete
  38. @Ana Jannah

    sy pun free je kalau ada yg nak belanja..hee~

    ReplyDelete
  39. @^^eKaTiKaH^^

    hee...boleh je...tapi bila tu tak tahu la..hee :)

    ReplyDelete
  40. pekena smiggu skali ni ok ni..

    ReplyDelete
  41. @Ahmad Haziq Azlan

    haha...try la...download 2...aq nak sekali...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com