Saturday, 10 December 2011

RM1,000,000 Money Drop ONLINE

> Whats Up Guys...

Haa...nak menang RM1 juta? Tapi kat dalam game je la...hee...haa, apa tunggu lagi...jom la layan game RM1,000,000 Money Drop ONLINE ni kat SINI...nak jugak merasa main game ni kan walaupun tak dapat duit yang sebenar...HAHA...



#Game Online ni hanya boleh dimain pada setiap hari Sabtu dan Ahad pada waktu siarannya di Astro Ria...dari jam 10.00 hingga 11.00 malam...heee...

**Terima kasih kerana membaca entri RM1,000,000 Money Drop ONLINE

44 comments:

  1. boleh jadi kaya main games ni hahaaa

    ReplyDelete
  2. @Bro Ahmad

    haha...kaya tapi tak boleh nak cashout la duit tu...HAHA~

    ReplyDelete
  3. cantik ja bulan malam ni hehe.. cuaca ceria kat sini..
    nak main game tu kalau dapat duit yang betul. ehehe

    ReplyDelete
  4. @Gen2Merah

    takpe la..takde rezeki nak tengok kan...

    #kalau betul2 dapat..sy pun nak masuk game ni betul2..hee~

    ReplyDelete
  5. Tmpt aku pun x nmpk, pnuh ngan awan pastu brangin

    ReplyDelete
  6. tempat akak pun macam tu gak, hujan..

    ReplyDelete
  7. @Jue

    tu la..kejap ada..kejap takde...awan + angin...takde rezki nak tengok..huhu~

    ReplyDelete
  8. @Yatie Awang

    cuaca kurang baik..tak dapat la nak tengok kan kak..

    ReplyDelete
  9. dpt tengok gambar je! cantek sgt.

    ReplyDelete
  10. citer nie boleh wat pengetahuan kita bertambah gak kan? benda yang kita tak tau, jd tau..fakta2.. ^^

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ezad...best gak tengok siaran nyer kat tv anak mama jer yg main on-line jer...:)

    ReplyDelete
  12. kehkehkeh dila da cuba da minggu lepas :) hihi

    ReplyDelete
  13. @Lea Isnawi

    hee..dapat tengok gambar pun ok la..nak tengok sendiri tak dapat...

    ReplyDelete
  14. @Ca Cik Duyung

    hee...betul tu ca...sekurang2nya dapat tambahkan ilmu kan... :)

    ReplyDelete
  15. @maszull

    waalaikumussalam mama...hee..mama tak join sekali ke main game ni secara online..

    ReplyDelete
  16. @syarifahsidrus

    kalau realiti..nak kena join betul2 la game ni..hee~

    ReplyDelete
  17. kalau dapat duit betul2,perghh...syok gila!

    ReplyDelete
  18. sgt suka game ni!!! anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

    ReplyDelete
  19. alar..ingatkan dapat duit betul td.kaya! kaya! hee :D

    ReplyDelete
  20. haha..naseb baik game jew..kalau tak dah lame kaye dah :P

    ReplyDelete
  21. @manmala

    kat alam maya je la boleh rasa kaya...hee~

    ReplyDelete
  22. @Anyyss Shuhaimi

    tu la...tak boleh nak cashout pulak kan..hee~

    ReplyDelete
  23. @SoLy SoLicious

    haha..baru mula minggu ni la main game ni online..haha~

    ReplyDelete
  24. @JHaZKiTaRo

    game ni buat kita berfikir...best2...:D

    salam perkenalan..(^^,)

    ReplyDelete
  25. @zareliqa afiqa

    nak dapat duit betul2..tak dapat la..hee~

    ReplyDelete
  26. @^^eKaTiKaH^^

    tu la kan...kalau dapat separuh pun jdai la kan...haha~

    ReplyDelete
  27. @sergeant keroro

    haha..kena masuk la rancangan ni...uji minda...haha~

    ReplyDelete
  28. hiiiii..nnt orang makin obeses dengan duit tu sebb geram tgk duit bekepuk kepuk.

    ReplyDelete
  29. daapt tengok sekejap hari tu kat rumah. mmg gelap gelita lah malam tu. :)

    ReplyDelete
  30. @siti kektus

    tu la..sama la kita..tak dapat nak tengok...awan banyak lindung bulan malam tu...hee~

    ReplyDelete
  31. oo betul la de online..hihi

    tapi tak suka.haha..kang takut leka.hihii

    ReplyDelete
  32. @MaYa MustWany

    hee..game ni ada sabtu ahad je...tu pun dari pukul 10-11 malam je..hee~

    ReplyDelete
  33. suka tgk game ni kt tv..nk jgk try main online.. hehe
    tp takut leka plk...hihi
    kawan2 yg free blh la visit blog sy di www.esihat.com
    tq

    ReplyDelete
  34. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com