Friday, 9 December 2011

"Segmen: Kaki Wayang Nak Review Blog"

Huuhh...sebenarnya aq memang da lama cari blogger yang nak buat segmen review blog ni...sebab nak tahu pendapat blogger lain tentang blog sendiri...mana tahu ada yang kurang ke..boleh diperbaiki lagi...setiap blogger tu ada pendapat berbeza kan...ada yang suka...dan ada yang tak...


Kalau ada nak berikan teguran dan pendapat supaya blog aq ni dapat diperbaiki lagi dari semasa ke semasa...dipersilakan...hee..mana tahu terpilih ke blog aq ni untuk direview...siapa tahu kan...hee..

Objektif segmen: 

#Untuk berkongsi-kongsi idea dan pendapat mengenai blog, design dan macam-macam lagi dan sebagai salah satu promosi dan platform kepada blog anda secara tak langsung dapat menambah bilangan follower anda dan pembaca setia blog anda...

Kalau nak join...KLIK kat gambar...


**Terima kasih kerana membaca entri "Segmen: Kaki Wayang Nak Review Blog"

19 comments:

  1. baik sungguh hati blogger tu nak review blog

    ReplyDelete
  2. Aku bru je join review ujang hri tu..huhu..

    ReplyDelete
  3. Aihhhh blogger terkenal pon nak direview juga ke?

    ReplyDelete
  4. ni..jiran hang nak review hang ni.. ehem.. harap ezad dpt tukar warna blog ni jd warna pink ye.. sb pink comel..boleh?



    #gurau je lee =.='

    ReplyDelete
  5. semoga yang review nanti dapat berikan sesuatu yang ezad harapkan hehe

    ReplyDelete
  6. @faridah nazurah

    hee..nak tahu jugak pendapat orang kan...:)

    ReplyDelete
  7. @Kaki Wayang

    erk..mana ada..? blogger biasa je..huh~

    ReplyDelete
  8. @kotak bulat

    haha...warna pink...erk...confirm terang benderang je kan KB...haha~

    ReplyDelete
  9. belog ni dah baik da ni...

    ReplyDelete
  10. setuju dgn kb, tuka warna pink la hehhehee

    ReplyDelete
  11. lama tak join segmen..akan dipetimbangkan :)

    ReplyDelete
  12. blog dah hebat..hihih

    ReplyDelete
  13. wahh heee.. :)

    da fames da la ezad pnya blog..hee

    ReplyDelete
  14. macam bagus je segmen ini humm

    ReplyDelete
  15. wahh, tahniah.. harap review kali ini akan sama2 menambah baik kan apa yang kurang utk kepentingan para pengunjung dan pembaca di sini kan..

    all the best

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan bro... good luck! :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com