Monday, 26 December 2011

So Long And Goodnight

Huuhh...angin awal pagi ni kuat semacam je...daripada tengah malam tadi...nampak gayanya macam nak hujan saja tapi...daripada tengah malam tadi aq tunggu...sampai sekarang masih belum hujan...kalau hujan awal pagi macam ni syok jugak la...mesti sejuk je awal pagi macam ni...

Haa...kejap lagi hujan la tu...harap hujan lebat la...hee...set alarm...tarik selimut...tidur la...lagi pun sekarang pun da nak masuk pukul 4.17 pagi da kan...haishhh...entah kenapa susah sangat nak masuk tidur awal aq ni...HAHA...

"So long and GOODNIGHT♫"


**Terima kasih kerana membaca entri So Long And Goodnight

16 comments:

  1. pukul 4++ x tidoog lag ezad?
    ayoooo
    hehehehhe

    layan mcr dulu ye!

    helenaaaaaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  2. hhahaha ingat lagi, dlu aku suka bukak full volume lagu ni kat dalam bilik.. skrng, adik aku bukak lagu fav kuat2 kat dlm bilik, bru aku tau prasaan parent aku time aku bukak kuat2 dlu.. huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.

    Singgah di sini.

    ReplyDelete
  4. Dah ko dok hadap blog canner nk tdo..haha

    ReplyDelete
  5. skrg aku pon da msuk musim tdo lewat..bkn xleh tdo tp kerja yg byk..

    ReplyDelete
  6. 4pg tak tido2 lagi...ish2 org bujang biasala..

    ReplyDelete
  7. @aimie amalina

    susah nak tidur..entah apa kena entah...haha...

    helena...lagu berhantu kot...hee~

    ReplyDelete
  8. @Saiazuan

    haa..sama la..aq pun giler..suka buka lagu ni kuat2 dulu..haha~

    ReplyDelete
  9. @Ahmad Haziq Azlan

    kalau time susah nak tido macam ni la..tapi kalau mengantuk..pukul 10 aq da lena da...haha~

    ReplyDelete
  10. @MeeRole

    haha...aq melayan movie kat tv..macam mana nak tido...haha~

    ReplyDelete
  11. @ShahzCudin

    kalau kerja banyak..nak tido pun rasa tak tenang je..

    ReplyDelete
  12. @Daddylicious

    hee..kadang2 cepat..kadang2 lambat tido..hee~

    ReplyDelete
  13. haishh...suka jadi burung hantu kan. hihihihi..

    ReplyDelete
  14. @Hanie_Dew

    hee..biasalah tu..bila cuti tido awal..bila tak cuti tido lewat...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com