Saturday, 3 December 2011

Sorry Sorry Versi BOBOI | Oh Sentap

Huuhhh...pengaruh muzik K-Pop memang kuat betul sekarang ni...aq bukanlah peminat muzik K-Pop ni...tapi kenal jugak la Super Junior...yang terkenal dengan lagu Sorry Sorry tu...lebih dari tu jangan tanya...sebab lagu tu je yang aq tahu...HAHA...

Haa...kat Korea ada Super Junior...tapi kat Malaysia ni pun ada jugak...HAHA...Super Senior...yeahh...!! Single terbaru daripada Super Senior - "Sorry Sorry I Terbentan Lebih Comel"...layankan je la...HAHA...


Lagu : "Sorry Sorry I Terbentan Lebih Comel"
Artis : Super Senior


Dance Dance Dance Dance

Sakit sakit Dowh!

Sakit sakit Dowh!

Sakit sakit Dowh!

Sakit sakit Dowh!

Awww, aw, aww, aw, aw, aw, aw, aw, aw...

CHORUS :
Sorry sorry BOBOI lari
Nekad nekad hendak lari
BOBOI memang belum ready
BOBOI tak nak sunat lagi

Sorry sorry BOBOI lari
BOBOI tengok pisau ngeri
Tok Mudim nampak tak ready
Tangan gigil tak berhenti.

VERSE 1 :
Papa kata tidak sakit
Rasa macam semut gigit
Jadi kenapa budak tu jerit ?
Sampai tercirit-tercirit

VERSE 2 :
Papa memang suka tipu
Untuk sedapkan hatiku
Kenapa papa buat begitu?

Nanti aku sakit..

VERSE 3 :
Papa kata Tok Mudim
Hanya akan potong secebis
Tapi kawan kita kata
Tok Mudim potong habis

CHORUS :
Sorry sorry BOBOI lari
Nekad nekad hendak lari
BOBOI memang belum ready
BOBOI tak nak sunat lagi

Sorry sorry BOBOI lari
Papa kejar dengan rotan
BOBOI memang anak jantan
Cuma takut layan...

Bentan tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan
Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan
Takut tak boleh jalan

Bentan tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan
Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan
Tak suka pantang makan

VERSE 4
Minggu ni ge-ge-ge girl ajakku keluar
Macam mana nak pergi kalau tak boleh pakai seluar

Pakai skirt!

Jalan sikit .. tersepit

Naik bukit .. terselit

Boboi jerit ... melecet dok dok dok dok dok dok!

Papa kata kalau sunat
diberi duit
BOBOI kata Papa banyak bini
simpanlah duit

BOBOI kata kalau nanti nak jadi dewasa potong
BOBOI takut dipotong
Takut nurse tengok malu

CHORUS
Sorry sorry BOBOI lari
Nekad nekad hendak lari
Boboi memang belum ready
Boboi Tak nak sunat lagi

Sorry sorry BOBOI lari
Papa kejar dengan rotan
BOBOI memang anak jantan
Cuma takut layan...

Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan
Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan
Garu-garu tak tahan

Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan
Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan
Garu jangan pakai tangan

BENTAN DANCE BREAK...

CHORUS AKHIR :
Sorry sorry BOBOI lari
Nekad nekad hendak lari
BOBOI memang belum ready
BOBOI tak nak sunat lagi

Sorry sorry BOBOI janji
Mungkin satu hari nanti
Bila BOBOI dah berani
Potonglah ikut sesuka hati....

Bentan tan-tan-tan-tan-tan-tan-tan
Ben tan-tan-tan-tan-tan-tan
Takut tak boleh jalan

Ben tan tan tan tan tan tan tantan
Ben tan tan tan tan tan tan
Sakitttt......
aw aw aw aw aw awwwwww!!!!



#Pasal bersunat pun boleh dijadikan lirik lagu...HAHA...


NOTA KECIL :

Peminat SuJu sentap tak dengar lagu ni...Sorry Sorry ye...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Sorry Sorry Versi BOBOI | Oh Sentap

50 comments:

  1. heheh...
    lawak la...
    ada2 je depa ni..

    akak kurang minat sorry2 versi super junior..
    lebih suka yang pompuan nyanyi..
    tapi tak tau sapa artis pompuan tu..

    ReplyDelete
  2. Hahaha..tlebih kreatif..cer bg super junior nyanyi lgu ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. @teha

    haha...layankan je la lagu ni...kah3~

    ReplyDelete
  4. @Bro Ahmad

    haha...silap2 lagu ni top nanti kang bro..hee~

    ReplyDelete
  5. @diana

    hee..sy pun bukannya kenal sangat artis2 korea ni kak...hee~

    ReplyDelete
  6. @SpeakerSekolah

    super junior mesti terharu gila bila dengar lagu ni...haha~

    ReplyDelete
  7. @saya cello191

    mesti lagu ni boleh jadi top..ganti lagu sorry sorry...haha~

    ReplyDelete
  8. kreatif la dorang.. tapi semalam harun salim bachik mcm lupa lirik je hehe..lirik panjang sangat..

    suka boboi sebab isu dorang besenye isu semasa ;)

    ReplyDelete
  9. @Paris Lipton

    haha...best jugak lagu sorry sorry versi ni kan..:)

    ReplyDelete
  10. @Eera Shera

    aah..perasan jugak...ada macam terlupa lirik...

    #boboi mmg jadi favourite tiap2 minggu..:)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ezad.....hehehehe buat lawak jer ezad ni caya la...:)

    ReplyDelete
  12. @maszull

    waalaikumussalam mama...hee..mereka la yang buat lawak...bukan sy...hee~

    ReplyDelete
  13. ni memang best gila,tengok bnyk kali nak tergelak je,haha

    ReplyDelete
  14. K-Pop... rentak anak anak muda masa sekarang kan... saya pun tak reti nak dgr muzik tu.. saya cuma tau layan lagu rock je... ehehe

    ReplyDelete
  15. @Gen2Merah

    yang terkejutnya..kumpulan BOBOI ni boleh pulak layan muzik korea ni..hee~

    sy pun layan rock je..hee~

    ReplyDelete
  16. hahah lepas ni,tok mudim kene nyanyi la lepas ni..hhihii

    ReplyDelete
  17. erk! hahahaha..lawak jer lirik dia.. takut sunat..

    ReplyDelete
  18. da tgk da ML tu, agk bosan kit kan.. tp kreatif buat lgu tu

    ReplyDelete
  19. @MaYa MustWany

    haha...bukan tok mudim yang nyanyi...tok mudim geleng kepala bila dengar lagu ni...haha~

    ReplyDelete
  20. @♥CiK DuYuNG [Ca]♥

    haha...tu la...lirik dia kena je kan dengan lagu...hee~

    ReplyDelete
  21. @kotak bulat

    tak semua best..ada beberapa je yang best..hee~

    ReplyDelete
  22. @Lea Isnawi

    haha...part chorus tu mmg best la...kah3~

    ReplyDelete
  23. hahahahah nakal la orang yang nyanyi tuh..;p..

    ReplyDelete
  24. @Syuxer

    ada lirik yang terpaksa aq buang...censored...haha~

    ReplyDelete
  25. eh, bleh pinjam tak lagu ni, ajar budak2 pakai lagu...heheh

    jemput baca (",)
    hadiah untuk sahabat - mata yang indah

    ReplyDelete
  26. tahu SuJu popular dgn lagu sorry, sorry tapi blm pernah dgr. Haha~ nampak sgt tak gila k-pop. hihi

    lirik sape buat tu?

    ReplyDelete
  27. aku x brapa follow MLM ni.. so thanks sbb share :D

    ReplyDelete
  28. @CikGu Ma

    boleh je..lagi pun lagu ni bukan hak sy...sy just berkongsi...hee~

    ReplyDelete
  29. @sha my heart

    mmg popular kot lagu sorry sorry tu...hee~

    lirik berdasarkan apa yang kumpulan boboi ni nyanyi la...hee..tapi rasanya tak tepat 100% la...

    ReplyDelete
  30. @Saiazuan

    aq tgk MLM ni pun cuma beberapa kumpulan je...tiap minggu mmg tunggu boboi je..hee~

    ReplyDelete
  31. wah..mne dpt lirik nie.TERBAIK~~

    ReplyDelete
  32. @cik ika

    hee...search kat google..tapi bila check balik..banyak yang salah...hee..dengar balik la..betulkan mana yang salah...

    ReplyDelete
  33. kreatif betul liriknyaa!!!!!! hhahahhaa

    ReplyDelete
  34. @Anyyss Shuhaimi

    best kalau lagu ni rakam kat dalam studio...mesti gempak..hee~

    ReplyDelete
  35. @♥ p a a n i ♥

    hee...tu la pasal...kena pulak lirik2nya tu..haha~

    ReplyDelete
  36. tak terbaca langsung entri ni.... mesti hari tu sangat sibuk.... ok la, memang sibuk pon dalam 3 minggu ni... jarang dah nak bw ngan update... wokeh nak layan super senior plak

    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  37. mesti kau cuba salin balik kan lirik dia.... ada yang tak betul ni.... hehehehe

    ReplyDelete
  38. @Ahmad Haziq Azlan

    aq da dengar banyak kali..ada jugak yang tak dapat tangkap apa lirik dia...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com