Wednesday, 7 December 2011

Wordless Wednesday #28 | Gempa Dan Taufan


NOTA KECIL :

Tak kira peringkat umur...rasanya ramai yang layan animasi ni kan...setiap hari Ahad mesti da stanby depan TV kan...macam aq la tu...HAHA...BoBoiBoy....Terbaik !! Memang terbaik...!!

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #28 | Gempa Dan Taufan

45 comments:

  1. betul2.. anak queen pun suka sgt tgk cite ni...

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgk sebab terlampau sayang upin ipin.hahahaha

    ReplyDelete
  3. alaaaaaa...xtgk la boboiboy....upin ipin layan la

    ReplyDelete
  4. evolusi animasi di dalam malaysia :)

    ReplyDelete
  5. @QueeN TerataI

    sy pun layan jugak cerita ni queen...hee~

    ReplyDelete
  6. @Lya Colours

    hee..upin ipin lagi layan...favourite tu..hee~

    ReplyDelete
  7. @Munnafendy

    best kot animasi ni...rugi tak tengok...(^^,)

    ReplyDelete
  8. @Saiazuan

    kat malaysia ni pun ada jugak pakar2 grafik kan...:D

    ReplyDelete
  9. @Fyqa

    hee...watak2 dalam animasi semua terbaik kot....kecual Adudu...HAHA~

    ReplyDelete
  10. alooo tak suka cite ni . suka upin ipin je . hihii

    tapi layan jugak sikit2 :))

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ezad...boboiboy ni dah jadi terkenal la...kat mana2 semua dok menyebut boboiboy jer...:)

    ReplyDelete
  12. saya sendiri pun suka layan animasi ni.. ekekeke...

    ReplyDelete
  13. boboioboy.. terbaikk.. hehehe

    # teringat kat status kb ari tu ^^

    ReplyDelete
  14. aq pun layan gak citer ni.. hehe..

    ReplyDelete
  15. lama dah tak "kotorkan" blog nie . hehe .

    zana tak layan la pulak cite nie . tak ade mase . sebok exam dulu . huuhu

    http://syazanasani.com

    ReplyDelete
  16. animasi terbaik Malaysia selepas Upin dan Ipin.. hehe

    ReplyDelete
  17. hehe..mane ade layan pn..pnah tgk skali dua, tp mcm tak kena ngan jiwa :D

    ReplyDelete
  18. anak akak tak suka pulak..
    akak pun tak pernah tengok..
    kalau tengok pun yang iklan2 tu..
    macam tak best je..:p

    ReplyDelete
  19. @diana

    sy pulak boleh layan cerita ni kak...heee~

    ReplyDelete
  20. Anak akak layan...akak tade masa...

    ReplyDelete
  21. @msredcheesecake

    hee...sy tiap2 minggu tak pernah missed walaupun masa mula2 dulu episod asyik ulang2 je...heee~

    ReplyDelete
  22. layan anak buah..layan sama...layan gak! kira terjebak sesekali apa salahnya.

    ReplyDelete
  23. selalu tgk iklan je, nnt aku try tgk.. mesti best sbb ezad tgk haha

    ReplyDelete
  24. terbaik..

    #tak layan pun kartun ni..

    ReplyDelete
  25. @PCL

    haha..betul tu PCL..layankan je...hee~

    ReplyDelete
  26. @iMBobo

    haha...best kot...cuba la tengok..haa~

    ReplyDelete
  27. @cik ika

    hee..tak tengok tapi boleh tahu pulak trademark dia ye...hee~

    ReplyDelete
  28. hoho adik eden siap beli dvd boboi boy lagi.. haha eden dah siap hafal suara adudu

    ReplyDelete
  29. @faridah nazurah

    haha...sanggup beli tu dvd tu..betul2 fans BoBoiBoy ni..tu baru terbaik...kah3

    #haha...den paling menyampah dengan Adudu tu...haha~

    ReplyDelete
  30. hahah mas yang dok layan n teruja.hahaha
    suka yang versi merah hitam.terbaekk la

    ReplyDelete
  31. kalau dah bosan sangat, layankan jugak. haha

    ReplyDelete
  32. Anak sedare suke sgt ha citer ni..smpai hafal lagu die

    ReplyDelete
  33. errr tak pernah tengok lagi. heee

    ReplyDelete
  34. @MaYa MustWany

    haa..boboiboy halilintar..mmg smart la..hee~

    ReplyDelete
  35. @SoLy SoLicious

    haha...kalau da selalu tengok mmg akan hafal la lagun dia..hee~

    ReplyDelete
  36. @Mya

    cuba la tengok sekali...best...hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com