Wednesday, 14 December 2011

Wordless Wednesday #29 | Musim Hujan + Angin Kuat


#Biar hujan lebat...jangan angin kuat...serius...fobia...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #29 | Musim Hujan + Angin Kuat

52 comments:

  1. tu la....nih lebat tol ujan..tkut bnjir cm smlm

    ReplyDelete
  2. paling takut kilat ngan ribut..eiii seram la

    ReplyDelete
  3. kalau angin kuat macam macam boleh jadi. apepon take care kerana segalanya kuasa Allah (:

    ReplyDelete
  4. Angin kuat r best..buleh main layang2..wakaka

    ReplyDelete
  5. oh, fobia juga dgn angin kuat..rasa tak secure je..

    ReplyDelete
  6. hoho.. takut angin dtg serang?.. hehe.. biar org ramai2 yg datang serang.. jgn angin kuat..

    ReplyDelete
  7. huuh, betul tu..bahaye kalau hujan berserta angin nie..biar hujan sahaja pun takpe. susah woo nnt :)

    ReplyDelete
  8. bunyi angin lebih menakutkan daripada hujan batu yg jatuh atas zink :D

    ReplyDelete
  9. hehehe.. mintak-mintaklah :)

    ReplyDelete
  10. betul..
    takut tercabut bumbung umah..:)

    ReplyDelete
  11. sekarang hujan tak menentu and banjir kilat dtg tiba2 je,. just beware and get ready dgn segala kemungkinan,.

    ReplyDelete
  12. hujan lebat pon tak boleh jugak... habis baju kat ampaian tak kering

    ReplyDelete
  13. ble hujan angin kuat, tido le..hehe :D

    ReplyDelete
  14. ya betull.. kat tempat saya pun hujan dan angin begitu menggerunkan jiwa.. subhanallah

    ReplyDelete
  15. skrg ujan.. sjuk geglerrr kan.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ezad...hujan rahmat dlm musim hujan....:)

    ReplyDelete
  17. aku pun sama..naik motor time angin kuat perghhh meter 100 jadi cam 50 je hehe

    ReplyDelete
  18. aah angin kuat lagi bahaya..hati2

    ReplyDelete
  19. mari baca kisah farah dan my bff. doakan persahabatan kami kekal selamanya.

    http://coretanharapan.blogspot.com/2011/12/tips-menghadapi-kawan-baik-yang.html

    =)

    ReplyDelete
  20. angin kuat bahaya. kalau ada pokok2 tumbang kang. ish selisih malaikat

    ReplyDelete
  21. urm nape ezad? tkt rumah runtuh ke? **btanya ngan nada serius giler

    ReplyDelete
  22. @MeeRole

    haha...sekali dgn ko melayang2 kang nanti...haha~

    ReplyDelete
  23. @Dylla Abas

    tu la..seram sejuk bila angin kuat ni..

    ReplyDelete
  24. @Queen Teratai

    hee..sebab pernah bawa motor masa angin kuat..tak stabil macam nak tumbang...

    ReplyDelete
  25. @TiTi

    tu la..kalau hujan boleh syok lagi tidur..tapi kalau bunyi angin..rasa seram je..

    ReplyDelete
  26. @bella luna

    kadang2 tak jangka pun boleh banjir kan sekarang ni..

    ReplyDelete
  27. @♥ p a a n i ♥

    pernah masa tu tengah angin kuat..bawa motor pun da ke kiri ke kanan..tak stabil...hee~

    ReplyDelete
  28. @Shaherah

    musim hujan..mmg syok tidur je shera...hee~

    ReplyDelete
  29. @maszull

    waalaikumussalam mama...betul tu mama..hujan rahmat..:D

    ReplyDelete
  30. @Ahmad Syuxer

    haha..aq pernah kot time bawa motor rasa macam nak terbang je bila time angin kuat ni..tu yg fobia...hee~

    ReplyDelete
  31. @MaYa MustWany

    haa..tu la..kalau hujan + angin tu..better dok rumah je la kan..

    ReplyDelete
  32. @Lea Isnawi

    alhamdulillah la tempat sy tak pernah kena tu..

    ReplyDelete
  33. @Lya Colours

    bila da lepas hujan..selalu jugak jalan2..ada je pokok2 tumbang...

    ReplyDelete
  34. @Jue

    takde la..pernah bawa motor dulu rasa macam nak terbang je bila time angin kuat ni..fobia2..

    ReplyDelete
  35. betul2.pastu biar hujan lebat, jangan datang dengan pakej guruh petir..takut.erk..

    ReplyDelete
  36. hahaha.. rilek la bro.. sntiasa jak berhati-hati.. wokeh?.. hoho

    ReplyDelete
  37. perah sekali bawak kereta dalam keadaan hujan lebat giler, sampai tak nmpak jalan. masa tu memang tawakal je lah.

    ReplyDelete
  38. @Ca Cik Duyung

    kalau ada pakej..mmg kena dok rumah je la..nak keluar pun fikir dua tiga kali kan ca..

    ReplyDelete
  39. @hazz death

    hee..relaks la ni...mmg kena sentiasa hati2 la...lebih alert la lepas ni..

    ReplyDelete
  40. @siti kektus

    pernah jugak macam tu..tapi masa bawa motor la..mmg tak nampak jalan..terpaksa stop mana2 dulu sampai hujan berhenti...

    ReplyDelete
  41. eden tak suka hujan sebab eden alergic dgn air hujan..

    ReplyDelete
  42. @faridah nazurah

    hee..hujan la best...den tunggu2 hujan ni...hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com