Wednesday, 21 December 2011

Wordless Wednesday #30 | Status Di Facebook


#Apa pun tak boleh...HAHA

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #30 | Status Di Facebook

49 comments:

  1. haha sempat lg hapdet status..ni komek ke ape?

    ReplyDelete
  2. rasanya memang betul pun.... benda kecik pon nak tanya kat fb... aku la tu... hahahaaha

    ReplyDelete
  3. @Ahmad Haziq Azlan

    nak dapatkan kepastian...ye tak..? haha...

    #tapi kalau da macam dalam komik ni...aq tak tahu nak kata apa da...haha~

    ReplyDelete
  4. HAHA..mampus orang tu nak tunggu dia selamatkan.hihi

    ReplyDelete
  5. @ShahzCudin

    kesian cikgu noodle tu ada anak murid macam ni...haha~

    ReplyDelete
  6. @cucu umie

    haha...student cemerlang mmg macam ni..:D

    ReplyDelete
  7. @Ca Cik Duyung

    da terlampau pandai sgt mcm ni la jadinya...haha~

    ReplyDelete
  8. hahaha memang realiti hidup skrang kan?

    ReplyDelete
  9. @♥ p a a n i ♥

    haha..tu la kan..sikit2 update status...hee~

    ReplyDelete
  10. @zareliqa afiqa

    hee...sy punya komik lawak kampus yg tebal macam kamus tu tak habis baca lagi...

    #saje baca lambat2..sayang pulak nak habiskan cepat2..hee~

    ReplyDelete
  11. haha..sengal betul... nak tunggu kau comment tu org tu dah blh mampos sebab lemas.. xD

    ReplyDelete
  12. Hahaha komik ni mmg kelakar.good thing gempak starz ada fb.bole baca on9 kalau boring tgy lrt ke.hehe

    ReplyDelete
  13. memang mati lemas la cikgu tu.haha

    ReplyDelete
  14. hehe...ada beli lawak kampus vol ni jugak..memang rasa nak marah je baca topik yg ni..gile FB sgt si Venus ni!!

    ReplyDelete
  15. hahaha harap tak jadi mcm ni stu hari nanti xD

    ReplyDelete
  16. hahahah segalanya fb lah katanyer....


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/www-13-wednesday-worst-word.html

    ReplyDelete
  17. haiyooo,, kena mintak pendapat orang la pulak .. heehehe~

    # sian kat cikgu noodles, da mati x_x :P

    ReplyDelete
  18. aduiii kalo mcm ni cara gayanya.. x selamat la org yg jatuh laut tu.. hehehe

    ReplyDelete
  19. haha.. bro, komik ni yg edisi kamus habis bca dlm satu mlm bro.. gila obses.. haha..
    -owh ya, ak ada jmpa kdai komputer kat kk ni, nmanya 'Skytech', bro pnya ka tu?.. haha

    ReplyDelete
  20. @Hanie_Dew

    tu la kan..da ada online..bila2 je boleh baca..hee~

    ReplyDelete
  21. @Lya Colours

    kesian...cikgu noodle tu dulu baik orangnya..hee~

    ReplyDelete
  22. @Dylla Abas

    haha...vanness ni kadang2 terlebih bijak...haha~

    ReplyDelete
  23. @Saiazuan

    terlalu bergantung kat FB sampai tak reti nak buat keputusan sendiri..parah ni...haha~

    ReplyDelete
  24. @c'axoera

    haa..bahaya kalau macam ni..semua nak tanya FB je...haha~

    ReplyDelete
  25. @era kecik

    ni namanya salah gunakan teknologi...tak bertempat...haha~

    ReplyDelete
  26. @QueeN TerataI

    rasanya mmg tak selamat kot..nak balas komen lagi da perlukan masa kan...hee~

    ReplyDelete
  27. @hazz death

    haha...rugi rasanya habiskan satu malam...aq dari bulan november beli..tak habis2 baca lagi...haha~

    #haha...sampai ke kk pun belum pernah lagi...macam mana la kata tu kedai aq...heee~

    ReplyDelete
  28. hahaha.. tudia , care terbek slmt an owg lemas.. kahkah

    ReplyDelete
  29. hahaha.. ble la rsa rugi sket2.. sbb actualy da pnh bca da kbyknnya kat gempak.. jd cari yg blum pnh bca lg.. hehe

    eh ya ka?.. hoho.. asal nma sama lak?.. haha

    ReplyDelete
  30. Haha mmg terbaik la. Dh gila update la tu

    ReplyDelete
  31. @hazz death

    hee..tu la..banyak yang da pernah baca...layankan je..yang belum pernah baca banyak kat belakang2..

    #yela..mana pernah jejak kk lagi ni..hee~

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum ezad....hahahaha mmg lawak kalau baca buku ni kan....anak mama pun ada buku ni sbb utk die mengisi masa lapang semasa cuti sekolah ni....:)

    ReplyDelete
  33. @Daddylicious

    haha..tahu takpe daddy..tu pun nak tanya kat fb ke..? haha~

    ReplyDelete
  34. @maszull

    bila baca komik ni boleh la hilangkan stress..asyik nak tergelak je...hee~

    ReplyDelete
  35. @Zahirah Dzulkifli

    sanggup baca walaupun tebal macam kamus...haha~

    ReplyDelete
  36. wakakaka... memang kelakarr.. saya pun suka dgn lawak kampus ni. ehehe

    ReplyDelete
  37. @Gen2Merah

    kesian cikgu noodle..dapat anak murid yang macam vanness tu...haha~

    ReplyDelete
  38. hahahaha..i like..lawak kampus jilid 12..ika da baca da.cm sengal je..sian ckgu uh..hahah.pgumpul lawak kampus ni..hee~~

    ReplyDelete
  39. @cik ika

    wahhh..lagi terer ika ni..tahu jilid berapa...hee...

    ReplyDelete
  40. haha. sengal punya vanness. sempat pulak dia up status dulu. kesian cg noodle:p

    ReplyDelete
  41. @siti kektus

    haha..vanness ni kadang2 terserlah kebijakannya....haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com