Wednesday, 28 December 2011

Wordless Wednesday #31 | Alahai Mesin ATM


#Kalau la mesin ATM kat Malaysia ni macam ni...mesti best...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #31 | Alahai Mesin ATM

50 comments:

  1. best..sangat.berjimat..betul..ahaaa..lawak2..

    ReplyDelete
  2. peh nak kua 500 skaligus haha boros gila.. ;)

    ReplyDelete
  3. wee..lawak kmpus memang lawak..nk tnnye, mne dpt komik strip ni?
    ika nk update jugak kt blog yg lawak2 ni..tp ika tataw mne nk dpt..amik gmbr ke??

    ReplyDelete
  4. @Ahmad Haziq Azlan

    mesin ATM yang macam ni ajar kita berjimat cermat..hee~

    ReplyDelete
  5. @ijA

    mesti banyak yang kita dapat simpan sebulan kan...jimat..haha~

    ReplyDelete
  6. @Lya Colours

    bagi alasan yang munasabah baru dapat keluar duit..best..hee~

    ReplyDelete
  7. @Eera Shera

    haha...tu la..nasib baik atm kat dunia sebenar tak macam ni kan...hee~

    ReplyDelete
  8. @cik ika

    hee...fb..gempakstarz punya page..hee~

    ReplyDelete
  9. @emy|farid

    kejam tapi banyak kebaikannya..ajar kita berjimat...hee~

    ReplyDelete
  10. haha mcam tu pulak . tak mahu la mcm tu . leceh . hihii .

    ReplyDelete
  11. @Saddila

    nak pergi keluar duit kat atm pun kena fikir banyak kali kalau macam ni..HAHA~

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum ezad...nak duit kenalah pi ke mesin ATM kn tapi kalau ada mesin ATM yg mcm ni rasanya kene buat persiapan dulu sebelum kuarkan duit tu......:)hehehehehe

    ReplyDelete
  13. Kalau betul ada atm macam ni kompem duit den dah berkepuk banyak.. Kahkahkah

    ReplyDelete
  14. hahahaha meraunglah sesiapa yg suka shopping tue...

    ReplyDelete
  15. tak nak la atm cmni..dia plak nak kontrol org..ahaha

    ReplyDelete
  16. Haha..kalau gaya mcm ni..kena bwak skima jawapan la..haha

    ReplyDelete
  17. @maszull

    waalaikumussalam mama...

    kena sediakan jawapan yang betul2 munasabah la baru dapat keluarkan duit..hee~

    ReplyDelete
  18. @faridah nazurah

    haha..betul3...mesti den da boleh beli PS3 sebiji..haha~

    ReplyDelete
  19. @QueeN TerataI

    hee...nak shopping pun mmg susah la kan sis..hee~

    ReplyDelete
  20. @ShahzCudin

    ada kebaikan dan ada keburukannya...haha~

    ReplyDelete
  21. @MeeRole

    haha...jangan bagi jawapan yang sama setiap kali nak keluarkan duit...haha~

    ReplyDelete
  22. gagagagaa
    save duet byk la cenggini
    hehehee :))

    someday may be ade org yg bole program kan..:))

    ReplyDelete
  23. @aimie amalina

    hee..betul tu mimi..mmg banyak boleh save duit kan kalau ada mesin atm macam ni..

    #satu hari nanti..mana tahu..mesin atm macam ni akan wujud..:D

    ReplyDelete
  24. pehh, nie mesen ape? dah mcm bukan ATM..haha..tp oke gak :D

    ReplyDelete
  25. Takkmolah mesim ATM camtu kat Malaysia.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  26. itu mesti mesin ciptaan mak dia.hahahah

    ReplyDelete
  27. haha ni mesin menabung ni :p

    ReplyDelete
  28. kalau wujud mesin atm macam ni..memang bagi alasan nak makan jelah setiap kali nak withdrawa duit kan..hehe

    ReplyDelete
  29. @^^eKaTiKaH^^

    mesin yg boleh ajar rakyat malaysia berjimat...hee~

    ReplyDelete
  30. @NA

    hee..kenapa pulak kak..? ok pe...hee~

    ReplyDelete
  31. @MaYa MustWany

    haha..entah...sape punya idea la ni..? kah3~

    ReplyDelete
  32. @Addin

    tiap2 bulan macam ni...banyak yang boleh disimpan duit kan..hee~

    ReplyDelete
  33. @Dylla Abas

    haha..betul2..takkan bagi alasan nak makan pun membazir kan..? hee~

    ReplyDelete
  34. HAHA .memang membazir pon.. mesti mengamuk cikgu noodles.. HEHE

    ReplyDelete
  35. @era kecik

    haha..biarkan dia...membazir je tahu...last2 dapat RM10 je...heee~

    ReplyDelete
  36. haha mahu ramai yg meroyan depan mesin atm tu...

    ReplyDelete
  37. @Daddylicious

    haha....tahu takpe...menangis tak berlagu la...:D

    ReplyDelete
  38. kahkahkahk takut aku kalau mesin ATM pandai marah orang. tak kasi kuarkan duit lebih lak tu. siap kene bg reason.

    ReplyDelete
  39. ehehe..kalau atm kat mesia ni macam tu.Siap dia kena bako~ hikhik

    ReplyDelete
  40. @Hanie_Dew

    haha...terbaik la kalau betul2 ada mesin atm macam ni..kah3~

    ReplyDelete
  41. @zareliqa afiqa

    eh..ok pe..bagi jimat..takde la kita boros...haha~

    ReplyDelete
  42. nak kawen preparation buakn saja dari segi mental dan fizikal, tapi jugak dari segi material. bukan materialistik tapi kene la realistik kan.

    ReplyDelete
  43. jue macho weh. betul ni. first time naik flying fox pun buat muke selamba je.

    ReplyDelete
  44. Best2 mmg best tp kna lower down dia punya volume..malu wor kalau org dgr haha

    ReplyDelete
  45. @Jue

    haha...kena sediakan headphone la...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com