Sunday, 25 March 2012

Best Ke Tak Best ?

> What's Up Guys...

Morning !! Haa...da ada plan ke weekend ni ? Ataupun masih ada membuta lagi ni...biasa la, hujung minggu la katakan...ya aku paham...paham...HAHA...atau mungkin ada yang da plan nak marathon tengok movie ke hari ni kat panggung wayang ataupun nak bersantai saja kat rumah hujung minggu ni ? #LOL

I hate Sunday night...HAHA...#LOL

Haa...sila abaikan gambar kat atas ni...HAHA...haa, berdasarkan review The Hunger Games dalam entri aku yang lepas, siapa yang da tengok movie ni kat pawagam ? Mungkin ada yang kata best dan mungkin jugak ada yang kata tak best...sentap hati mak nak ! HAHA...yela, tak mungkin la semua orang tu taste dia sama macam aku kan...hee...


Tapi mungkin jugak ada yang kurang berminat dengan genre movie yang macam ni kan...? YES, NO, MAYBE...aku review ni pun ikut pandangan aku sendiri...haa, kalau tak best memang aku pun tak akan syorkan...contohnya macam movie ni...takde la membazir duit tiket nak tengok kan...tu pun kalau ada yang terbaca entri aku tu...heee...


NOTA SKYTECH :

Haa...tahun ni memang banyak betul movie best yang bakal keluar di pawagam...da bersusun da...cuma perlu tunggu movie tu semua keluar kat pawagam saja...nak tengok filem apa yang bakal keluar tahun ni ? > KLIK SINI...


P.S - Happy weekend guys...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Best Ke Tak Best ?

43 comments:

  1. Sekarang semua cepat hihihi hari minggu kalau budak bujang sukalah....boleh melepak....jelesnya..ingat kembali time bujang dulu hihihi

    ReplyDelete
  2. saya ucapkan selamat berehat dihujung minggu...saya santai dirumah sambil blogwalking jer

    ReplyDelete
  3. like sunday nite..sume tgopoh bt keje last minit hahaa..

    kaki wayang pi tnya zuan..hehe ^_^

    ReplyDelete
  4. kat ganu dh start keje pun


    sobs

    ReplyDelete
  5. ya...benci hujung minggu yg bakal berakhir..banyak keje skolah x siap....sakit pale la nak pk...

    ReplyDelete
  6. Shiema baru je lepas tengok movie. tengok cerita tujuk petala cinta semalam (:

    ReplyDelete
  7. x berkesempatan langsung nak pg tengok movie hukhuk

    ReplyDelete
  8. minggu depan horrible week. test memanjang. haihh..hujung minggu kena redha je lah duduk dalam bilik takleh kuar.hiii

    ReplyDelete
  9. Huh aku jeles sbb kau dh tgok dulu!

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ezad...oh ye mama pun nak tengok movie jap lg la...:)

    ReplyDelete
  11. dah hampir setahun kerja hujung minggu dah tak kisah sangat da...hehe..

    ReplyDelete
  12. onie je tak menyempat tgk wayang,huhu

    ReplyDelete
  13. hujung minggu ni aku terpacak je kt atas katil..malas nak g mana2..hahaha.. hmm,mungkin yaang cakap tak best tu jiwa dia jiwa filem tangkap leleh nangis kot..hahaha

    ReplyDelete
  14. macam mane tau aku memang buat centu. time ahd je gelabah tapir nk buat sume keje. hahaha

    ReplyDelete
  15. hari2 mas mcm utk hari sabtu tuh..huhuhu

    ReplyDelete
  16. DN di rumah untuk tidur sepanjang hari. hee... :p

    ReplyDelete
  17. betul2 tahun ni byk movie best!

    ReplyDelete
  18. huwaaaa
    dh tgk ke ezad?
    ni jelesss ni
    atoyaiiii bile nak negok ni
    hahhaha

    ari ni p jmp blogger :))

    ReplyDelete
  19. amboii.. belanja satu tiket , hahaha .. mesti movie addicted..

    ReplyDelete
  20. @Boni JLL3 : haha...aq pun malas nak ke mana hari ni...dan malas nak online pun..haha...entah..mungkin la tu kot...movie action2 baru best layan...hee~

    ReplyDelete
  21. @Wadi AR : haha..da buat eksperimen da..sememangnya malam ahad mmg selalu mcm tu...HAHA~

    ReplyDelete
  22. @Hanis MY : yup..betul2...byk movie yg best bakal keluar ni..tak sabar...hee~

    ReplyDelete
  23. @aimie amalina : hee..da tengok da...hee...

    > wahh..jumpa blogger..sape ? (^^,)

    ReplyDelete
  24. @CikAnyss' :O : boleh je..bila2 pun boleh...movie addicted ? haha~

    ReplyDelete
  25. crita ap yg best ek?..hntr link donlod bleh...ahahahhaa

    ReplyDelete
  26. @faiz fakhirin : haha...aq da lama tak mendownload ni..tgh refresh balik ni nak download kat mana...haha~

    ReplyDelete
  27. hahah. I hate sunday nite too.. kih2.. but im in kedah. so i hate Satuday nite... hahaha

    jom tambah ilmu
    sambungan.=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/03/babi-puncanya.html

    ReplyDelete
  28. tu la tu..hahahaha..action ni la akan meningkatkan hormon otak kita untuk lebih aktif..hahaha

    ReplyDelete
  29. hari tu nak tgok movie the hunger games.. tp x jadi..kitorg tukar g men boling n karok..hehe

    ReplyDelete
  30. aku nyer weekend,sebab da tension keje sepanjang minggu,keluar and have fun sepanjang minggu!weeee~

    ReplyDelete
  31. @Boni JLL3 : baru la tak tido dlm pawagam kan..HAHA~

    ReplyDelete
  32. @Mr.Clive : kalau tension keje..mmg patut enjoy pun time weekend...haha~

    ReplyDelete
  33. cerita tu lari sikit dari dalam buku..part akhir2 tu patutnya lain..

    ReplyDelete
  34. @Bobo: oh..yeke bobo...tak baca pun buku tu...hee..tgk movie je...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com