Saturday, 17 March 2012

Contest Teka Angka Shakiddo.com

> What's Up Guys...


Haa...selama hampir setahun berblogging baru ni la kali pertama join contest...haa...nak tahu sebab apa ? Hadiah yang disediakan untuk contest ni agak best dan menarik...lagipun contest ni senang saja...hanya perlukan kemahiran meneka yang tinggi dan buat satu tugasan mudah...mungkin ada harapan nak menang contest ni...HAHA...#LOL...

Contest Teka Angka Shakkido.com

> Bila tengok senarai hadiah ni...mesti korang nak join...hee...


  • Tempat Pertama : RM50 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah + JERSI PANTHERA TEAM MALAYSIA
  • Tempat kedua : RM30 + Voucher JUSCO AEON + eBook SEO Ariff Shah
  • Tempat ketiga : RM20 + Voucher JUSCO AEON
  • Hadiah misteri : Barangan saguhati dari IKEA


    "Jom la join...! hee...segala info mengenai contest ni boleh KLIK SINI..."

    Haa...sekarang ni masa untuk meneka berapa jumlah unpaid earning dalam gambar tu...dan tekaan aku adalah > Klu : tiga angka

    "RM421"

    Rasanya segala tugasan da buat kot KiD...Like, Share, Retweet, G+...all done !! hee...


    ''Contest ini dianjurkan oleh shakiddo.com bersama sponsor hazmanfadzil.com dan sharidawati.blogspot.com''

    NOTA SKYTECH :
    Haa...apa lagi tunggu ! Jom la join contest ni...hee...

    P.S - Happy weekend guys...hee...(,^^)

    **Terima kasih kerana membaca entri Contest Teka Angka Shakiddo.com

    24 comments:

    1. all the best bro.. tq join yea

      ReplyDelete
    2. ni ko ngangkung ke? cantik semacam je num ni? hehehe

      ReplyDelete
    3. ezad..besttt nyaa hadiah..haha

      tp xpela..ira bg can ezad utk menang laa..kang ira join ezad kalah plak..kuikuikui ;p

      ReplyDelete
    4. ade tips ke nak teka tu ezad, cer citer siket..haha. ok gud luck !

      ReplyDelete
    5. @Muhammad Saiazuan Norhalik : 1 malam ngangkung ni...kah3

      > soalan math pun tak susah mcm ni zuan..haha...

      ReplyDelete
    6. @Juliet_iRa~" : hee..mcm tu pulak ye ira...hee..thanks..:D

      ReplyDelete
    7. @[PCL] : hee..sy teka ikut kata hati je PCL...HAHA~

      ReplyDelete
    8. @O CIKTEDDY : hee..thankz..tak nak join sekali ke..? hee~

      ReplyDelete
    9. semoga awak berjayaaa! Aminnn!

      ReplyDelete
    10. good luck wey.. haha aku terasa nak join tp xtau nak teka berapa.

      ReplyDelete
    11. teka number ekor.

      heheh.
      eh, earning sape tu?.
      banyak gila.

      ReplyDelete
    12. @Syazwan Che Deraman : earning owner blog yg buat contest ni la, KiD...hee~

      ReplyDelete
    13. Pergh earning mantap!
      Aku lmah bab teka2 neh haha
      Hrp ko dpt beb, mn tau rezeki ko kan =)

      ReplyDelete
    14. earning dia buat jaw drop kot..hhahahah..

      all the best ezad. kalu menang, sharing is caring. hahahahaha

      ReplyDelete
    15. kalau kau dpt no 1 aku nak jersi je eh. boleh lah boleh lah !



      kahkahkahkah !

      ReplyDelete
    16. assalamualaikum ezad...selamat bersegmen yer...:)

      ReplyDelete

    Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

    -EzadSkytech-

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Pengomen Setia Mac 2018

    Alexa Rank Ezadskytech.com