Thursday, 1 March 2012

Hello March, So Long February

> What's Up Guys,

#JustWelcomeIt
> Hello March...so long AWESOME February !!

Haa, ada kisah tragis sebenarnya di sebalik nickname Mr. Shy ni...semuanya bermula semasa Pertama Kali Gegar Red Box di Plaza Low Yatt tak lama dulu...sejak dari hari tu memang nama tu melekat sampai sekarang ni...! Rasa macam nak ucapkan Sayonara Dunia Blog saja tapi bila difikirkan balik...What I've Done ? Damn...!! Relaks sudah...buat apa la nak fikirkan sangat pasal tu kan...sebenarnya aku memang penyegan pun...oppss ! #LOL...

Kenapa la tahun ni banyak pula artis luar negara yang akan buat konsert di Malaysia...kalau la konsert Evanescence Live In Malaysia ni dibuat tahun lepas...memang confirm aku akan pergi...da la Harga Tiket Konsert Avenged Sevenfold Live In Malaysia 2012 mahalnya bukan main ! Boleh muntah darah...Walaupun poket da semakin kering...layankan saja la...


Haa, tukar header lagi ? Oh Tidak...Lagi Sekali ? Ada yang kata header baru blog ni kurang umpphh...sebab tu aku tukar header lama semula...ada sesiapa nak sponsor header tak ? 

#JustBelieveIt

I Believe I Can Fly...mimpi flying without wings jatuh dari katil pernah la...serius memang sakit tapi aku tetap teruja...cool...ala, macam masa first time dapat Duit Syiling 2012 tu...macam tu la rasanya...teruja habis...HAHA...haaa...lagi satu, Jangan Ajak Tengok Filem Seram kalau cerita tu tak berapa nak seram...aihh...ada kena mengena ke ? #LOL...

Haa, ada lagi yang buat aku hairan sebenarnya ni...Avenged Sevenfold Dan BoboiBoy...Apa Kaitannya ?...lagi nampak takde berkaitan kan ? super duper LOL...huuhh...pernah dengar pasal projek ni ? X-Change Project Memang Menarik...aku pun nak join nanti...tengah tunggu hari yang sesuai...HAHA...sementara tu jom Tambah Stamina Di Taman Tasik Perdana...heee...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

FULLSTOP !!

#JustStopIt

HAHA...intro yang sangat mengarut untuk entri pembukaan Mac 2012 ni...sebab da lama tak buat gabungan tajuk entri macam tu...bukan mudah nak mengarut macam tu, tajuk entri memang memainkan peranan...entri mengarut terakhir yang aku buat adalah entri #Selamat Tinggal November, Selamat Datang Disember...bulan Februari lepas memang best sebab banyak aktiviti...jumpa rakan blogger...harap lepas ni dapat jumpa lagi...

Haa...sudah hampir setahun aku ada dalam dunia blog ni...lebih daripada 700++ entri yang da publish sepanjang berblogging ni...sikit je tu kan...hee...baru la aku tahu betapa bestnya bila ada blog...ada yang baca dan komen entri walaupun ada kalanya banyak yang mengarut...#LOL...setakat ni belum pernah bosan lagi dengan blog sebab ada :

Top 10 Pengomen Setia Februari 2012

  1. Mama Maszull
  2. Hanie Dew
  3. > Zuan
  4. > Ahmad Haziq Azlan
  5. > MaYa MustWany
  6. > Lea Isnawi
  7. > Zahirah Dzulkifli
  8. > Faridah Nazurah
  9. > Kak Diana
  10. > Era Kecik

Mereka semua ni memang awesome...nak jadi seperti mereka...? 
Blogwalking dan beramah mesra la dengan blogger...hee...
"Setiap komen yang diberi dalam setiap entri itu begitu berharga"
**TERIMA KASIH**

--------EntriIniMemangSengal--------

Haa...persoalan da pun terungkai...dan da tahu pun siapa Mr Shy tu kan...? HAHA...
Jangan sign out akaun blog korang...laptop or PC korang tak rosak...
Sememangnya gambar di bawah ni real...kalau tak sanggup tengok jangan scroll...
AMARAN ! 



Mr. Shy...long..long...time ago...HAHA...

NOTA SKYTECH :

Entri kali ni memang terlebih sengal...maaf...sekadar entri pembukaan Mac 2012...dan entri berikutnya akan menyusul kemudian...kalau serius sangat pun tak best la kan...hee...

P.S - Cuba teka tahun berapa gambar yang last tu diambil...? hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Hello March, So Long February

55 comments:

  1. alahai...tak masuk list lak.sori la tak tinggal komen.keje makin banyak.hehehe

    ReplyDelete
  2. @aReLaN : hee..blog ni bila2 boleh..dulukan mana yg penting..:D

    @Cikgu Ma : macam ye...macam tak...? da dekat tu..tp boleh teka sekali je kak..hee :D

    ReplyDelete
  3. nme ika ta de..sedih kot..~~

    ReplyDelete
  4. huh..??
    pakai baju kurung ke tu..^^

    ReplyDelete
  5. yeah..takmo serius sangat..cool je.

    ReplyDelete
  6. haaa baru kool...

    jgn malu2 sangat buat poyo jer lagi hebat...hehe

    ReplyDelete
  7. hehehehe persoalan mr shy terungkap..hoho..

    alaaaa #3!!! haha

    ReplyDelete
  8. rata2 entry banyak komen pasal pengomen terhebat utk bulan feb heheh

    kenapa ek :p

    ReplyDelete
  9. 700++ entri banyak la tu..haha..teruskan semngat berblog..tahniah

    ReplyDelete
  10. alololo comeynya gambar yg last tuh! kikiki~ :)

    ReplyDelete
  11. kahkahkah memang kau mr.shy. hikhokk :P

    mesti time tu umur ko dalam 4 tahun kan? ok betul belanja aku cecoki. kahkah :P

    ReplyDelete
  12. bravo bravo..teruskan berkarya bro..hehe

    ReplyDelete
  13. banyak dah tu entri..lebih 700..haha

    ReplyDelete
  14. hye mr shy!!!hik3
    btw,thn gambar diambil...1992???

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ezad...alamak cutenya siapa la yg pakai baju kurung tu mcm kenal je...:)

    ReplyDelete
  16. tahun.... errr.. lembu? haha

    pakai baju kurung ke tu?? lalalaaala

    ReplyDelete
  17. @saya cello191 : haha..entah..baju apa pun sy tak tahu...:D

    ReplyDelete
  18. @Muhammad Saiazuan Norhalik : akhirnya kan...kah3...

    > aq pun dok sengih sorang2 je tgk gambar tu...haha~

    ReplyDelete
  19. @tomatokering :) : haha..suka ye...hee..

    > 4 tahun...hee..salah..:P

    ReplyDelete
  20. @Hafizin Jamil : apa entah aq merepek smpai 700++ entri tu..haha~

    ReplyDelete
  21. @EyqaLuvender : hye2...:D

    > 1992..maybe...tapi tak tepat la...hee~

    ReplyDelete
  22. @maszull : waalaikumussalam mama...hee..bukan baju kurung tu mama..entah baju apa pun sy tak tahu...hee~

    ReplyDelete
  23. @Diyana Norman : tahun lembu..erk..mcm salah je :P...

    > haha..ramai kata baju kurung ni..? haha..sy pun confuse baju apa tu..haha~

    ReplyDelete
  24. wah, bile lah agaknya nak ade dlm top 10 pengomen setia blog nie..hehe

    ReplyDelete
  25. hahahah comellll sunggguhhhhhhh..kikikiki(pujian ikhlas)

    opss dh k5..??

    ReplyDelete
  26. selamat datang bulan Mac.. hadapi hari2 mndatang dengan semangat..

    ReplyDelete
  27. Selamat Datang bulan Mac wei! wee~

    ReplyDelete
  28. Selamat datang ke bulan Mac wahai Mr. Shy.. ;D

    Aku pun dulu jenis peneyegan ya amat. Serius bila ingat balik kelakar pun ada.

    Tapi bila masuk menengah sikit² aku lawan rasa segan tu, cabar diri sendiri.. Lama² Alhamdulillah segan tu hilang enta ke mana.. Tapi tak salah pun segan² ni kan, asalkan bertempat..

    Sempoilah gabung² tajuk entri. Aku biasa gabung tajuk lagu, filem atau band je.. ;D


    Header yang simple.. Kalau belum ada yang offer nak buatkan header kau kasi tau aku Zad.. Saja nak cuba² buat header orang pulak.. yusofbinngadi@gmail.com


    Gambar tu tahun 1991. Betulkah?

    ReplyDelete
  29. mmg mr shy abisla!!haha
    aku ngan hanie ingat ko jd camtu sbb TERKEJUT tgk aku ngan hanie TERLEBIH PERAMAH

    hahaha tp ko giler tinggi la ezad weh! bole jd model!! xpun steward?hehehe xmo cuba ka? =P

    nama Hanie di mn2 sj aku rs haha smua top komentar di tangan dia hahaha aku err top 2 dr bwh je la hahaha which itu mmg target aku hahaha

    tu gambo thn 1990? #hahaha tiru jwpn Yousof cuma krg 1thn haha

    ReplyDelete
  30. weee...tetibe nama aku ade. hehehhee...cam tak pecaya. patut la rasa terpanggil panggil je nak jenguk blog ko pas blog zuan.

    wey gambo ko maca kecik. pakai baju kurung ke tu.. biar banar bah ni.

    ReplyDelete
  31. apesal name aku xtermasok ek.. lom cukop tegar lg agaknye :)

    ReplyDelete
  32. haha. memang sengal entry ni. dah lama tak komen, tengok, dah dok no.last era. hee~ siapa mr.shy tur? haha, ezad ke? tapi, nampk cam pakai baju kurung :P

    reply komen 'Yang mana satu IDAMAN kalbu?' :
    haish, kenapa nak trauma lak? biasalar guna bb. tapi, era tak guna bb. so, skang ni ezad guna apa lau bukan bb?

    ReplyDelete
  33. klik link blog nie.macam zuan punyer entri. tgok lagi skali..ini entri ezad..hahahaha

    ReplyDelete
  34. gmbr tu mse 1992 kot..ntah taram je..rajin gabung kan smua entri..ala nme xde dlm list la wuwuwu..tp akn ttp setia ngn blog Mr Shy haha ;)

    ReplyDelete
  35. 700 entry ? byk dr blog ara.. huhu

    ReplyDelete
  36. la..akak yang tak berapa nak mengomen ni pun ada ye..heheh

    ReplyDelete
  37. styleee lah ncik ezaddddd men gabung gabung.
    haha.
    wa ta dapat la nak gabung2 bagai sb
    entry wa sumenye lri dari isi :D

    tertarikkk sgt lah ngn mr shy tuh.
    agagagaa.

    hot lettew? :P

    ReplyDelete
  38. amboi,kalau ayam yang duk nyanyi i believe i can fly jenuh,miahaha..tak sedaq diri lagi letew,hihi..aku syak gambar yg bawah sekali tu tahun 89 kot gamaknya,hoho.........hai mr.shy,hiks :P

    ReplyDelete
  39. sape mr shy shy cat tu ? haha.
    cam pkai baju kurung pom ade. :P

    ReplyDelete
  40. gambar tahap seriau tuuhh.. hah! macam tahun 84 je, ye dak??

    ReplyDelete
  41. haha hebakkk gile kau gabung semua tajuk entry.. gile lah!

    ReplyDelete
  42. pembukaan entry mac ezad sgt semangat hehe..suka2 :)

    bla nk tersenarai yeee sy dlm list tuuu :P

    ReplyDelete
  43. hahaha.....1st time bace entri camni dkt blog ni...hahaha

    ReplyDelete
  44. mr shy pakai baju kurung ke tu?

    errr

    ReplyDelete
  45. baru nk bjinak2 dalam nih hehe..masih baru hehe ^_^

    gmbar tu myb tahun 1990 kot haha..teka jer..

    ReplyDelete
  46. klu aku p0st komen yg same berderet2..
    agak2 leh jadi raja komen ko tak? :D

    ReplyDelete
  47. ala xda dlm list..;p

    hye mr shy shy cat!haha

    ReplyDelete
  48. Err,

    ezad ke yang menyengal ni ?

    ReplyDelete
  49. eh eh aku no4 la....

    tu februari je...

    mac april kompem tak masuk list dah...

    dah jarang susah nak singgah

    ReplyDelete
  50. ala nama aku xde..mmg lah xde sbb aku slow berblog febuari lepas hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com