Thursday, 29 March 2012

Proton Preve | Nama Proton P3-21A

> What's Up Guys...

Proton PREVÉ...haa, tu la nama model proton P3-21A...bukanlah Proton Espire yang pernah diperkatakan dulu...memang meleset jauh jangkaan aku rupanya sebab dalam entri Proton Espire...Mungkinkah Nama Proton P3-21A tu, ingatkan betul la nama baru model Proton P3-21A tu Proton Espire...sebab hujung tahun lepas dalam entri WW memang nama #WW | Espire untuk model baru Proton ni...rupanya...tidak...HAHA...

Proton PREVÉ

P.S - Proton PREVÉ pun boleh tahan smart la nama ni tapi agak PELIK...
Rasanya kalau nama Proton Espire lagi best...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Proton Preve | Nama Proton P3-21A

72 comments:

  1. cun gak ni..agak2 harga brp ye?

    ReplyDelete
  2. kalo gune Wadiza cun gak. hahaha

    ReplyDelete
  3. smart la..tp nama mcm pelik je

    ReplyDelete
  4. lawa2. tp xmmpu nk pakai..hahaha..

    #ezad beli then bwk siswi naik..hoho

    ReplyDelete
  5. @KuNanGKuNanG : harga dekat RM80K jugak la..RM78,500...tunggu announce rasmi dari Proton..:D

    ReplyDelete
  6. @Muhammad Saiazuan Norhalik : entah la...kalau letak nama Espire smart jugak kan..sebab dulu pernah ada ura2 nama tu...huhu :D

    ReplyDelete
  7. @Wadi AR : mungkin kalau Perodua mcm kena guna nama tu..hee~

    ReplyDelete
  8. @Eera Shera : tu la pasal eera..pelik sikit nama dia kan ?

    ReplyDelete
  9. @cinta siswi : smart tapi harga pun boleh tahan la smartnya...hee..

    > eh2..mcm tu pulak ye siswi..hee~

    ReplyDelete
  10. @lisa: tu la..boleh tahan la design proton baru ni..:D

    ReplyDelete
  11. payah aih nak menyebut namanya.. tapi smart.. macam honda. huhu

    ReplyDelete
  12. pergh..depan dia nampak garang kot....bila la dapat tgk keseluruhan bentuk dia ni

    ReplyDelete
  13. terbaik namun minat melihatnya tapi tidak minat untuk memilikinya

    ReplyDelete
  14. Interesting design, tapi tu la, namanye unik sangat.

    ReplyDelete
  15. peliknya nama... payah lak nak sebut.. nak tengok depan mata baru boleh komen smart ke tak :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum ezad....wah blog HH pun cite kereta ni juga.....nama die kurang sikit la tapi apa2 pun harganya pun x mahal...:)

    ReplyDelete
  17. err bukankah Proton dah tarik balik penyiaran gambar model terbaru ni?

    ReplyDelete
  18. ermm... nama kete tu agak tak mengancam.. btol tu..

    ReplyDelete
  19. sport ke? mcm x sesuai dgn pompuan jerr...

    ReplyDelete
  20. makin lama makin mantap kereta nasional kita...

    ReplyDelete
  21. nk blikan tok ika ke??
    terima kasih./.hehehe

    ReplyDelete
  22. cantik model proton terbaru erk?...tak mampu nak beli hihihi

    ReplyDelete
  23. @yad'z : pelik sikit nama ni..hee..ada iras2 mcm honda...

    ReplyDelete
  24. @Boni JLL3 : hee..rasanya tak lama lagi la tu..:D

    ReplyDelete
  25. @maszull : waalaikumussalam mama...tu la..blog HH pun sama...hee...nama dia tak berapa menarik...harga pun boleh tahan la..

    ReplyDelete
  26. @madammondoq : tu la...cari la nama yg komersial sikit...huhu~

    ReplyDelete
  27. @Lya Colours : ramai yg complain nama tak sedap kan...huhu~

    ReplyDelete
  28. @Daddylicious : kereta da smart da tapi tang nama je tu kureng sikit...

    ReplyDelete
  29. @Cik Rose Cute : boleh tahan la design dia...tapi harga pun cantik jugak...hee~

    ReplyDelete
  30. preve?hihii
    cantik gak kete tuh

    ReplyDelete
  31. @MaYa MustWany : kereta tu mmg cantik tapi nama je kureng cantik..hee~

    ReplyDelete
  32. peliknya nama..mcm krg kemalaysiaannya huhu

    ReplyDelete
  33. preve? cmne nak sebutnye tuh? ahahaha

    ReplyDelete
  34. hrmmmm dah hilang percaya pada proton...sorry!

    ReplyDelete
  35. @ShahzCudin : entah...sebut je la..janji ada bunyi..HAHA~

    ReplyDelete
  36. dari proton saga ----> ada bunyi melayunya terus jadi makin pelik nama2 keluaran proton nih. internasiooonal la sangat. (komen je. bukan marah, tau...hehe.)

    ReplyDelete
  37. @yana halim : nama2 model sebelum ni masih boleh diterima lagi...yg terbaru ni agak pelik bunyinya..hee~

    ReplyDelete
  38. proton riston la kewlarssss...huhu

    ReplyDelete
  39. macam honda city~ tapi nama dia pelik la..

    ReplyDelete
  40. Lawa design ni...

    Ezad...belanja satu? hehehe

    ReplyDelete
  41. A'ah lar.Nama pelik..tapi cun! wow!! :D

    ReplyDelete
  42. ezad...kpe mst nk espire?? hehee..

    ReplyDelete
  43. @dhiera : mmg nampak mcm honda...nama dia je yg "UNIK" sikit..hee~

    ReplyDelete
  44. @Azham Vosovic : hee..design smart jugak la...

    > diri sendiri pun tak mampu nak beli lagi..hee~

    ReplyDelete
  45. @zareliqa afiqa : haa, tang nama je yg pelik sikit kan..huhu~

    ReplyDelete
  46. @shida'R : haha..entah la..nama Espire tu mcm best je..:D

    ReplyDelete
  47. cantik tapi nama mcm tak best sikit...

    ReplyDelete
  48. namanya...amboi sungguh!! haha..

    ReplyDelete
  49. harap2 lah cepat. tak sabar naak tgk da ni..hehehe

    ReplyDelete
  50. preve'?? @_@

    asal cam...mmm....pelik aje nama ...hahaha

    ReplyDelete
  51. betul2 kalo pronton espire lawa gak namanya

    ish..bila nak beli keta ni

    ReplyDelete
  52. design mmg superb cuma kureng kat nama..nama espire lebih dekat dihati ..

    ReplyDelete
  53. @Santri T.P.I.N.I : tu la..nama agak kurang best sikit kan...

    ReplyDelete
  54. @Boni JLL3 : minat nak beli kereta ni ke bro..? heee~

    ReplyDelete
  55. @Mr.Clive : HAHA..pelik giler kan namanya..? huhu~

    ReplyDelete
  56. @sis92 : byk yg tak berkenan dgn namanya kan..(^^,)

    ReplyDelete
  57. hee..lepas ni kereta ni jd kereta ezad la ea..heee

    wewittttt nk tmpang!

    ReplyDelete
  58. cam mana nak "sebut' dengan E yg ada garis kat atas tu..huhuhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com