Monday, 19 March 2012

WOW, Sekali Lagi

> What's Up Guys...

Haa...cuti sekolah selama lebih seminggu sudah habis...so, selamat kembali ke sekolah la ye...hee...tetiba teringat pula masa zaman sekolah dulu...hari Isnin la memang hari yang aku kurang gemar sebab ada...oppsss !! HAHA...cukup la sampai situ intro entri kali ni...teruskan dengan tajuk "WOW, Sekali Lagi !"...apa yang WOW ? Apa yang sekali lagi ?


Haa...kali terakhir aku dapat premier screening ni masa awal Mac lepas dan tu adalah first time aku dapat invitation premier screening ni, movie The Devil Inside ! Tapi...agak mengecewakan...tapi minggu lepas aku saja mencuba nasib untuk premier screening The Hunger Games...mana la tahu dapat ke kan...

Imaginasi tinggi sangat...#LOL

Dan bila tengok bilangan komen kat situ masa tu nak cecah 80++ komen, rasanya aku macam da takde harapan nak dapat free pass tu...sebab cuma ada 40 pair of tickets saja...tapi kan...aku ada dapat satu email...


Wow...! Memang tak sangka la Nuffnang telah memilih komen aku tu antara 40 komen yang terkreatif untuk bagi free pass untuk premier screening movie ni pada 21 Mac 2012 di Cathay Cineplex, e@Curve...sebenarnya ada satu lagi premier screening Hong Kong movie, Nightfall clash pada hari dan masa yang sama tapi di GSC, Tropicana City Mall...


Huuhh, kalau la aku teringat masa tu, mesti aku da mencuba nasib untuk premier screening movie ni...siapa tahu dapat free pass ke...boleh la aku pass salah satu pair of tickets ni untuk blogger atau readers blog ni...tu pun kalau dapat la...tak mungkin la aku dapat pergi dua tempat dalam satu masa kan....tamak tu...hee...

NOTA SKYTECH :

Haa...siapa sangka kan komen yang "kreatif" macam aku tu boleh pula terpilih kan...HAHA...lepas ni lagi makin bersemangat la aku nak mencuba nasib untuk dapatkan pass premier screening ni...


P.S -So, lepas ni kalau siapa nak free pass...tu pun kalau ada rezeki dapat 
pass premier screening...tahu la mana nak cari aku kan...
FB dan twitter kan ada...#LOL (,^^)   

**Terima kasih kerana membaca entri WOW, Sekali Lagi

95 comments:

  1. salam ezad.best r dpt tgk wyg free...:p

    ReplyDelete
  2. Waahhhh hunger games.!!!!!!tahniah ezad..mmg kreatif komen ko. Hahaha..aku pun suka baca.

    ReplyDelete
  3. awesomeeee! ^____^


    lepas ni nak try berimaginasi tinggi. then, nak bagi tiket tuk kt readers. :P

    ReplyDelete
  4. Haha untunglah kau dapat.. Tp jwpan kau memang best.

    ReplyDelete
  5. @suzie rahman : salam suzie...hee..bukannya selalu dpt wayang free ni...hee~

    ReplyDelete
  6. @Hanie Dew : hee..thankz hanie...kreatif ke ? tapi kenapa aq tgk mcm mengarut je...HAHA~

    ReplyDelete
  7. @syAzAnA : hee...try la..mana tahu dpt ke kan..untung tu..movie free..premier screening pulak tu..hee~ :D

    ReplyDelete
  8. @faridah nazurah : haha...den tak letak harapan yg tinggi dgn jawapan tu..tapi try je la...last2 dpt...terima kasih nuffnang !

    ReplyDelete
  9. wah, beruntunglah dia hiks. :) it would be more best kalaulah everytime you get the free pass of it!! :D

    ReplyDelete
  10. wahhh , untunglaaaa , heheh ,nty review2 ,, hehe

    ReplyDelete
  11. Betul2 WOW ni! Hihi! Untung la en dapat tiket wayang free :p

    ReplyDelete
  12. @Rtp Farra Arisha : hee...lagi la seronok rasanya kalau dpt selalu tiap2 kali ada premier screening..hee~

    ReplyDelete
  13. @CikAnyss' :O : hee...tunggu la nanti sy review..hee :D

    ReplyDelete
  14. @Dianaa : nuffnang baik sgt...tu yg dorang bagi..hee...

    ReplyDelete
  15. nak bawak saper pegi temankan? hhee

    ReplyDelete
  16. @msredcheesecake : hee...tak tahu lagi..mmber2 pun bz je...huhu~

    ReplyDelete
  17. wahhh bestnya dapat tengok wayang free.. tahniah juga dapat membina komen yang kreatifv sehingga terpilih... keep it up..

    ReplyDelete
  18. @Gen2Merah : hee..tak jangka pun boleh dpt ni...apa2 pun terima kasih..:D

    ReplyDelete
  19. perghhh..tahniah bro!! hehe..selamat menonton

    ReplyDelete
  20. wah tahniah2..

    emm bkn hari tu dh janji ke kalau menang nak bawak sis ^^ hehehe:P

    ReplyDelete
  21. @syafiqakarim : hee...nanti try2 la kalau ada pass percuma untuk premier screening ni..

    ReplyDelete
  22. @Boni JLL3 : harap2 movie ni best la..tu je aq mintak..:D

    ReplyDelete
  23. @sis92 : eh, yeke sis..tak berapa nak ingat la..hee~

    ReplyDelete
  24. kena mintak tips dengan ko ni..kah3

    ReplyDelete
  25. skrng jarang sikit p tgk movie...sbb bz... >_<

    tapi ritu baru tgk Joh Carter! i likeee :D hehehe

    ReplyDelete
  26. hahahaha..mesti best la..dia punya gambar pun dah nampak menarik

    ReplyDelete
  27. memula aku tgk komen ko kat page Nuff tu mmg ngarut tahap super saiya la weh tp dlm ms sama aku fikir..ade can menang neh hahaha sbb fikir blk, logik weh hahaha

    congratz beb! kalau xpat g, bgtau!!hahahahha

    ReplyDelete
  28. ehem2.. takdo tket lobih kew??? hahaha

    ReplyDelete
  29. tahniah2..hebat2..
    mas dh hmpir nk join tapi pikir2 balik..kalau dpt pun bkn mas dpt prgi coz sllu tmpat jauh2.org xde own trnsport agak leceh..so nnti2 klu de kete sndri baru giat aktif.hahah..(klu de lagi)hahaha

    ReplyDelete
  30. baru nk tanye cane nk dptkan tiket tu hihi..tahniah la..sukenye die hihi

    ReplyDelete
  31. wow! untung ar....banje setekit!

    ReplyDelete
  32. @Hafizin Jamil : haha...asalkan ada idea "kreatif"...bagi je...kah3~

    ReplyDelete
  33. @Mr.Clive : john carter ramai yg kata best..da la tak tgk lagi...huhu~

    ReplyDelete
  34. @Boni JLL3 : poster filem ni pun nampak menarik je...tak sabar nak tgk filem ni..haha~

    ReplyDelete
  35. @Jue : haha...lepas aq post komen tu..aq sendiri gelak2...kah3...entah2 pihak nuffnang pun dok gelak2 je baca tu...

    > kalau aq tak dpt pergi ke kalau dpt free pass...aq cari ko jue...haha~

    ReplyDelete
  36. @MaYa MustWany : hee...join je la mas..kalau rasa tak dpt pergi..pass je kat reader2 blog mas...hee~

    ReplyDelete
  37. @cik najihah : hee...kena kreatif sikit...mesti boleh punya..hee~

    ReplyDelete
  38. Hahaha.ezaaaddd...komen ko kemain.hahaha..ko slalu lepak blog ktrg...dah mcm 3rd blogger.hehehe...maceh ezadd

    ReplyDelete
  39. @Hanie Dew : haha...setiap poin aq komen...baca satu2 tak skip pun baca entri korang...

    > boleh la tukar nama blog..jue, hanie & ezad lepas ni...haha...

    #sama2...hee~

    ReplyDelete
  40. huwaaa
    huwaaaa
    mang cobaan brhasillll bangett nih
    hihihi :p

    ReplyDelete
  41. @aimie amalina : alhamdulillah..saje2 try je ni mimi...tak sangka boleh dpt..hee~

    ReplyDelete
  42. kreatif la ezad..untung la dpt tgk movie free..boleh geng ngan zuan la kaki tgk movie hehe

    ReplyDelete
  43. wahh...tahniah tahniah~
    pandai buat ayat yang sampai nuffnang tertarik. wiwit

    ReplyDelete
  44. @Eera Shera : hee...suka jgk tgk wayang tapi tak boleh lawan zuan la...hee~

    ReplyDelete
  45. @dhiera : hee...hairan jugak mcm mana nuffnang boleh pilih komen tu...mengarut habis...hee...

    ReplyDelete
  46. memang best giler la dapat tengok free.hahahah..congrats bro.

    ReplyDelete
  47. @aReLaN : hee..kalau dpt tgk movie free kena manfaatkan betul2..hee~ (^^,)

    ReplyDelete
  48. Aku tak pernah try benda benda mcm ni dowh.. Tengok ramai yg try.. Tu yg dirng post post kat blog tu kan.. Untungla..:)

    ReplyDelete
  49. @ABU : mmg ramai yg try...kadang2 tu tak harap sgt pun dpt..saje try2 je..hee~

    > lain kali cuba la try..:D

    ReplyDelete
  50. @c'axoera ヅ : selalu benda free ni...mmg syok..so, layankan je la...hee~

    ReplyDelete
  51. nanti ko ceritakan sinopsis filem ni kat blog ko..hehehe

    ReplyDelete
  52. @Boni JLL3 : hee..tak reti sgt review2 filem ni..tapi aq akan cuba...hee~

    ReplyDelete
  53. masuk lagi ezad!
    tp menang nanti, bg kat lea jela eh

    hehe

    ReplyDelete
  54. @Lea Isnawi : hee...boleh je lea...tapi kalau ezad tak dpt nak pergi je la baru pass kat sape2...hee~

    ReplyDelete
  55. kreatifnya komen ezad, no wonder dpt pass free :)

    ReplyDelete
  56. assalamualaikum ezad...wah sukanya dpt pass percuma tu yer tahniah yer ezad.:)

    ReplyDelete
  57. wah wah bersuka ria dpt free pass ea.ehem ticket ada 2 kan?lagi sorang sapa?haha

    ReplyDelete
  58. oo.. nama u izzat nazmi.. nice name.. :)

    ReplyDelete
  59. orang tu pegi premier screening esok..kang buat review k.

    ReplyDelete
  60. congratulations and keep up the good work :D

    ReplyDelete
  61. wow! ko kalah kan 174 komentator yang lain... gilerbab~ hehe

    ReplyDelete
  62. untung lah ezad....huhu...:) bg sye tengok je lah..haaha

    ReplyDelete
  63. wow komen terkreatif tuu.. lenkli lau dpt tiket pwee lg ajak ara eh tgk wyg :D

    ReplyDelete
  64. pakcik oi.. nanti review la cite ni.. klau best aku nak pegi terjah

    ReplyDelete
  65. ko blom tgk J Carter lagi?serius bro!setailo doh! tak rugi lima belas hinggit aku ritu!hehehe

    ReplyDelete
  66. @Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine : hee..thankz2..ada masa nanti boleh la try2 jugak..huhu~

    ReplyDelete
  67. @[sutera kasih] : nampak mcm mengarut je komen tu kan...hee...

    ReplyDelete
  68. @maszull : dpt tgk movie free...siapa yg tak happy...hee~ thankz mama..:D

    ReplyDelete
  69. @Hanie Dew : hee...ok2...nanti buat review..:D

    ReplyDelete
  70. @Muhammad Saiazuan Norhalik : hee...well..ahaha...aq pun tak sangka dpt pass ni...ingatkan da tak berpeluang..huhu~

    ReplyDelete
  71. @Izz Faizah : hee..maybe next time kalau2 sy ada dpt free pass lagi...dan sy tak dpt nak pergi...sy pass la kat sape2 nanti..hee~

    ReplyDelete
  72. @Mr.Clive : haha..tu la..ramai kata best...hari ni la aq terjah tgk John Carter tu..malam tu pulak tgk Hunger Games...2 in 1...haha~

    ReplyDelete
  73. tuah ayam namapak kat kaki..tuah manusia dapat tiket free :)

    ReplyDelete
  74. ezad tahniahhhhhh!

    kreatif dan inovatif ea..tak sangka timbul di sebalik sifat pemalu y ada tu..haha ;p

    ReplyDelete
  75. akak nyaris nak tengok hunger games...tp tak sempat sebab kejar flight...huhu

    ReplyDelete
  76. @Adylia Qarissa : hee..kenapa mcm pelik je bunyi ayat tu..:D

    ReplyDelete
  77. @Juliet_iRa~" : hee...bakat terpendam..siapa yg tahu kan ira...haha~

    ReplyDelete
  78. @Cikgu Ma : takpe la kak..tgk wayang ni bila2 pun boleh kan...hee~

    ReplyDelete
  79. xdpt tiket the hunger game ni. sobsob... :( bila ada masa tgk yg nightfall plak time tu dh lambat nk anta entry. huhu... nanti update best tak hunger game tu ye.... :)

    ReplyDelete
  80. Bestnya dapat tengok wayang free siapa nak kasi hihihi

    ReplyDelete
  81. @deqnoor : hee..sy pun tak sangka boleh dpt ni..hee..tak sempat nak try nightfall tu DN...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com