Friday, 6 April 2012

Ada Masa Tak ?

> What's Up Guys...

Haa, bila teringat balik kejadian Jumaat minggu lepas...walaupun da seminggu berlalu, serius memang aku takkan lupa la...lepas ni memang aku akan lebih ALERT ! la...memang kejadian petang tu agak kelakar la...dan tak sangka la aku boleh terkena...HAHA...#LOL...

<< Rewind

> 30 Mac 2012, 6.07 pm

"Never feared for anything...never shamed but never free
A light that healed ....♪ "

***So Far Away ringtone***
Me : Aihhh...siapa pulak yang call aku time macam ni...nombor tak dikenali pulak tu...Huuhh, angkat saja la...Haa, hello...
Mrs X : Hello...kami dari syarikat dotdotdot mahu buat satu survey...encik ada masa tak ?
Me : Erm...saya takde masa la...*sambil menguap
Mrs X : Saya nak tanya 3 soalan saja...soalan pertama, adakah encik ni pengguna Maxis atau DiGi ?
Me : Maxis...
Mrs X : Boleh encik berikan rate 1 hingga 10 untuk servis telco tersebut...
Me : Erm...tujuh la...
Mrs X : Ni soalan ketiga dan ni adalah soalan yang terakhir ye encik...encik kenal tak Jue from juestan.blogspot.com...

**BLURRRR...

Me : Cehh...ingatkan siapa la tadi...kalau ikutkan hati tadi nak letak saja...HAHA...
Jue : Well, haruslah kau terkena kan...hee...
Me : .......
Jue : .......

Haa...ada la lagi perbualan lagi lepas tu tapi tak berapa nak ingat...tu yang tak taip habis tu...haa...masih ingat lagi tak dalam entri INI, siapa yang pernah terbaca la...heee...tak sangka ada blogger yang nak sponsor header kat aku...dan baru-baru ni aku dapat tahu yang blogger yang sponsor nak buat header untuk blog aku ni, YOUsof eksiden...

NOTA SKYTECH :

Sebab tu Jue call aku nak bagitahu pasal header tu lambat sikit siap bagi pihak YOUsof...jangan salah faham pulak...huhu...sebenarnya aku tak kisah sama ada cepat atau lambat siap header tu...lagipun da ada blogger nak buatkan header...alhamdulillah...aku terima saja...anytime pun boleh...by the way, semoga cepat sembuh ye YOUsof...


P.S - Haa...sampai sekarang aku masih tak boleh lupa 
kejadian kena PRANK ni...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Ada Masa Tak ?

62 comments:

  1. si Jue tu memang suka wat panggilan hangit

    hari tu si zuan yg kena..haha

    moga Yousuf cepat sembuh jugak

    ReplyDelete
  2. sesekali hangitkan kawan memang best...meh sini aku nk kasi die hangit plak !! haha.

    ReplyDelete
  3. untung la ada orang nak sponsor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    header aku je yg tak pernah berubah

    ReplyDelete
  4. hahaha...lawak lah...len kali hati2..kan dah kna..

    smoga yousof cpat smbuh..

    *ezad, link tu salah..ejaan blogspot tu salah..ble izz tkan pergi ke web bible pulak

    ReplyDelete
  5. @Lea Isnawi : haha...serius mmg ezad tak cam suara Jue tu...haha~

    > harap2 mcm tu la kan..:D

    ReplyDelete
  6. @[PCL] : haha...pada mulanya sy malas nak layan tau PCL..tapi sy layankan jugak la..hee~

    ReplyDelete
  7. @Ahmad Haziq Azlan : hee...da ada yg nak sponsor..aq terima je la..hee~

    ReplyDelete
  8. @Izz Faizah : haha...lepas ni mmg kena hati2 la..ALERT..haha~

    > semoga cepat sembuh la kan..:D

    P.S - link tu da betul kan..serius mmg tak perasan tadi..thanks izz..(^^,)

    ReplyDelete
  9. haha tak senonoh jawab call smbil menguap -,-

    ReplyDelete
  10. ni betol2 panggilan hangit..hehe

    ReplyDelete
  11. @MeeRole : haha...kalau ko kat tempat aq..apa ko akan buat? haha~

    ReplyDelete
  12. @sis92 : hee..da ptg kot time tu...mmg tgh mengantuk tu..haha~

    ReplyDelete
  13. kira macam kena panggilan hanget la ni ye.. he he

    - http://sitiatikah.com -

    ReplyDelete
  14. @Muhammad Saiazuan Norhalik : mmg akan lebih hati2 la lepas ni..

    > tu yg aq dpt tahu...harap dia cepat pulih la..

    ReplyDelete
  15. @tyka : hee..lebih kurang mcm tu la..hee~

    ReplyDelete
  16. kesian,kena bang bang boom dgn kak jue,hehe

    ReplyDelete
  17. @si robot comel : haha...sabar je la..nak buat mcm mana kan...kah3~

    ReplyDelete
  18. ingatkan servis apa tadi.. hish hish

    ReplyDelete
  19. Tak boleh blah cara dia prank tuh..
    HahahahaXD

    ReplyDelete
  20. @lisa : hee..best kena prank ni...:D

    ReplyDelete
  21. @ary_lee : haha..terbaik kot...tak cam suara...haha~

    ReplyDelete
  22. @una imana : hee..sekali sekala terkena...bukan selalu..haha~

    ReplyDelete
  23. keh3..terkena sekali..x cam suare die ker?

    ReplyDelete
  24. @ShahzCudin : haha...serius..mmg tak cam langsung...haha...kan da terkena...kah3~

    ReplyDelete
  25. haha propa siap mguap2..hihi
    kan de kene pggilan hangit ..hihi

    ReplyDelete
  26. @MaYa MustWany : haha...menguap tu saje tambah2..haha~

    > terbaik kot kena panggilan hangit...haha~

    ReplyDelete
  27. jue buat prank call? haha.. nasib baik die xde no aku hehehe

    ReplyDelete
  28. @Bobo : haha...tak sangka aq boleh terkena...haha...pastikan no kau terpelihara...haha~

    ReplyDelete
  29. haha... jue kenakan panggilan hangit kat hang rupanya... :D

    ReplyDelete
  30. hahaha. adei, terkena jugak ezad. dnegan jue pulakk. kikikiki

    harap2 yousuf tu cepat sembuh. amin!

    ReplyDelete
  31. @deqnoor : haha..lepas ni kena hati2..bahaya..hee~

    ReplyDelete
  32. @syAzAnA : haha...den sendiri gelak lepas tu...:D

    > harap2 mcm tu la..amin..

    ReplyDelete
  33. laaa.. kne prank yew..
    best la dpt sponsor header.. harap dia cpt sembuh :)

    ReplyDelete
  34. Hekhekhek..terkena sudah.Siap menguap lagi tuh,hehe

    ReplyDelete
  35. @aRa ❤ aFiq™ : da kena sekali lepas ni kena lebih alert..haha~

    > benda free sape tak nak kan...hee..

    > harap2 mcm tu la kan...:D

    ReplyDelete
  36. tade masa tp layan jgk soalan2 tuh...hahaha

    ReplyDelete
  37. nasibla ko ezad..hahahaha....eva pun dah kene prank o;eh si jue jugak. hahahaha

    ala..sesekali nak gembirankan kengkawan kan..

    ReplyDelete
  38. @zareliqa afiqa : haha..nak buat mcm mana...terima je la..haha~

    ReplyDelete
  39. @EyqaLuvender : nak letak tak sampai hati pulak..layan je la...haha~

    ReplyDelete
  40. @Hanie Dew : haha...layankan je la...best jugak sesekali kena ni..haha~

    ReplyDelete
  41. Memang terkenalah ya...hihihi..

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum ezad...kesian ezad terkena rupa2nya ye...:)

    ReplyDelete
  43. sekali terkena panggilan hangit..hahhaa

    ReplyDelete
  44. mcm hot fm la pulak terkena panggilan hangit... rupanya ezad pakai maxis yer...

    ReplyDelete
  45. Ingat ape lah tadi. hahaha. kalau shiema memang menyirap yg awal awal tu (:

    ReplyDelete
  46. terkena dengan jue?? kesian.. kahkahkah

    ReplyDelete
  47. kesian...^^

    moga yusof cepat sembuh..

    ReplyDelete
  48. @Cik Rose Cute : mmg terkena la..tak cam suara...hee~

    ReplyDelete
  49. @maszull : waalaikumussalam mama...hee..tu la mama..terkena juga sy..hee~

    ReplyDelete
  50. @faiz fakhirin : haha...syok jugak sesekali terkena ni..haha~

    ReplyDelete
  51. @Santri T.P.I.N.I : tak jangka pun...layan je la..last2...ish3..hee...

    ReplyDelete
  52. @shiema sufian : haha..relaks sudah..layankan je..hee~

    ReplyDelete
  53. @dhiera : nak buat mcm mana kan...terkena jugak la...haha~

    ReplyDelete
  54. muahahaha. kene prank rupanya..hahaha.. aku pun orang buatkan header.. nak harapkan aku buat, pergh.. photoshop langsung aku tak reti..heheh

    ReplyDelete
  55. hahaha hr ni ko dah dpt lupakan lom?hehehehe

    ReplyDelete
  56. @Jue : haha..belum lagi kot...kah3~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com