Saturday, 21 April 2012

Asyik Buka Emel ?

> What's Up Guys...

Haa...sejak bila aku suka check emel ni? HAHA...entah kenapa sejak dari pagi asyik buka emel saja...tapi bila buka...hampehh...HAHA...nampak macam da takde harapan saja nak dapat tiket free untuk tengok The Avengers minggu depan...mungkin takde rezeki kali ni...takpe la, boleh cuba lain kali la kan...tapi...


Sebenarnya aku masih belum give up lagi tu, petang tu tepat pukul 4.51 PM tadi dan bila buka saja emel...ternampak satu emel kat inbox...aku da kecewa sejak dari pagi check emel asyik dari Milk A Deal dan Churp Churp saja tapi kali ni...sekali buka...WOW !

"You are cordially invited to the Nuffnang Premier Screening of The Avengers on..."


Yehaa...! Memang tak sangka la watak superhero yang aku create dalam entri Marvel's The Avengers tu iaitu Admiral Skysonic membolehkan entri aku terpilih dan kali ni dapat tengok Premier Screening The Avengers pulak kat GSC One Utama...terima kasih Nuffnang ! Skytech dan Skysonic..awesome ! hee...

Admiral Skysonic and The Avengers ! #LOL...

NOTA SKYTECH :

Haa...da masuk kali keempat dapat tiket free daripada Nuffnang...hee...BE bila lagi ? HAHA...


P.S - Haa...ada sesiapa yang dapat screening? 
Boleh jumpa kat One Utama masa screening ni nanti...hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Asyik Buka Emel ?

70 comments:

  1. sabo.. x lama ada la tu rezeki. aku pun cek emel tiap hari walaupun xde ape2. hehe

    ReplyDelete
  2. @Freaky : aq jenis malas nak check emel..haha...kalau ada benda yg aq tunggu je baru aq buka emel...hee~

    ReplyDelete
  3. ni yg jeles ni.. asyik dapat jew.. lain kali letak name ara eh.. :P

    ReplyDelete
  4. @aRa ❤ aFiq™ : hee..ara try la join..mana tahu ada rezeki boleh dpt jugak ke kan..:D

    ReplyDelete
  5. @cik najihah : try2 je..bukan sy sorang je yg cuba...heee~

    ReplyDelete
  6. kayanye rezeki dia thn ni..pegi dgn zuan ke nnt

    ReplyDelete
  7. ajar la macammana nak menang tiket ni...dah 5 tahun kat nuffnang tak pernah menang pun

    ReplyDelete
  8. wah dapat lagi tiket hehe.. aku nak buat entry pasal nuffnang gak, tp entry tak puas hati hehe..

    ReplyDelete
  9. wah bertuahnyer kamu.....selamat menonton ye :)

    ReplyDelete
  10. peh, best gilaaaa... share ahhh :p

    ReplyDelete
  11. @Eera Shera : alhamdulillah..:D

    > hee..tak tahu lagi..kalau zuan pergi..mungkin jumpa kat sana je..hee~

    ReplyDelete
  12. @shah : kena rajin join contest nuffnang buat tu..selalunya kalau ada filem2 baru yg akan keluar..nuffnang akan buat contest dan yg terpilih dpt la pas percuma tu..:D

    ReplyDelete
  13. @Bobo : alhamdulillah..dpt lagi..ingatkan takde peluang nak dpt lagi da..hee~

    > tak puas hati kenapa pulak..pasal BE ke? ahakkss..aq nak join...haha...aq pun da lama tak merasa BE ni..hee~

    ReplyDelete
  14. @ctk : awak pun boleh je try..mana tahu dpt ke kan..hee~

    ReplyDelete
  15. @azri johan : hee...masih ada kekosongan satu seat ni..jom2..hee~

    ReplyDelete
  16. kat sabah, takleh nak watpe dah. hehe!

    wah tahniah kali ke 4! hehe! sy pula dah 10 kali. woha! :P

    orang lain lebih banyak senyap je. hehe! #okbai

    ReplyDelete
  17. Yeay! DN pun dapat. Jumpa kt sana nanti ye... insyaallah.. ^_^

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum ezad...wah besnya asyik dpt tiket free je...

    p/s ezad mama nak tanya cikit la page blog mama dah tukar yg baru...mama dah x tahu mcm mana nak cari draff yg mama dah savekn tu ..sbb kalau yg lama kat page kita tulis n3 tu ada post2 yg dah lama ni x tahu mana nak cari...boleh x tolong...blurr betul page yg baru ni...:)

    ReplyDelete
  19. @Syafiq Ahadin : hee...baru kali keempat aq da kecoh kan...haha...org lain da lebih dari ni...hee~

    ReplyDelete
  20. @deqnoor : hee...ok2...nanti jumpa kat sana ye DN..:D

    ReplyDelete
  21. @maszull : waalaikumussalam mama...mmg nak tgk sgt movie ni..tu yg try..:D

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum ezad..x apa la ezad mama godek2 tadi dah jumpa pun blurr betul kepala ni mekacih yer...:)

    ReplyDelete
  23. @maszull : waalaikumussalam mama..benda baru..mmg blur sikit...hee...sama2 mama..:D

    ReplyDelete
  24. Tahniah ezad..pcl ni rasa jeles pon ada gak nih...haha.

    ReplyDelete
  25. @[PCL] : sy kalau benda2 yg free je mmg laju je PCL...haha~

    ReplyDelete
  26. best la kau.. haha aku xpernah dpt sbb aku xpernah join pun

    ReplyDelete
  27. @faridah nazurah : hee..den kan da giler tgk movie skrg...tu yg ada peluang je terus try...haha~

    ReplyDelete
  28. untungla untungla untungla.

    bestnyerrr.

    aku pernah dapat walaupun tak join.

    dua kali.

    zuan bagi. hehehehehehe

    ReplyDelete
  29. waa..bestnya. bertuah btol..^^

    ReplyDelete
  30. wah... tahniahla ezad! hasil kesungguhan mesti ada balasan.

    ReplyDelete
  31. untung la dapat tiket free.aku,kalau nuffang buat screening tu wiken & dekat ngan aku takpe la gak.ni sume ntah mana2 la nak kena menapak.aiyooo

    ReplyDelete
  32. ain pun dapat gak..tp tak leh pegi..wuwuwuwu..so ada sesiapa nak tiket ain? ain kasi free..wuwuwu

    "Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

    ReplyDelete
  33. wahh. Tahniah ezad heee! jelesnya asyik dapat tiket wayang freee jewww

    ReplyDelete
  34. huwaaaaaa...mencik lagi..ezad ni pndai la create cite ngarut kat nuffnang..haha :)

    ReplyDelete
  35. @aReLaN : mmg screening selalu hari biasa..susah nak jumpa buat time weekend..

    kdg2 tempat2 yg aq tak pernah pergi pun...da dpt tiket free redah je...

    ReplyDelete
  36. @syAzAnA : kalau tiket free ni mmg laju je...ahakss~

    ReplyDelete
  37. @Izz Faizah : haha...daya imaginasi kena tinggi..hee~

    ReplyDelete
  38. mesti boleh pergi punya tuu :)))

    ReplyDelete
  39. Haha..itu baru anak beg.belum jumpa mak dia.lagi bedozen yg kuar hahaha..gitar jue latest model.xjual lagi kat mana mana.yuna pun xdpt lg.hahha

    ReplyDelete
  40. untung dpt tgk awal... x sabar nak tunggu kuar..

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
    Rahsia menjana RM45,000 dari laman komuniti!!

    ReplyDelete
  41. tahniah.. dah rezeki la 2...

    ReplyDelete
  42. tahniah!! dapat kan pergi tgk Marvels. best nya

    ReplyDelete
  43. @Ini Kisah Tia : hee..tahun ni je baru start try2 contest Nuffnang ni..hee~

    ReplyDelete
  44. @Rozuan Ismail : 27 April da keluar pawagam...dpt tgk awal sikit je...hee~

    ReplyDelete
  45. perghhhhhh. untung laa. nak kena try jugak la nie.

    ReplyDelete
  46. Rutin harian mesti check email sebab dah tanggungjawap gitu heheh

    ReplyDelete
  47. selalu dpt time birthday je.
    tp xpenah dtg kutip.haha.
    untung lah~~~

    ReplyDelete
  48. fewitttt... nuffnang syg...tuhhh....

    ReplyDelete
  49. Wah untungla... Akku tak pernah Cuba benda benda mcm ni...

    ReplyDelete
  50. waaa...tahniah tahniah...aku pn xsabar nk tngu the avenger kluar ni..nmpk cam best...hahha

    ReplyDelete
  51. @syafiqakarim : rugi tu..nape tak bagi sy je...haha~

    ReplyDelete
  52. @Cik Asma BLuppy : mmg nak sgt tgk movie ni...ada chance nak dpt tiket free...try je..tak sangka dpt pulak..hee~

    ReplyDelete
  53. @ABU : tahun ni je aq baru start cuba2 contest2 nuffnang ni...hee~

    ReplyDelete
  54. @Daddylicious : tak sabar nak tunggu minggu depan ni..hee~

    ReplyDelete
  55. @faiz fakhirin : tu la...lagi berapa hari je ni...haha~

    ReplyDelete
  56. wahhh bestnya ezad..asyik dpt tiket free..hehe

    ReplyDelete
  57. @[sutera kasih] : hee..siapa tak suka kan dpt benda free..hee~

    ReplyDelete
  58. basic economy...pasal tu la ko bukak emel tu...hoho

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com