Sunday, 29 April 2012

Avengers Malaysia Gegar Surf Beach Sunway Lagoon

> Whats Up Guys...

Happy weekend guys ! Akhirnya hari yang memang da lama aku tunggu sejak berbulan lepas tiba juga akhirnya hari ni sebab...sebab konsert Avenged Sevenfold Live In Kuala Lumpur 2012 pasti akan menggegarkan Surf Beach Sunway Lagoon malam ni...

Avenged Sevenfold Live In KL 2012 Stage !

Haa...stage pun da ready ! Cuma tinggal beberapa jam saja lagi ni...haa, nak buat entri Silent Sunday hari ni boleh ? Sebab da tak mampu nak kata apa bila dapat tengok gambar stage ni...

"Now Your Nightmare Comes To Life"



NOTA SKYTECH :

AVENGERS Malaysia...jom gegarkan Surf Beach Sunway Lagoon malam ni...Sevenfold ! Sevenfold !


P.S - Avenged Sevenfold dan The Avengers ada kaitan ke ? HAHA...#LOL 
Happy weekend guys...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Avengers Malaysia Gegar Surf Beach Sunway Lagoon

22 comments:

  1. free ke ni? mcm best hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ezad...wah bestnya dpt pi tengok konsert Avengers secara live...:)

    ReplyDelete
  3. free ka tu ? best nye lau free.. hehe :D

    ReplyDelete
  4. Untunglaaah minat diorg, haha! Enjoy ur day, bro. Mudah2han slamat klu bro prgi sna alrite.^^

    ReplyDelete
  5. terlupa rini konsert avenged sevenfold,wahhh mesti best kan

    ReplyDelete
  6. hahahaha...ingatkan hero & heroin avengers datang sunway tadi.aiyoo

    ReplyDelete
  7. hang pegi ke? best la...

    ReplyDelete
  8. aaaaaa....extremely jealousss!!!! aaaarrrr.....xdapat nak pergi....aaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  9. letak gambar bebanyak ye..

    ReplyDelete
  10. amboi!! ni peminat Avenged ke?

    ReplyDelete
  11. hahaha unfortunately ramai yang balik sebelum waktu kemuncak.....why eyh..?

    ReplyDelete
  12. haha.. tak kenal pun sape dorg tu.. hehe..

    ReplyDelete
  13. ko tak stalk diorang kat airport ke. hihihihi..

    aku ada kawan fanatic giler sampai stalk kat hotel & airport. =p

    ReplyDelete
  14. @Hanie Dew : haha...jauh la KLIA...takde kerja nak g sana...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com