Tuesday, 24 April 2012

Boboiboy Musim Kedua : Boboiboy Dan Budak Misteri

> What's Up Guys...

Haa...rasanya ada yang masih ingat lagi tak dengan watak animasi terbitan Animonsta Studios seperti watak BoBoiBoy, Ochobot, Gopal, Ying dan Yaya...sejak kemunculan animasi BoBoiBoy pada suatu ketika dulu memang telah mencetuskan satu fenomena yang amat luar biasa sekali dan animasi ni telah ditayangkan di beberapa buah negara...dan dengar cerita Boboiboy Musim Kedua...Boboiboy Dan Budak Misteri akan mula ditayangkan mulai 27 Mei 2012...


Siapakah Budak Misteri tu? Haa, kan dalam episod terakhir Boboiboy musim pertama ada tunjukkan teaser sikit "Budak Misteri" tu masa Boboiboy naik tren...masih kuat lagi memori aku ni...HAHA...memang da lama nantikan Boboiboy Musim Kedua ni...akhirnya ! Tunggu la kemunculannya MEI nanti...!


Haa...apakah agaknya kelainan yang akan ditampilkan dalam BoBoiBoy musim terbaru kali ni...dan siapakah sebenarnya Budak Misteri tu...? Kawan ataupun lawan...huhu...

Nantikan kemunculan BoBoiBoy Musim Kedua bermula 27 Mei 2012


>> Sumber : BoBoiBoy FB Fanpage


NOTA SKYTECH : 

Haa...siapa kata animasi BoBoiBoy ni cuma budak kecik saja yang minat nak tengok...haa, orang dewasa pun ada yang TERMINAT animasi ni...macam aku la tu...dan blog ni mesti akan terus dicop blog BoBoiBoy lepas ni...HAHA...sesekali buat entri macam ni best jugak...terasa macam kanak-kanak riang saja...ahakss...HAHA...


P.S - Kalau sudi tolong klik > http://bit.ly/K5gtYp dan VOTE...
Terima kasih...setiap vote amatlah bermakna...Mari berkempen ! (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Boboiboy Musim Kedua : Boboiboy Dan Budak Misteri

70 comments:

  1. lepas ni mesti blog ni mencanak naik pv sebab keyword boboiboy

    ReplyDelete
  2. a'ah sapa ea bdk misteri tu.. boboiboy masuk ketapi, bdk tu kuar kan..heheh ^^

    ReplyDelete
  3. tv pun takda tsk tsk mcm mana nak tgk tsk tsk

    ReplyDelete
  4. @MeeRole : tu la kan..dekat 6 bulan la tunggu kan..

    ReplyDelete
  5. @Ahmad Haziq Azlan : entah la...entri ni boleh mengganas ke tak aq tak tahu la...hee~

    ReplyDelete
  6. @MISS Z BERCELOTEH : yup...time tu la..tertanya2 sape budak misteri tu..huhu~

    ReplyDelete
  7. @Dhiya Fariza : kat youtube mesti akan ada yg upload nanti..

    ReplyDelete
  8. tgh tggu gegegel...hehe mesti comei ;p

    ReplyDelete
  9. haha den pun dah TERminat boboiboy

    ReplyDelete
  10. @faridah nazurah : haha...den ada geng ni..TERMINAT jugak ye...haha~

    ReplyDelete
  11. boboiboy lagi.. haha.. btw da VOTE :D

    ReplyDelete
  12. @aRa ❤ aFiq™ : haha..boboiboy..terbaik kot..

    > thanks ye ara..nanti vote lagi..hee~

    ReplyDelete
  13. hehe yeah, ingatkn aku masih kuat, masih ingat time boboi tu nak balik ke tmpat dia.. time kat tren tu an.. huhu lookin forward to c season2..

    ReplyDelete
  14. @Muhammad Saiazuan Norhalik : hee..ingat lagi kan scene tu...da lama aq tunggu ni...sape la budak tu sebenarnya...sebulan lagi..huhu~

    ReplyDelete
  15. hmm, kenapa iklannya still tak keluar lagi ye..??

    ReplyDelete
  16. @Arpiiz : mungkin Mei nanti baru ada kot...:D

    ReplyDelete
  17. hahaha, shiema memang tak minat kartun lah. lagipun akde adik kecik kecik dkt rumah kan.

    ReplyDelete
  18. hahahaha....aku terpaksa layan boboiboy kalau balik rumah.aiyooo

    ReplyDelete
  19. tak sabar rasanya aku nak tengok!!!!!!!hahaha.. sapa cakap kartun ni budak2 je tgk? orang besar pun tgk..sebenarnya katun ni baik utk perkembangan otak..ehehe

    ReplyDelete
  20. @Boni JLL3 : haha..ko pun excited jugak ke boni...:D

    > haha..tu la kan..rugi sape yg tak minat kartun ni..ahaksss...

    ReplyDelete
  21. animasi gegel ada tak?? heheheee

    ReplyDelete
  22. enjoy lihat cerita boboy ini... animation terbaik...

    ReplyDelete
  23. upin ipin tak minat ke..?

    hihi..

    ReplyDelete
  24. sis pun suka boboiboy okey..nt dh besar mesti boboi kacak aww :P

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum ezad...wah!!! seronoknya BoboiBoy ada musim yg baru la kena tengok juga jgn ketinggalan ye...:)

    ReplyDelete
  26. Serius memang x sabar nak tgk boboiboy :D

    akulah peminat no 1 adudu :D hehehe ;D

    ReplyDelete
  27. suka tgk gak....watak2 diorg cantik....kalau kampung boy tu mcm selekeh sikit design kartoon dia...

    yg ni 3d kan

    ReplyDelete
  28. jarang tgk cite ni huhu jd xtau apa2 ni :P

    ReplyDelete
  29. kau bukan kanak2 juga ke?
    ahhaha

    ReplyDelete
  30. peh pehhh.
    belogggg sape niiii.
    childish nyeee.
    omeiiiii. haha

    ReplyDelete
  31. @maszull : waalaikumussalam mama...tu la..mmg kena tgk ni..hee~

    ReplyDelete
  32. @Izzuddin fauzi : haha..aq benci kepala kotak tu..haha~

    ReplyDelete
  33. @Cik FaRiZaM : kampung boy tu lama punya..ni updated sikit..:D

    ReplyDelete
  34. budak misteri tu hensem sgt!
    blog boboiboy..patut la abm tuff cop ko comel. hahahahhaaha..

    ReplyDelete
  35. @Hanie Dew : haha...takde kena mengena ok..hahaa~

    ReplyDelete
  36. tebbbaekkk!! xsempat nk nengok kt tb. tp da bli sume dvd2 dia..hohoho


    ha? ada yg kedua plak? misteri nih!! >..<

    ReplyDelete
  37. boboiboy!!! ^____^V

    ReplyDelete
  38. kadang2 layan cite kartun ni best gak... terasa muda sekejap. eh, DN muda ape sebab tu tengok boboiboy ni. Haha.. :p

    ReplyDelete
  39. budak misteri tu adalah robot comel,hahaha

    ReplyDelete
  40. As salam Eza,

    Kartun fav anak akak ni! Berangan nak jd BoboiBoy! Bangga dgn kartun Msiani :))

    Akak nak vote tp tak fhm... ish... Rs mcm dah tp ntah... nnt check balik :)

    ReplyDelete
  41. @lov_note : tunggu la kemuculannya nanti..hee~

    ReplyDelete
  42. @deqnoor : haha...best kan layan kartun budak2 ni DN..hahaa~

    ReplyDelete
  43. @si robot comel : haha...yeke? mcm tak sesuai je..ahakss...haha~

    ReplyDelete
  44. @Marya Yusof : waalaikumussalam kak..

    hee...mmg best animasi Boboiboy ni kan..produk Malaysia..:D

    ReplyDelete
  45. dah macam promoter boboiboy pulak dah hangni. haha :)

    ReplyDelete
  46. wah, layan BoBoiBoy erk? hehe :D

    ReplyDelete
  47. @siti kektus : haha...biasa la tu..blog ni blog boboiboy..haha~

    ReplyDelete
  48. @Dianaa : haa...dari TERminat tu la yg jadi MINAT ni...haha~

    ReplyDelete
  49. Peerrghh! Watak bru ke bro! Yang pasti, lawan dia tu muka ala cool + hensem skit, wakaka! Ni yg kakak2 nk join adik tgk Boboiboy ni, haha!

    ReplyDelete
  50. @Sis AI : haha...sebab watak baru tu hensem ye....sbb tu nak tgk..haha~

    ReplyDelete
  51. 27 mei??waaaa xsabar nak tgk.hahah
    sure musuh nya.best2.suka yg tgh.

    ReplyDelete
  52. dulu cerita boboiboy ada petang selasa,rabu khamis jam 6:30petang kenapa tak ada ah sekarang

    ReplyDelete
  53. boboiboy terbaik..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com