Wednesday, 11 April 2012

Kabin Di Dalam Hutan

> What's Up Guys...

"Boleh ke hidup tanpa internet, blog, iPad dan sewaktu dengannya dalam kehidupan seharian?"...dan pergi pulak bercuti di satu tempat yang terpencil dan sekelilingnya hanya hutan belantara yang kita tak tahu apa yang mendiami tempat tu..sanggup ke pergi ke sana ?


Trailer movie ni boleh tahan la...tapi jalan ceritanya pulak macam mana...? dan apakah kesudahannya movie ni nanti...? seram...takut...sound effect yang menyeramkan...seram sangat la ye...tangan ke dada mata ke atas...HAHA...haa, nantikan...


THE CABIN IN THE WOODS ! In Cinemas April 12

"Teaser : The Cabin In The Woods"


P.S - Nantikan review The Cabin In The Woods tengah malam nanti...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Kabin Di Dalam Hutan

29 comments:

  1. looking forward to the movie ~ ^^

    ReplyDelete
  2. lama tak tengok cita seram , nak ttengok !!!

    ReplyDelete
  3. fuyyyoooo...cite seram rupenye...izz ingat cte adventure ble dgar tajuk dia..nak tgok gak..

    *ada dua tiket kan? kte pegi sme2 lah..haha

    ReplyDelete
  4. tengah malam orang dah tidur la..
    ekekekek

    ReplyDelete
  5. salam ezad..lama akak x mai tang ni...sebuk la..huhu...

    ada movie baru lagi?? adoi...tah bila sempat tgk ni...kang tgk citer basi je la nanti...

    ReplyDelete
  6. @CikAnyss' :O : jgn tutup2 muka pulak tgk movie ni nanti..hee~

    ReplyDelete
  7. @Izz Faizah : hee...tu la..ingatkan filem adventure...huhu~

    > tayangan ni semalam la..hee~

    ReplyDelete
  8. @diana : hee..kalau sempat taip review sy publish awal la kak..kalau tak..nanti2 la publish...hee~

    ReplyDelete
  9. @Cikgu Ma : salam kak...takpe..paham2..hee..

    > byk movie baru lagi ni...tgh tunggu keluar kat pawagam je..hee~

    ReplyDelete
  10. citer seram yeh?waaahhhh..suka2..nnti review ek :)

    ReplyDelete
  11. @Cik Asma BLuppy : hee..kita tunggu je review nanti..:D

    ReplyDelete
  12. ok tgh mlm ni ek review tu...ingatkan pcl..hehe.

    ReplyDelete
  13. @[PCL] : hee...tgh nak siapkan review lagi ni PCL...hee :D

    > ok2..(^^,)

    ReplyDelete
  14. hoho...harap2 layan laa movie ni...lama dah g wayang xde yang best...@_@

    ReplyDelete
  15. xtaw la bila plak dpt kuar tgk wayang. aktiviti mcm penuh ja 2,3 minggu nie.hehe

    ReplyDelete
  16. trailer dah mantap...full movie tak tau lagi :-)

    ReplyDelete
  17. @Mr.Clive : kena tunggu review jugak la..kalau cerita skrg ta best la..hee~

    ReplyDelete
  18. @Ini Kisah Tia : saje nak bagi mood seram sikit..hee~

    ReplyDelete
  19. @Dalila Diela : hee...kalau bz sgt mmg susah kan nak ke mana2..hee~

    ReplyDelete
  20. @faridah nazurah : haha...den ada masa2 dia nak update...hee~

    ReplyDelete
  21. hehe..tgk mlut tutup tau ezad ^_^

    ReplyDelete
  22. @shida'R : haha..rasa kalau bawa bantal time tu..da lena da..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com