Sunday, 8 April 2012

Mana Datang Bunyi Ombak Tadi ?

> What's Up Guys...

"Wohoo ! Bunyi deruan ombak menghempas pantai...
dan angin pula bertiup sepoi-sepoi bahasa...
tenangnya pagi Ahad ni...haa, ni kejap lagi kalau mandi laut pun best ni..."

TIBA-TIBA...


"Now your Nightmare comes to life....♪ "

***Nightmare | A7X : Alarm ringtone***


**BLURRR....huh, dari mana datang bunyi ombak tadi ?

Haa...aku mimpi saja ke tadi ? Aku kat rumah rupanya...Yela, hujung minggu lepas masa hari Earth Hour tu, aku dengan member masa belajar dulu ada buat reunion...tu yang hujung minggu lepas aku langsung tak update blog...HAHA...nak relaks cuti hujung minggu...hee...

Huuhh, bila bangun pagi saja da dengar bunyi ombak...syok kot...tapi minggu ni bila bangun saja tidur bukan dengar bunyi ombak...bunyi alarm fon aku yang serius memang kuat tambah lagi dengan bunyi kenderaan lalu-lalang !! Sentap hati mak nak...! HAHA...baru la nak feeling mandi laut pagi ni...tapi apa kan daya...mimpi rupanya...#LOL...

NOTA SKYTECH :

Mana lagi nak pergi kalau hujung minggu macam ni ye ? Nak tengok movie pun takde movie yang menarik minggu ni...tapi minggu depan ada movie best...wohooo !


P.S - Happy weekend guys...(,^^)
**Terima kasih kerana membaca entri Mana Datang Bunyi Ombak Tadi ?

16 comments:

  1. pgi mall la cuci mata hahahaha

    ReplyDelete
  2. gambar tu kat mana bro?kat PD ke?mcm familiar aje...huhu

    ReplyDelete
  3. kalo nak dgar bunyik deruan ombak g la langkawi..heeeee..syokk gler pg2 bgun.. :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ezad...wah seronoknya kalau dp mandi laut tapi jgn mandi laut tenghari jadi ikan masin la jawabnya...:)

    ReplyDelete
  5. ewah abu. kemain galak cuci mate kau. ezad, ko jgn dgr ckp dia.

    ReplyDelete
  6. hehe untong la orng tu, hujung bln ni leh tgk konsert!!!! arghhh

    ReplyDelete
  7. pi la jalan2..bosan la musim cuti duk umah.huhu

    ReplyDelete
  8. muvee ape wekend kena kerja...sadissssss!!

    ReplyDelete
  9. cehhh. mimpi rupanyaa! alahai nasib. pergi jejalan lahh! :P

    ReplyDelete
  10. Jom join abu pg cuci mate..hehe

    ReplyDelete
  11. mohhh ler ke pantai kalau dah smpai mimpi2 hahaaa...bahaya tu ^_^

    ReplyDelete
  12. bahahahahaha..mimpi best giler bunyi deruan ombak. nasib ko tak mengigau sambil berenang. hahaha...

    minggu lepas mmg xde movie best miinggu adee..yeeeyyy!!!!!

    ReplyDelete
  13. mesti kau peminat setia cite ombak rindu kan? haha sampai termimpi2 kat pantai..

    ReplyDelete
  14. Pi la Sunway Lagoon...best juga hahahahahah!

    ReplyDelete
  15. reunion ni ke yang bersesak2 tu??hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com