Monday, 30 April 2012

Melody Monday : Welcome To The Family

> Whats Up Guys...

Haa...ada yang masih Monday Blues lagi hari ni ? Relaks la...esok cuti kan...hee...entri kali ni cuma intro untuk entri akan datang nanti...entri penuh akan menyusul kemudian...haa, kira macam teaser la ni...Avenged Sevenfold Live at Surf Beach Sunway Lagoon, 29 April 2012...


"Welcome To The Family"
Avenged Sevenfold Live In Surf Beach Sunway Lagoon 



NOTA SKYTECH :

Huhh...agaknya berapa ramai fans Avenged Sevenfold ada kat konsert A7X Live at Surf Beach Sunway Lagoon malam tadi ? Mungkin lebih daripada 10k...huhu...


P.S - Kenapa dua lagu tu takde dalam setlist...huhu
Penat semalam pun tak hilang lagi ni...tu buat entri teaser dulu...hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Melody Monday : Welcome To The Family

15 comments:

  1. penat menjerit dan melompat ye??heheh

    ReplyDelete
  2. best nye lau dpt g jugak.. xpnh g tmpt cmni.. huhu..sadis

    ReplyDelete
  3. aarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. stressssssssssssssssssssssss

    ReplyDelete
  5. Wah, seronok lah tu ada dtg konsert kan hehe..

    ReplyDelete
  6. @Muhammad Saiazuan Norhalik : ada tapi kualiti kureng sikit...suara crowd je yg lebih...nanti aq check balik...aq upload la..hee :D

    ReplyDelete
  7. hoo yeaaahh
    saya ade jugak minat lagu2 die ni
    hehehehe

    ReplyDelete
  8. kalau shida tak termampu nk pergi konsert2 cmni huhuhu...

    #actly xsuke bhimpit dan sesak2..

    ReplyDelete
  9. kalau diorang nak jumpe aku personally aku okey je. hahahahahahaha..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com