Thursday, 19 April 2012

Mungkin Akan Ada Kali Ketiga

> What's Up Guys...

Huuhh, baru dua kali...mungkin ada kali ketiga? Haa, apa yang dua...dan apa yang tiga ? HAHA...Haa, selalunya kalau aku buat review sesuatu movie tu kat blog...taip entri review ikhlas dari hati ni...hee...kalau movie tu awesome dan best...memang aku akan kata best la dan kalau sebaliknya tu...haa, faham sendiri la kan...hee...movie Battleship ni pun aku da tengok buat kali kedua da semalam...mungkin akan ada kali ketiga...HAHA...#LOL...

Haa...ramai yang tanya aku ni memang kaki wayang ke? Sebab setiap kali ada movie baru saja mesti aku akan tengok dan akan buat review kat blog...tu pun kalau rajin nak buat review la sampai Madam dan Zulfattah pun perasan yang aku ni asyik tengok movie kat wayang saja...baru mula tahun ni jadi kaki wayang...heee...

Battleship da tengok dua kali OK ! HAHA...#LOL

Entah kenapa la tahun ni aku memang excited semacam saja bila tahu ada filem baru yang keluar kat pawagam...rasa macam nak tengok semua saja...HAHA...boleh bankrap kalau setiap bulan macam ni...

Haa, mungkin sebab tahun ni banyak dapat merasa tengok movie free kot daripada Nuffnang...thanks to Nuffnang ! Bukan bodek OK...HAHA...tapi takde la setiap kali ada movie baru dapat tengok free kan...melampau la tu...hee...haa, minggu depan movie The Avengers pulak da mula ditayangkan kat Malaysia kan...lagi la excited habis ni...jom serang pawagam ! HAHA...


NOTA SKYTECH :

Serius...tahun ni memang banyak betul movie yang best...ni yang nak kena sediakan checklist movie yang akan keluar sepanjang tahun 2012 ni la...haa, lepas ni movie apa pulak nak tengok...ahakkss...


P.S -  Thanks Shera sebab letak Mr Shy dalam entri INI...
Siapa lagi kan yang ada nickname tu kan...HAHA...patutlah tersedak tadi...hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Mungkin Akan Ada Kali Ketiga

71 comments:

  1. tudiiaaa 2 kali tgk.. awat p tgk x ajak ara ? ni nk marah ni :P

    ReplyDelete
  2. tengok sorang je ke?ekekekeke

    ReplyDelete
  3. @aRa ❤ aFiq™ : haha...tak plan pun...terus pergi je...hee~

    ReplyDelete
  4. @onie : kali kedua punya tgk sorang je la...nanti ajak ramai2 kata giler pulak tgk movie yg tgk sampai dua kali...haha~

    ReplyDelete
  5. haha. dah rezeki kann. tengok jelahh. haha. tapi, ezad memang best buat review movie!

    ReplyDelete
  6. List budget pun jangan lupa buat jugak!!hehehheee...

    ReplyDelete
  7. memang kaki wayang lah tu, bg yg tgk wayang ...at least dpt jgk info dr review di sini..

    ReplyDelete
  8. ouhh, dah tgk dua kali tak belanje lak tu

    ReplyDelete
  9. buat collection la tiket wayang tu~~

    ^^

    ReplyDelete
  10. @syAzAnA : kalau dpt free mmg layankan je la kan syaz..hee...wahhh..yeke...toce2..
    arigatou...thanks...hee~

    ReplyDelete
  11. @Cik RoSs : hee..tu kena buat jugak tu...lari bajet nanti lagi susah..hee~

    ReplyDelete
  12. @[PCL] : hee...lebih kurang mcm tu la PCL...sy review pun berdasarkan pendapat sy je...kalau best sy kata best..kalau tak best sy ckp tak best...hee~

    ReplyDelete
  13. @xila riston : kalau ada yg nak belanja ni lagi untung...hee~

    ReplyDelete
  14. @Wadi AR : hee...jom2 tengok...nak teruskan utk kali ketiga ni...haha~

    ReplyDelete
  15. Aku dulu pun ekstri gak tgk wyg.ada satu box tiker wyg aku simpan.ko dah tgh dua kali..perggg....nak jug
    a

    ReplyDelete
  16. @Hanie Dew : perghh..satu box penuh tiket wayang..aq takde la ekstrem mcm tu...ni yg nak cari balik tiket2 wayang yg lama2 ni..nak kumpul...haha~

    > best kot layan movie Battleship tu..tu yg sampai tgk dua kali...:D

    ReplyDelete
  17. mne aci dah tgk 2 kali..tp siyes la thn ni byk movie best plak. bila la nk dpt donlod ni haha

    eh eh..cam kenal je nama tu hoho..sme2 la mr shy

    ReplyDelete
  18. @Eera Shera : mungkin akan tgk kali ketiga nanti..haha...tu la kan...tahun ni best2 movie yg nak keluar...huhu~

    > haha..sape je yg ada nickname tu kan shera..hee~

    ReplyDelete
  19. Same lah kita bro..dah 2 kali jugak haha

    ReplyDelete
  20. @Elih Japahar : haha..cun la..ada geng ni..haha...layan kan tengok dua kali movie Battleship tu...haha~

    ReplyDelete
  21. tapi akak belum tengok satu movie pun tahun ni heee

    ReplyDelete
  22. kalau dah cerita best, entah2 bukan ketiga lagi, keempat kelima sekali lah kot. haha :p

    ReplyDelete
  23. untunglaaa kan... dapat tgok movie banyak2 :D

    ReplyDelete
  24. HAMBOIHHHHH! dua kali kotttt...haha

    sy yg kepingin benar nak tgok ni pon tak tgok2 lg..huhuhuuu :(

    ReplyDelete
  25. mesti ko tunggu tiket free untuk avengers plak kan

    ReplyDelete
  26. dapat tiket tu free tu pon daripada xkaki leh jadi kaki wayang kn... hahha

    ReplyDelete
  27. untung ar...
    hehehehe...
    dpt bce review je..
    tgok wyg..da lama giler x g..huhuhu

    ReplyDelete
  28. @Yatie Awang : sy pulak da tak ingat berapa movie sy da tgk tahun ni kak...hee~

    ReplyDelete
  29. @siti kektus : haha...tu mmg betul2 best tu sampai tgk byk kali..hee~

    ReplyDelete
  30. @Akue Achik : haha...baru dua kali...mungkin lepas ni akan tgk lagi..haha~

    ReplyDelete
  31. @Ahmad Haziq Azlan : nampaknya mcm tu la..harap2 dpt la...hee~

    ReplyDelete
  32. @Are_Rull : skrg ni byk movie best kat wayang...meriah2..hee~

    ReplyDelete
  33. @cik ika : ika pun da lama senyap je..mcm mana nak ajak...hee~

    ReplyDelete
  34. Wahhhh untungnya... wayang free

    Tapi nurul pun rase cam nak g tgk lagi sekali battleship.. Best!!

    ReplyDelete
  35. wahhh ezad...lepas ni blh jd reviewer mobie2 hehe

    ReplyDelete
  36. dua kali tgk??????????????? mmg movie best gile la ni ek???


    sy tak p tgk pon. slalu g kalau dpt tiket free... hehe~

    ReplyDelete
  37. 2 kali???
    mak aih..kalau akak mau kali kedua tu tidur je..hahah

    ReplyDelete
  38. @Nurul Akmal : hee...tapi Battleship tak free...hee..

    > Battleship best kan..apa lagi..tgk la lagi sekali..hee~

    ReplyDelete
  39. @[sutera kasih] : hee...insyaallah..kalau rajin mmg akan buat review...:D

    ReplyDelete
  40. @Cik FaRiZaM : hee...cer try tgk sekali...mesti nak tgk lagi sekali..hee~

    > kalau dpt tiket free..sy pun laju je nak tgk...:D

    ReplyDelete
  41. @diana : haha...kalau movie lain mungkin ye akan tertidur...tapi movie ni kalau tgk takkan tidur kak...haha~

    ReplyDelete
  42. assalamualaikum ezad....alamak gempak la ezad tengok wayang Battleship lagi ye...:)

    ReplyDelete
  43. weeeeeee.. seronok cite nie!!!
    first cerita siswi tgk kt panggung.. berbaloi222..hehehe :)

    ReplyDelete
  44. wahh, pasti meriah tengok macam2 cerita...

    Thanx bro Ezad sebab sudi2 singgah d blog saya yang telah usang... hehe.. Insya Allah dalam bulan Mei ni saya akan kembali aktif semula berblogging... salam ceria buat semua

    ReplyDelete
  45. @maszull : waalaikumussalam mama...hee..teruja nak tgk kali kedua..:D

    ReplyDelete
  46. @cinta siswi : best kan movie ni...berbaloi nak tgk lebih daripada sekali..:D

    ReplyDelete
  47. @Dhiya Fariza : masih belum terlambat lagi nak terjah pawagam ni...best..kena tengok..:D

    ReplyDelete
  48. @Gen2Merah : tahun ni mmg meriah sikit..movie pun best2 je ~

    > sama2..lama da tunggu entri dari Gen2Merah ni...bulan Mei ye..tak lama lagi da..:D

    ReplyDelete
  49. cantiklah...memang minat gila kalau macam tu

    ReplyDelete
  50. @Kancil 8349 : CGI movie ni mmg terbaik la...tu yg best..:D

    ReplyDelete
  51. len kali ajak akak la...hehe

    ReplyDelete
  52. overr lettewww nak menakluk cinema.
    haha.

    ReplyDelete
  53. belum jejak cinema lagi tahun ni~ banak cerita best ea? dah tak update cerita baru dekat cinema pun skang~

    ReplyDelete
  54. @Cikgu Ma : akak minat jugak ye movie2 aksi2..perang2..mcm ni...mana la sy tahu..kalau tak boleh ajak...hee~

    ReplyDelete
  55. @Zakaria's daughter : haha...idea yg bagus tu..tahun ni nak takluk cinema...haha~

    ReplyDelete
  56. @dhiera : hee..tahun ni byk movie best2..tu yg asyik tgk wayang je..ahakss..~

    ReplyDelete
  57. hang selalu dpt 2 tiket ni pergi dgn sape? awek ehhhh? hehehehe...

    ReplyDelete
  58. untung ler baik ngan nuffnang..hehehe...

    ReplyDelete
  59. @ain dzaya : hee..mmg kena sediakan checklist movie2 tahun ni..haha~

    ReplyDelete
  60. Aku dah tengok hari jumaat malam ari tu.. Mmng syok la cerita dia.. Best.. Kalau ada mmber ajak tengok aku tak kesah tngok dua kali haha..

    ReplyDelete
  61. @ABU : haha..best kan movie ni...tgk dua tiga kali pun rasa best je...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com