Sunday, 22 April 2012

Pilih Satu Antara Dua

> What's Up Guys...

Happy weekend guys...! Mata da macam panda da ni sebab tidur lewat...sebab awal pagi tadi temankan cousin aku tengok game Barcelona VS Real Madrid sampai pukul 4 pagi...untung la hari ni hari minggu...haa, aku tolong temankan saja...tapi tengok la jugak game tu sambil online...haa, kalau diberi dua pilihan la...pilih satu diantara dua...antara tengok bola atau layan blog...aku lebih rela layan blog dari tengok bola...letih nak tunggu dorang jaringkan gol ! HAHA...


Haa, da habis game tu...kalau nak tidur pun da pukul berapa kan...dengan laparnya lagi...dugaan...HAHA...tapi nak tunggu time breakfast tu macam lambat lagi kan...tetiba teringat yang McD ada serve breakfast bermula pukul 4 pagi sampai 11 pagi kan...teringin nak makan Chicken Muffin lagi...tapi malas pulak nak keluar sebab da mamai da time tu...terpaksa la lupakan hasrat nak breakfast awal pagi tadi...hee...

What? Pagi tadi hari terakhir Chicken Muffin harga RM2.50 ni ? Lepas ni harga normal...

NOTA SKYTECH :

Haa...da hari terakhir ke pagi tadi offer Chicken Muffin tu? HAHA...memang melepas la...da la sampai pukul 11 pagi saja...memang sah tak sempat nak beli la pagi tadi dengan harga offer tu...huhh, hari ni weekend kan...nak rehat saja la...da la tak cukup tidur semalam...hee...


P.S - Happy weekend guys...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Pilih Satu Antara Dua

49 comments:

  1. tido weh, tido! cukup tido baru mata cantek!

    ReplyDelete
  2. @hani : haa..betul tu...kan2...say no to mata panda...haha~

    ReplyDelete
  3. xsuka bola eh ? hehe..

    alaaa.. melepas la chicken muffin tuuu

    ReplyDelete
  4. akak dengan suami pun tak tengok sebab hari ni kami ada plan .jadi kena tidur awal la..

    ReplyDelete
  5. @aRa ❤ aFiq™ : haha...minat mcm2 tu je...takde la sampai sanggup nak berjaga pagi2 tgk bola tu...haha~

    > tu la..lepas ni da harga biasa...kejap sgt promosinya...huhu~

    ReplyDelete
  6. @diana : sy pun tolong temankan cousin tgk je...kesian pulak dia tgk sorang2 kan..hee~

    ReplyDelete
  7. awal sangat kalau nak breakfast pukul 4 pagi tu..

    ReplyDelete
  8. @FaKArePa!n : pagi tadi mmg lapar sgt da tu...tapi tahan kan jugak..tu yg tak jadi keluar..hee~

    ReplyDelete
  9. @azri johan : aq tak sokong mana2..tengah2..hee~

    ReplyDelete
  10. ishh...4 pg nak breakfast?? tu bkn breakfast tu tp supper..haha.. buat buncit prot je ezad..jgn..haha

    ReplyDelete
  11. ari jumaat lepas dh mknb muffin tu..perghhhhh sddaaapppp

    ReplyDelete
  12. seksa giler dapat mata panda..kemana saja berada orang mesti tegur..grrrr ;p

    ReplyDelete
  13. kalau akaklah diberi pilihan macam tu, sudah pasti akak akan pilih tengok bola..hahaa..akak kan kaki bola

    ReplyDelete
  14. real menang terbaik lah...lambat nk gol tk pe bro..janji game cantik..hehe

    ReplyDelete
  15. wah, promosi McD yg tak tahu.haha.amacam game semalam bro?

    ReplyDelete
  16. mesti bangun tengah hari ni haha..

    tengok bola awal2 semangat lg. kalo x gol jugak, mls dah tgk haha

    ReplyDelete
  17. kalau aku konfem la aku pilih bola.yezza,hala madrid.

    ReplyDelete
  18. @[sutera kasih] : tu la...hari tu pun da rasa sekali mcm nak lagi..hee~

    ReplyDelete
  19. @Yatie Awang : haha..sy bukan peminat bola yg tegar kak..hee~

    ReplyDelete
  20. @ArulchelseA : aq pun tgk sikit2 je..mata ke laptop je byk...haha~

    ReplyDelete
  21. @Rozuan Ismail : da habis baru tahu..hee...boleh tahan la game semalam...:D

    ReplyDelete
  22. @Eera Shera : hee...tidur pun lepas Subuh...mmg tgh hari la bangun..hee~

    > haha...tak gol2 tu yg sakit hati...huhu~

    ReplyDelete
  23. teringin nak try. tapi entah bila lah sempat kan.

    ReplyDelete
  24. @aReLaN : aq tak sanggup nak tgk bola pagi2 buta ni...hee~

    ReplyDelete
  25. haha kalau aku, aku pegi je mcd.. aku order chicken mcmuffin tu byk2 sampai aku tak bernafsu nak mkn benda alah tu lg. haha

    ReplyDelete
  26. @shiema sufian : yela..nak try pun benda ni ada time breakfast kan...weekend boleh la..hari biasa tak dpt la kan...:D

    ReplyDelete
  27. @faridah nazurah : haha...den tak suka cmtu..den suka mcm ni..teringin je nak makan...takde la sampai muak da bila tgk...haha~

    ReplyDelete
  28. masa hari sabtu lepas amoi kat office belanja mcmuffin tu. sedap jugak

    ReplyDelete
  29. nape real leh menang ha.. ni yg xpuas hati ni.. hehe.. kalau ak, lebih utamakan bola dari blog :)

    ReplyDelete
  30. tak sempat nak merasa chicken muffin tuuuu dengan harga yg murah

    huuuu

    ReplyDelete
  31. football comes first for me!hahaha XD
    padan muka Barca!menyampah tgk!wkakakak XD

    ReplyDelete
  32. uish.. berjaga malam? kang jadi mata panda macam mata i kang...

    ReplyDelete
  33. @madammondoq : hee...tak selalu la..kalau hari2 effect kat kesihatan pulak kan..

    ReplyDelete
  34. @Cik FaRiZaM : sekarang ada je..tapi takde la offer da..hee~

    ReplyDelete
  35. erm tgk bola sambil blog pun best gak..pastu mkn mcd yg murah tu..pergghhh lazat

    ReplyDelete
  36. awal pagi mcd tak wat delivery ey??

    ReplyDelete
  37. @Adylia Qarissa : delivery 24 jam rasanya...tapi kalau call delivery..promosi yg tu tak sah...huhu~

    ReplyDelete
  38. Kol je la. Harga promosi murah giler ke.ptt la kalo tgh mlm je ko kelaparan di fb.hahaha..pastu kene raging oleh komen jue pulak. Hahaha..ku suka x_bf aku menang. Kekeke

    ReplyDelete
  39. @Hanie Dew : haha...da habis pun promosi ni...haha..mmg selalu aq kena mcm tu...haha..

    ReplyDelete
  40. chicken muffin? apsal xtahu ni? lambat lah kau DN... Huhu

    ReplyDelete
  41. @deqnoor : hee..skrg pun ada set ni...tapi promosi da takde la DN..jom ke McD..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com