Tuesday, 10 April 2012

Terima Kasih WiFi

> What's Up Guys...

Haa, sekali da kena dulu cukup la...aku da serik...!! Memang menyesal jugak la masa tu sebab datang awal masa Premier Screening Hunger Games bulan lepas...tapi...tak bawa laptop...kalau tak boleh la online ataupun update blog kejap sementara menunggu movie tu start...penat aku pusing kawasan The Curve masa tu...tak tahu nak buat apa kan...#LOL...HAHA...

Tapi kali ni...aku da ready laptop dulu...boleh la menghilangkan bosan kan sementara menunggu movie tu start...hee...yela, pengalaman mengajar kita kan...haa, nak online kat mana pun jangan risau la...tak payah nak bawa broadband ke apa...sekarang ni WiFi hotspot bersepah...terima kasih WiFi...! Haa, kat restoran mamak pun ada WiFi OK ! tapi kalau lepak lama-lama rasanya kena halau tak ? HAHA...


Huuhh, boleh tahan jugak kelajuan WiFi tempat aku lepak ni...yang buat SPOILED...aku boleh terlupa nak bawa "mouse" pulak tadi...kalau tak boleh la nak blogwalking dan buat serangan gerila kat blog korang semua...HAHA...line internet kat rumah tu kejap laju kejap slow...memang membantutkan usaha aku untuk blogathon secara lebih serius...

Walaupun sekarang ni entri jarang diupdate tapi blog mesti buka setiap hari...HAHA...


"Terima kasih WiFi...kini SKYTECH BELOG boleh dilayari 
dimana-mana saja...anytime...anywhere...#LOL"

NOTA SKYTECH :

Kan bagus kalau line WiFi ni boleh connect terus ke rumah aku...hee...nak online pun syok saja...line internet pun super duper superb ! HAHA...nak komen entri blog lain pun takde halangan...weehoo !

P.S - Haa, siapa ada kat e@Curve malam ni untuk Premier Screening movie 
Cabin In The Woods...? Da la tak kenal sesiapa ni...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Terima Kasih WiFi

48 comments:

  1. hehehe..mcm nak promote kat tv pulak pasal wifi ni...terima kasih wifi (thumbs up smbil trsenyum) haha..

    ReplyDelete
  2. beli lah unifi. tapi, mahal sikit lahh. heee~

    ReplyDelete
  3. hebak la bro. dah aktif gile nampak ko skang ni

    ReplyDelete
  4. @Izz Faizah : haha...promote2..kat mana2 pun ada wifi skrg ni...hee~

    ReplyDelete
  5. @syAzAnA : hee...nanti la..mmg ada plan nak guna unifi pun...hee~

    ReplyDelete
  6. @Freaky : erk..aktif? rasanya tahun ni aq mcm slow giler berblogging ni...entri pun da jarang2 update..huhu~

    ReplyDelete
  7. ala... DN pergi premier screening cite Battleship. Lain tempat la... :(

    ReplyDelete
  8. @deqnoor : sy tak dpt premier screening Battleship tu DN...huhu..

    > tu la kan...Battleship kat Mid Valley..sy kat e@Curve..huhu~

    ReplyDelete
  9. hehee .. sekarang dah canggih .. pergi memana dah boleh on9 .. ahaa

    ReplyDelete
  10. @Ini Kisah Tia : hee..betul tu Tia...senang...nak online guna fon canggih takde..bawa laptop la kalau nak online kat luar..hee~

    ReplyDelete
  11. jujurnya akak tak pernah guna wifi..
    kalau suami selalu la..
    sebab bila keluar je sibuk melayan anak..
    tak sempat nak layan laptop..:p

    ReplyDelete
  12. @diana : hee..sy pun bukannya selalu guna wifi ni..kadang2 je...kalau keluar tu malas nak bawa laptop..hee~

    ReplyDelete
  13. hihi kat rumah seronok pakai p1 percuma
    yg bayarnya akak haha

    ReplyDelete
  14. tanpa wifi siapo la blogger kan...hehe

    ReplyDelete
  15. kelasss boleh jadik endorser!

    ReplyDelete
  16. nuffnang tak bg aku tiket dah... sedih :(

    ReplyDelete
  17. hahaha. serangan menggila yer??hehehehe..

    ReplyDelete
  18. agak2 kalau pkai wifi booster smpai x kat umah kau?

    ReplyDelete
  19. haha aku sangat2 malas nak usung ke hulu ke hilir laptop.. rajin sungguh kau nih!

    ReplyDelete
  20. same here.
    rumah sewa den dah pasang stimix.
    haha
    :)

    ReplyDelete
  21. hamoihhhhhhhhhh demand .. haha :P

    ReplyDelete
  22. Shiema rumah kampung, mampu pakai broadband je. hhoho. and kita sama, bila takde mouse memang takkan blogwalking lah kan (:

    ReplyDelete
  23. baguskn ..lma2 umah pn xpayah pkai tenet sbb wifi dah dekat hihi..^_^

    ReplyDelete
  24. hehe blog ni dah makin jauh maju ke hadapan :)

    ReplyDelete
  25. fuhh mmg klu xde mouse xpuas kan.mas klu xguna mouse tgn kejang.hahah

    ReplyDelete
  26. ara pun suka guna mouse boleh klik lagi laju an.. lepak lama2 mmg makan sepak la.. haha

    ReplyDelete
  27. @Papa Mifz : hee..betul2...kdg2 idea nak update tu dtg time kita kat luar...tu la gunanya wifi..hee~

    ReplyDelete
  28. @hani : setakat berangan je boleh la..hee~

    ReplyDelete
  29. @Bobo : nuffnang da tak bagi aq BE..lagi sedih..huhu :(

    ReplyDelete
  30. @Boni JLL3 : haha..best punya serangan kan boni..kah3~

    ReplyDelete
  31. @MeeRole : entah la...kalau boleh..mmg aq guna line wifi je la..haha~

    ReplyDelete
  32. @faridah nazurah : haha...dari den bosan tak tahu nak buat apa..baik den bawak lappy...haha...:D

    ReplyDelete
  33. @saya_arief : streamyx pun ok..kdg2 slow..kdg2 laju..biasa la tu..hee~

    ReplyDelete
  34. @tomatokering :) : of coz la demand...haha...wifi tu lagi laju dari line internet kat rumah den...haha~

    ReplyDelete
  35. @shiema sufian : broadband senang nak bawa ke mana2...tapi kalau da hujung2 bulan mmg parah...slow..serik da pakai BB ni..hee~

    > tu la kan..takde mouse susah nak BW..:D

    ReplyDelete
  36. @shida'R : betul2...senang..guna line wifi je..tak payah nak byr internet tiap2 bulan..hee~

    ReplyDelete
  37. @MaYa MustWany : haha..tahu takpe mas..letih guna cursor secara manual ni...haha~

    ReplyDelete
  38. @aRa ❤ aFiq™ : ada mouse memudahkan sikit..hee..

    > haha...tapi yg tak bestnya..lepak mamak kena caj..sejam pasang plug ada caj2 nya...tak best...haha~

    ReplyDelete
  39. Wah! Diana dah lama tak pegi curve. Macam mana movie tu? Best?

    ReplyDelete
  40. ha'ah senang skg nie ada wifi.
    klu x on9 sehari rasa mcm pelik ja. haha

    ReplyDelete
  41. @Dalila Diela : tu la kan..rasa mcm ada yg tak kena je..hee~

    ReplyDelete
  42. pergh rajin giler bw laptop haha kalau aku mls seh hahaha

    aku jarang guna wifi sbb pword aku pnah kena hacked dulu2..trus amik langkah slmt..say NO to wifi hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com