Monday, 2 April 2012

Welcome Back April

> What's Up Guys...


> So long March, welcome back April...

Haa, Mr Shy ni da buat hal lagi...! Siapa yang pernah baca entri Hello March So Long February ni tahu la siapakah Mr Shy tu...? WOW, Sekali Lagi blog ni dibiarkan tanpa update dan hilang Macam Chipsmore macam awal bulan lepas la...semakin hari semakin malas nak update blog ni...HAHA...Malas ke takde masa nak update ? Mana Satu Yang Betul ? Entah la...penyakit malas tu kena la dibuang jauh sebab nanti makin teruk sebab kalau Cegah Lebih Baik Daripada Merawat kan ?...Nanti makin terbiar pulak blog ni kalau tak diupdate...hee...#LOL...

#NeedIdeaPlease!

Aku ada sebab kenapa suka update blog tengah malam sebab UV Tinggi | Update Blog Tengah Malam tapi tak selalu la kan sebab kalau nak update blog pun mesti perlukan idea kan ? Nak main SEO pun belum pro lagi tapi bila try google Proton Preve, tak sangka entri satu perenggan Proton Preve | Nama Proton P3-21A ada di first page Google (mungkin akan berubah nanti)...harap Contest Teka Angka Shakiddo.com dan Projek 100 Bloggers akan jadi pemangkin semangat untuk aku terus berblogging...

Haa, bila cerita tentang Hunger Games, aku bukan Kelaparan Permainan tapi kelaparan nak makan burger bakar...haa, satu hari tu aku nak sangat makan burger bakar...ala, makin popular da gerai burger tu sebab kalau nak Beli Burger Kena Beratur dan gerai burger tu di Wangsa Maju Seksyen 2...huuhh, da la aku tak pernah sampai sana...HAHA...sesat jugak aku nanti nak pergi sana...Kalau Malu Bertanya Sesat Jalan la kan...? 

"Skytech Belog berusia setahun April 2012 !"


Haa, da setahun rupanya Skytech Belog ni...4 April nanti cukup la setahun Skytech Belog ada kat dalam dunia blog ni...bila teringatkan balik Kenangan masa mula berblog...memang serius best...segala jenis widget la aku pernah letak dulu...HAHA...setiap hari tukar lagu baru...boleh sakit jantung siapa yang masuk blog aku dulu...#LOL...kalau masa tu aku da kenal band klon Evanescence ni, We Are The Fallen...silap hari bulan lagu band ni pun aku letak...tapi memang tak boleh lawan band Evanescence la...hee...

** #FULLSTOP ! **

Cukup la aku mengarut untuk entri pertama bulan April ni...harap bulan ni ada la tajuk entri yang menarik untuk dijadikan cerita di awal bulan depan nanti...takut nanti ada yang Salah Faham apa yang aku mengarut kat sini...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Harap lepas ni takde la lagi ERROR ni, nak komen entri pun tak boleh...cuma boleh baca entri je...huhh, lama tak blogwalking ni...jom blogathon ! HAHA...


P.S - Weekend agak busy sikit sampai tak sempat nak schedule entri...
Sebab ada reunion...enjoy weekend tanpa blog...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Welcome Back April

78 comments:

  1. Welcome April...jangan sambut april fool tau hihihi

    ReplyDelete
  2. hee.. same la ieyza.. dah sebulan blog dibiarkn.. nie baru je activ blik arini. hee...

    ReplyDelete
  3. hello april.. syok nye ada reunion.. da lama xp reunion2 ni.. ikot bole ? haha.. #tetiba

    ReplyDelete
  4. mesti best kan gathering, enjoy it. Apepun, bahagikan masa dengan elok antara blog and kerja lain. Kalau nak seribu daya, and sebaliknya lah (:

    ReplyDelete
  5. Ezad pun bijak buat entri utk sepanjang bulan eh... bagus2 mcm Bobo gak... nnt Queen nak try gakla buat entri mcm ni.. ceh mcm yo yo oooooo je bolh.. ihkih

    ReplyDelete
  6. hepi 1st anniversary.teruskan blogging bro

    ReplyDelete
  7. harini akak mula bw semula..tapi baru masuk sejam dah rasa malas..:)

    ReplyDelete
  8. welcom April, happy blogging incik ezad..
    sis pun sama dulu , asal nmpak widget comel2 je nak letak ..penuh kiri kanan haha

    ReplyDelete
  9. @Cik Rose Cute : bukan budaya kita...tak sambut pun..:D

    ReplyDelete
  10. @ieyza afieyna : hee..lagi lama tu ieyza..sebulan tu..takpe2..slow2..:D

    ReplyDelete
  11. @shiema sufian : yup...lama tak jumpa member2...blog ni bila2 pun boleh kan..(^^,)

    ReplyDelete
  12. @Ini Kisah Tia : haha..kreatif la sgt kan Tia..hee~

    ReplyDelete
  13. @QueeN TerataI : hee..try la buat sis..seronok buat entri mcm ni..hee~

    ReplyDelete
  14. @aReLaN : terima kasih bro..insyaallah akan teruskan blogging ni..:D

    ReplyDelete
  15. @diana : hee..da lama tak bw mmg terasa malas kan kak..? hee~

    ReplyDelete
  16. @sis92 : haha...biasa la..newbie kan dulu2...haha~

    ReplyDelete
  17. @c'axoera ヅ : tu la kan..cepat je masa berlalu..:D

    ReplyDelete
  18. happy birthday untuk blog n keep on blogging yer...

    ReplyDelete
  19. aku mkn beger bakar kat kajang jer..hmmm.. :P

    ReplyDelete
  20. @Papa Mifz : terima kasih...insyaallah akan teruskan blogging (^^,)

    ReplyDelete
  21. @adwafarahin : tak pernah makan lagi burger bakar ni..hari tu pergi tapi malas nak tunggu..hee~

    ReplyDelete
  22. Oklah tu. Saya lama sangat tak update. Muahahaha. By the way, happy becoming birthday untuk blog skytechxtreme ni. Hehe :D

    ReplyDelete
  23. @Zarul Umbrella : hee..yeke...sebaya la usia blog kita kan bro..(^^,)

    ReplyDelete
  24. @[PCL] : sy masih newbie la PCL..heee~

    ReplyDelete
  25. @Zahirah Dzulkifli : hee...lama sgt tak update nanti makin malas nak update...hee..

    > btw..thankz hira..:D

    ReplyDelete
  26. Kejap je setahun da.... Kena wat GA ni...hhheee

    ReplyDelete
  27. lol.. sama lah blog kita.. haha kita 1 april lg..

    ReplyDelete
  28. @Wadi AR : baru setahun...masih dlm proses "merangkak" lagi..heee~

    ReplyDelete
  29. @msredcheesecake : tu la msred..kejap je da setahun...nak buat GA? masih dlm perancangan..:D

    ReplyDelete
  30. entri penuh tajuk mcm Sb, ni contest ke ?



    kahkahkahkah

    ReplyDelete
  31. aah dh macam SB lak

    hehe

    apa-apa hepi anniversary ye Skecth Tech

    ReplyDelete
  32. selamat hari kejadian! hehee

    sori lmbt wish..huhuu

    wow, burger bakar???tak pnh mkn kot..huhuuu

    ReplyDelete
  33. hohoh birthday blog!kehekhekhe...selamat hari jadi yer!hoho

    ReplyDelete
  34. selamat BW izzat hihi xper xper mkn dulu beger tue baru ada mood nak hapdet belog hihi..

    p/s : happy 1st anniversary skytech belog!

    ReplyDelete
  35. @semutsengal : haha..takde la..awal bulan mmg selalu buat mcm ni..kah3~

    ReplyDelete
  36. @Lea Isnawi : hee...tajuk2 entri lepas mcm best je nak gabung2 kan...hee~

    > thankz lea..:D

    ReplyDelete
  37. @Akue Achik : hee...belum lagi sebenarnya..esok baru tepat..:D

    > hee.sy pun tak pernah makan lagi burger bakar tu..haha~

    ReplyDelete
  38. @Mr.Clive : haha...esok la..saje awalkan entri..haa~

    ReplyDelete
  39. @misz_eyza : hee...burger tu cuma cerita je dlm entri nil..takde pun sebenarnya..takde rezeki nak makan lagi burger tu..hee~

    > hee..thankz..(^^,)

    ReplyDelete
  40. happy 1st Skytech Blog! keep blogging as well as possible...

    ReplyDelete
  41. wahhh dh mcm entry SEO plak entry 1st bln april ezad ni hehe happy birthday blog ezad utk setahun hehe

    ReplyDelete
  42. @[sutera kasih] : hee..SEO..takde la...entri biasa je...gabung2kan tajuk entri bulan lepas...hee..

    > terima kasih ye..:D

    ReplyDelete
  43. fuhh pandai up balik entry lepas jadikan entry.cayalah!

    wahh esok birthday skytech belog!

    happy birthday blog.(wish awal)hihihi

    ramai bulan ni n bulan lepas genap setahun...means ramai start berblog bulan 3 or bulan 4.

    ReplyDelete
  44. @MaYa MustWany : hee..tak rancang sebenarnya tajuk2 entri2 lepas ni...awal bulan mmg mcm ni..hee..

    > hee..tu la..ramai yg start blogging bln 3 or 4 kan...

    > thankz mas..(^^,)

    ReplyDelete
  45. 4 april besok la tu~ jangan lupe update sempena ulang tahun pertama ye~

    ReplyDelete
  46. wahhhhh..slamat ulangtahun blog skytech...weeee..jgn smbut april pulakk..haha :)

    ReplyDelete
  47. malas updated blog pun komen beribu lemon!!! ;)

    ReplyDelete
  48. Selamat menyambut ulang tahun pertama blog anda

    ReplyDelete
  49. @dhiera : insyaallah..nanti kalau sempat...update la..hee~

    ReplyDelete
  50. @madammondoq : hee...komen beribu lemon..sikit je la madam..hee~

    ReplyDelete
  51. ko la satu satunya blogger yang suka tulis entry bergabung macam aku.. :)

    tahniah! kerna apa? rujuk entry ni :
    http://eleventx.blogspot.com/2012/04/top-commentator-of-march.html

    ReplyDelete
  52. @Muhammad Saiazuan Norhalik : haha...kita berdua je zuan yg gabung2 kan tajuk entri ni...hee~

    > tapi mmg tak rancang pun...spontan je tajuk entri tu aq letak sebelum publish entri..hee~

    > top commentator..terima kasih zuan...hee~

    ReplyDelete
  53. hahahaha..ko pun lama gak tak update entri rupanya..hahaha

    ReplyDelete
  54. @Boni JLL3 : haha...boleh tahan jugak la malasnya..:D

    ReplyDelete
  55. ahaha.. ejat..selamat ulangtahun blog yg ke stahun..hehe.. :p

    #siswi pun jrang update skrg..eseimen bertimbun2;; :D

    ReplyDelete
  56. wehh. kompiussssss kejappp bile masuk belog ezad ngn zuannn.
    toink toink

    ReplyDelete
  57. @cinta siswi : hee..terima kasih siswi..(^^,)

    > selesaikan mana yg penting dulu ye..:D

    ReplyDelete
  58. @Zakaria's daughter : hee...kebetulan mmg sama..awal bulan mmg ezad akan buat entri mcm ni...hee~

    ReplyDelete
  59. uihhh boleh ke ezad tnpa blog..dah setahun tu =.=

    ReplyDelete
  60. @shida'R : hee...kalau ada hal..mmg terpaksa la tinggalkan blog kejap..nak buat mcm mana kan...hee~

    ReplyDelete
  61. assalamualaikum ezad...selamat ulang tahun yer...:)

    ReplyDelete
  62. lupa pulak gelaran mr shy yg zuan bg tu..haha..err zuan ape ek gelaran die?

    ReplyDelete
  63. @Eera Shera : haha...da melekat nama Mr Shy tu...haha...zuan? entah la..haha~

    ReplyDelete
  64. hari ni dah 4 april. selamat hari berank wahai blog

    ReplyDelete
  65. nlog aku tahun depan baru sampai setahun..
    hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com