Thursday, 3 May 2012

Akhirnya Ia Kembali Lagi

> Whats Up Guys...

Haa...akhirnya ia kembali lagi setelah sekian lama menghilangkan diri tanpa dapat dikesan...yeahh ! Chicken Foldover come to papa ! LOL...haa...kali terakhir makan Chicken Foldover ni pun tak berapa nak ingat bila...terlampau teruk sangat da memory lost aku ni...HAHA...

Jom grab satu Chicken Foldover ! (,^^)

Lagipun menu Chicken Foldover ni pun cuma untuk masa terhad saja...nanti kalau da habis tempohnya...akan hilang lagi ! Entah bila akan muncul balik pun tak tahu...HAHA...tu yang nekad grab satu hari ni...hee...

Haa, bukannya selalu pun kan...sekali sekala...saja nak refresh...nak ingatkan balik rasanya macam mana sebab da lama tak rasa ni...hee...

NOTA SKYTECH :

Haa...cukup la untuk dinner malam ni...tapi peratus kekenyangan untuk bertahan sampai tengah malam nanti tu aku tak pasti...HAHA...jangan la tengah malam nanti ada yang update status kat FB pasal makanan la...lapar la...confirm automatik aku akan terus lapar...serius...HAHA...#LOL...


P.S -  Cuma hanya tinggal 10 hari lagi masa untuk VOTE ! 
Kalau sudi vote blog ni KLIK SINI dan klik VOTE...terima kasih (,^^) 
**Terima kasih kerana membaca entri Akhirnya Ia Kembali Lagi

39 comments:

  1. jap g ara update status kt fb sal makanan eh.. siap letak gmbr.. bhahaha :P

    ReplyDelete
  2. @aRa ❤ aFiq™ : haha...agak kejam di situ ye ara...haha~

    ReplyDelete
  3. aaa..sedapnya..
    tak penah lagi makan benda ni..

    ReplyDelete
  4. sedap ke ni? aduh lpr plak tgk..rasa nk mkn beger je haha

    ReplyDelete
  5. haha sikit gile kau makan. cukup ke wey? kalau aku memang takat buat taik gigi je :P

    ReplyDelete
  6. @Eera Shera : boleh tahan la...haha..burger..nak kirim...haha~

    ReplyDelete
  7. @faridah nazurah : haha...nak cukup kenyangkan perut ekau mmg tak cukup rasanya..haha~

    ReplyDelete
  8. telan air liur... rasa mcm nak makan jer...

    ReplyDelete
  9. eh.. dah kembali ek foldover ni!!! wah.. foldover.. come to mama plz!!!!

    ReplyDelete
  10. dah try...
    biasa2 saja..
    macam makan daging burger ramli je..
    eehheee

    ReplyDelete
  11. Tanpa rasa segan aku nak bagitau aku tak pernah rasa lagi Chicken Foldover ni Zad.. ;D


    Aku tak pernah update status pasal makanan tak kira tengah hari atau tengah malam.. hehe

    ReplyDelete
  12. ape tu ? xpnah mkn pun.. dlm tu ayam eh ? mcm capati je. hehe

    ReplyDelete
  13. sis tak penah makan pun capati canggih tu uhuk2..sampai hati makan solo
    marajuk :(

    ReplyDelete
  14. confirm dkna akan cari nasi gak untuk menampung kekenyangan sampai pagi..hehehehe

    ReplyDelete
  15. apa pun nasik paling best..heheheh

    ReplyDelete
  16. apa bnda tu? x penah tgk, x penah makan, x penah..x penah..x penah...hehe..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ezad...cpt2 nanti x dpt makan foldover tu sedapnya...:)

    ReplyDelete
  18. kenapa saya tak bape nak accept foldover ni? selalunya ngap sekali ajek bila hubby beli..tak boleh nak ngap berkali kali..heheheh

    ReplyDelete
  19. tak pernah makan lagi.. :)

    ReplyDelete
  20. Tak kira.. NUurl nak try jugak ni.. Semua org cakap sedap..

    ReplyDelete
  21. mcm tak pernah makan jer lagi...mesti sedap kan...huhu

    ReplyDelete
  22. lepas gaji confirm melantak ni dulu~

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum ezad....wah dah mlm2 ni tayang plak aiskrim sundae ni mmg bestnya...:)

    ReplyDelete
  24. hahaha...minggu ni tema makanan je kan? hahahaha

    ReplyDelete
  25. @Azham Vosovic : haha...well..biasa la..mungkin tema minggu ni kot...haha~

    ReplyDelete
  26. pehh .. dia dah merasaaaa .. ahaha :)

    ReplyDelete
  27. sekali je merasa makanan nie..sedap

    ReplyDelete
  28. tak sempat lagi pekena foldover.lepas tengok wayang,still kenyang.makan mcchickhen je.hohoh

    ReplyDelete
  29. huwaaaaaaaaaaa
    sukeee niii
    hahhaha

    napa la ye nak ilangkan ciken foldover ni
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  30. tu la ke mana tah dia membawa diri.
    ko kalau tgh malam jgn bukak timeline Jue. hahahaa

    ReplyDelete
  31. @Hanie Dew : haha...bahaya...nanti lapar tetiba...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com