Tuesday, 8 May 2012

Hari BE Nuffnang Ke Hari Ni ?

> Whats Up Guys...

Wohaa ! Tetiba macam keras saja jari aku kat atas keyboard sebab da lama tak menaip entri...kejap...nak kira dari hari apa tak update...HAHA...haa, apa yang aku perasan hari ni ramai blogger yang buat entri sebab dapat BE dari Nuffnang...untung la dapat BE kan...tapi hairan jugak ni...hari BE ke hari ni ? Oppss...HAHA...

Haa, pada mulanya aku memang malas nak check sebab kalau tak dapat nanti kecewa saja...hee...tapi pada masa yang sama keinginan nak check akaun Nuffnang tu agak tinggi jugak sebenarnya...sampai masa tekan 'earnings' tu pun aku tutup mata...HAHA...dan akhirnya...

Haa, jangan cepat jadi Metered Earnings ye...dok lama sikit kat situ ! Hee...

Setelah sekian lama...akhirnya...terima kasih Nuffnang bagi 2 BE sekaligus...rezeki bulan Mei...rasanya ramai yang BE DiGi Jay Park Showcase ni hari ni...huhh, da lama tak merasa dapat BE ni...da berapa lama agaknya ye? Biarlah rahsia...HAHA...

NOTA SKYTECH :

Haa...macam mana la BE yang kedua tu boleh melekat ni kat blog ni...serius, memang agak memeranjatkan ! HAHA...


P.S - Haa...masa untuk mengundi untuk DiGi WWWOW Internet For All Awards 
hanya tinggal 5 hari lagi sehingga 13 Mei ni...kalau sudi 
klik > http://bit.ly/IUR4Ap dan VOTE...terima kasih semua! hee (,^^)


**Terima kasih kerana membaca entri Hari BE Nuffnang Ke Hari Ni ?

65 comments:

  1. saya dengki hokey. 7 bulan x dpt BE plus selalu je dok update survey dia tuh. nehi. cari alternatif lain =)

    ReplyDelete
  2. @Rozuan Ismail : hee..da lama jugak tak dpt BE ni...selalu jugak update survey tu...hari ni la baru dpt...rezeki bulan ni..hee~

    ReplyDelete
  3. ok jeles.. bhaiii.. haha

    VOTE ! VOTE :D

    ReplyDelete
  4. akak tak dapat be tu..
    dapat be dari dg broadband je..baru 5 hari.amaun pun tak banyak..masuk hari ni baru 25 hengget..

    nak jugak be dg jay park tu...
    kenapa la akak tak dapat..
    huhu..sedih..

    ReplyDelete
  5. terbaiklah...ku pulak baru hilang 1 b.e tinggal 1 hehehee

    ReplyDelete
  6. bulan ni payah betol nk dapat BE..gerams

    ReplyDelete
  7. aku pon dapat BE yg first tu wei.... hahaha... BE kedua tu pe cite wei?sepatut aku dapat,haha!

    ReplyDelete
  8. @diana : wahh...best tu..baru 5 hari da kumpul RM25...hee...

    ReplyDelete
  9. @Mr. Z dan Mis N : hee..nanti ada la BE baru yg ganti tu..:D

    ReplyDelete
  10. @cik najihah : hee..sabar je la..nak buat mcm mana kan...hee~

    ReplyDelete
  11. @onie : BE yg first tu mmg ramai yg dpt hari ni..BE kedua tu aq pun pelik kenapa boleh sangkut..haha!

    ReplyDelete
  12. Erk, BE yg dua tu agak pelik sikit sbb ni blog lelaki. bukan blog gigirl. hihi :D apa pun congrate! :D

    ReplyDelete
  13. untungla dapat BE, sampai dua pulak tuuu

    ReplyDelete
  14. @Dianaa : jgn tanya kenapa..ezad pun pelik ni..kah3~ (^^,)

    ReplyDelete
  15. tahniah.aku pon dapat gak yang second tu.hahahaha

    ReplyDelete
  16. ramai jugak dpt duir arini yerk..
    ingt penerok felda jer..
    heheh.

    ReplyDelete
  17. ok tak pernah dapat pon. sangat jeles la.

    ReplyDelete
  18. akak dah vote tau...Semoga berjaya...

    ReplyDelete
  19. jelesnye..nak hack akaun nupnang ezad la haha..

    ReplyDelete
  20. bgu2..
    dpt la naik kan earnings...

    ReplyDelete
  21. incik ezad ni ngamceng ngn pakcik nuffnang..ada je tau wuu :(

    tkpe2 tgh tunggu cek ni :P

    ReplyDelete
  22. @aReLaN : haha..rasanya lepas aq update survey tu kot BE no 2 tu melekat...haha~

    ReplyDelete
  23. @shark : nuffnang pun bagi bonus kot...hee~

    ReplyDelete
  24. @Eera Shera : hee..nak hacked? bukannya ada byk pun...sikit je..hee~

    ReplyDelete
  25. @Haz : time dpt BE la nak kena up dan maintain kan trafik..hee~

    ReplyDelete
  26. @sis92 : rajin2 la update survey da hantar tiket kat nuffnang tu..hee~

    ReplyDelete
  27. Syoook la asyik dapat be jee huhuuuuu kongsi be boleh? Heh

    ReplyDelete
  28. alangkah indah kalau boleh dapat BE mcm 2... mmg terbaik la blog ini..

    ReplyDelete
  29. hehehe.. rupanya bro Skytech lama juga x update.. saya dah hampir sebulan tak tulis apa2.. kekok plak.. ehehe

    Nuffnang pun dah lama x cek... entah apa kabar da akaun saya tu ya.. ekeke...

    selamat pagi bro.. all the best

    ReplyDelete
  30. mungin kot hari be. haha tadi cek pon ada satu. digi. hehehe

    alhamdulillah. :)

    ReplyDelete
  31. wah rezeki tu... tahniah2

    ReplyDelete
  32. amboi.. jeles sey! dapat BE!!!

    ReplyDelete
  33. tahniah ....fasz pon menunggu BE baru ni, BE aritu dah jd ME dah....

    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  34. untung la.. ieyza xpernah pun dpt BE.. apatah lagi earning biase tu xnek2 kowt. nek sikit2 je pun sbb x active blogging dah sgt.. huhu

    ReplyDelete
  35. saye mengaku saye jeles..

    saye da lame tak dapat BE..
    kenapakah ini terjadi..

    -___-'

    ReplyDelete
  36. wooo best gile.. err apekedehal be yg kedua tu leh melekat kt sini?

    ReplyDelete
  37. bro..sory gua mau tanya skit..sory naa..orang baru...hehe..apa maksud BE 2?bleh cerita skit

    ReplyDelete
  38. dia suruh gandakan dan mantopkan lg usaha blogging...keh2.

    ReplyDelete
  39. kalau lah BE tu leh share kannn..?
    hehehehe senyum lebar aku weyh ;p

    ReplyDelete
  40. Tahniah bro! Saya pun dapat BE gak tapi 1 jer... cuma BE lain tak sama dengan bro. Saya dapat BE pasal iklan kereta VW Polo Sedan.. masyuk jugak!

    ReplyDelete
  41. untungla dapat be.. bnyak... brapa dah total be ko. msti dah beratus ratus ni kan..:)

    ReplyDelete
  42. Tahniah! Sy tumpang gembira. :)


    p.s: Dgn harapan sy pun dpt BE. =D

    ReplyDelete
  43. pehh sentappp.
    dah 4belog dahh entry pasal BE nehhh.

    ReplyDelete
  44. erkk.... zat kasi la tips camne dapa be... adehhh..

    ReplyDelete
  45. congrats bro..congrats...hehe

    ReplyDelete
  46. saya takde nuffnang sebab hmm sikit je dapat duit.. T__T

    ReplyDelete
  47. fuyooo...
    lepas ni kayo la....
    boleh beli mcd banyak2..
    ahahhahaa

    ReplyDelete
  48. be lagi??????? cisssss kek.. :)

    ReplyDelete
  49. semua org dpt BE baru..nk jgk HHUHU

    ReplyDelete
  50. alhamdulillah murah rezeki bro...:)

    ReplyDelete
  51. urrmm..uurrmm..jarang check BE bole tak.hahaha..

    Jay Park ohmycutesingeranddancer...

    ReplyDelete
  52. tahniah ezad..rezeki tu..xpun dah ramai merajuk dgn nuffng so start mei dia pjuk balik ekekek ;p

    ReplyDelete
  53. Okaylah dapat BE daripda Nuff. Bila pula hendak dapat advertorial daripada Nuff lagi msyuk. :-)

    ReplyDelete
  54. memang BE selalu memeranjatkan..wktu tak jangka waktu tu la dia kuar hehe =)

    ReplyDelete
  55. kalau gitu,bolehlaaa belanja nanti bro!kehkehkehh XD

    ReplyDelete
  56. aku x bape reti BE ni..slalu nmpk tp xtau pe fungsi hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com