Monday, 14 May 2012

Sesi VOTE DiGi WWWOW Telah Berakhir

> Whats Up Guys...

Haa...semuanya sudah pun berakhir ! Kempen pun da tamat dan sampai ke penghujungnya...apa yang berakhir dan apa yang da tamat ? Haa, rasanya ramai yang da sedia maklum bahawa sesi VOTE untuk semua kategori dalam DiGi WWWOW Internet For All Awards ! yang telah dibuka untuk public voting bermula 23 April 2012 telah pun tamat selepas jam 11.59 malam 13 Mei 2012...sesi VOTE untuk DiGi WWWOW telah pun berakhir...

Senarai kesemua 16 kategori DiGi WWWOW Internet For All Awards ! :
  1. Astro Top Online Over-Achiever Under 15
  2. Nuffnang Fave Makan-Makan Expert
  3. Nuffnang Fave Kay Poh
  4. Lowyat.net Fave Tech Head
  5. Says.my Online Shop of the Year
  6. Nuffnang Blogger of The Year
  7. Google Most Inspiring Internet for Good Award
  8. Innity Funniest Video of The Year
  9. inMobi Mobile Short Film of The Year
  10. Malaysiakini PhotoJournalist of The Year
  11. MSN Breakthrough Star Performer of The Year
  12. Yahoo! Social Media Gathering of The Year
  13. Mudah.my Most Promising Webpreneur of the Year
  14. Samsung App of the Year Award
  15. DiGi WWWOW People's Choice of The Year Award (by popular vote)
  16. DiGi WWWOW Of The Year (The Best of The Best)

Mesti ada yang perasan aku selalu minta tolong VOTE setiap hari kan...terima kasih kepada semua yang telah VOTE dan sentiasa menyokong blog ni setiap hari semasa kempen hari tu...dan setelah hampir tiga minggu bersaing secara sihat dengan semua blogger yang hebat dalam kategori Nuffnang Blogger Of The Year...dengan sokongan korang semua...alhamdulillah, tersenarai dalam Top 50...


"No.29 out of 400++ ?"

Serius...memang macam tak percaya saja ni? Ranking No. 29 daripada 400++ yang join kategori ni...pada mulanya memang aku tak letak harapan yang tinggi langsung apa lagi untuk berada di dalam kalangan Top 100, Top 50 tu semua sebab aku tahu ramai lagi blogger yang hebat dan mempunyai pengaruh yang tersendiri kat dunia blog ni 

...dan lagipun aku masih baru lagi...baru setahun jagung...join pun sebab nak rasa sendiri macam mana bahangnya kalau join event besar macam ni dan nak rasa sendiri suasana berkempen tu...haa, tunggu saja keputusannya di malam WWWOW Awards Finale yang akan berlangsung pada 9 Jun 2012 nanti...mesti meriah kan event tu nanti...



NOTA SKYTECH :

Haa, terima kasih sekali lagi diucapkan kepada semua rakan blogger, FB, Twitter yang telah sumbangkan VOTE setiap hari semasa kempen berlangsung...arigato ! Tanpa korang mungkin tak akan tercapai semua ni...


P.S - Cuti sudah habis bro !  Hari ni bermula la hari baru...
Masih lagi berhutang satu entri pasal event yang aku join baru-baru ni...hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Sesi VOTE DiGi WWWOW Telah Berakhir

37 comments:

  1. assalamualaikum ezad...semoga berjaya..:)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH buat kawan2 yang join...teruskan usaha. Insyaallah ada rezeki tak ke mana...

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  3. lahh, ye ke?? gara2 lama tak blogging lah ni saya takda nak support kawan2 utk vote.. apa pun semoga berjaya ya Skytech.. berani mencuba utk berjaya..

    ReplyDelete
  4. wahhh tempat ke29

    hebat!!

    moga berjaya ezad :)

    ReplyDelete
  5. hebat la. masuk top 50 :)

    good luck ezad :)

    ReplyDelete
  6. PEEWWIIITTTT... RAMAI PEMINAT LA DIA... GOOD LUCK YEA N HAVE FUN...

    MINTA SIGN....

    ReplyDelete
  7. terima kasih kerana hargai org yg VOTE anda.. haha.. :P

    ReplyDelete
  8. mesti la..
    orang ensem..ramai la yang vote..
    ekekekekk

    ReplyDelete
  9. cayalah sbb terpilih ..no 29 kan? if ada rezeki boleh la terpilih utk menang award tu ye? all the best......

    ReplyDelete
  10. Wowwww !! top 50? no 29 out of 400++ . tahniah2.

    ReplyDelete
  11. hahaha naik kebas dah jadri dok click hehehe

    ReplyDelete
  12. wah taniah bro..blog ang memang layak!..:))

    ReplyDelete
  13. tahniah! ta sia2 kan ain undi pagi, petang, siang , malam..ngee~

    "Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

    ReplyDelete
  14. tahniah.. cayala.. top 30 tu.. ok la tu kan dari 400 ...

    ReplyDelete
  15. tahniah bro.kalau aku dalam juta2 yang tercalon,aku konfem la rank juta2 nya.hahaha

    ReplyDelete
  16. tahniah wey. kemeriahan dikongsi bersama. :D

    ReplyDelete
  17. tahniah mr shy..tak sia sia aku vote bila teringat.hahahaaaha

    ReplyDelete
  18. dapat top 50 pun dah dikira membanggakan tu~ tahniah!!

    ReplyDelete
  19. Wah rengking ke 29... Syabas.. Tahniah..aku tak join pun..

    ReplyDelete
  20. wah hebat...tumpang bangga...:)

    ReplyDelete
  21. congrts weyhh :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah sebab trsenarai dalam top 50. haritu Diana tengok pun terkejut tau sebab blog Ezad masuk top 50 ;)
    btw good luck!

    ReplyDelete
  23. tah sape la yg dapat nanti tu kan.

    ReplyDelete
  24. Copy komen diana kat atas.. ;D

    ReplyDelete
  25. Tahniah Zad! Usaha kau berbaloi, yang tebaik untu kau ok. ;D


    Memang teringin nak join kempen besar macam ni cuma tak cukup masa dan belakan internet nak promote blog..

    ReplyDelete
  26. tahniah ezad! pencapaian yg boleh dibanggakan bila terpilih top 50 tu.. :)

    ReplyDelete
  27. aku ade vote tau tau hahaha
    ok la tu beb..tersenarai..ingat sonang! =)

    ReplyDelete
  28. atas dasar kerajinan tuk mintak tlng undi gak.. hehe congrats..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com