Thursday, 17 May 2012

Terlupa Password Blog Ke ?

> Whats Up Guys...



Wohaa ! I'm back...resah gelisah rasanya bila da lama tak update ni...dan kalau dibiarkan lagi lebih lama, mesti bersawang da blog ni kan...HAHA...nak kata aku terlupa password blog...tak jugak...idea tu ada tapi selalunya datang time aku tak mengadap blog...kejam...kejam...tapi bila da mengadap depan blog tetiba blur pulak...otak blank...dugaan...LOL...

Haa...tuan blog ni da lupa password blog ke...ataupun da stop blogging ni ? Dari hari tu asyik entri DiGi WWWOW Internet For All Awards ! saja bila masuk blog ni...da tak nak update entri da ke ? Perghhh...sentap ni...HAHA...jangan salah paham...ni cuma ayat rekaan aku sendiri saja...kalau betul la kena macam ni memang sentap habis ni...HAHA...

"Apa yang aku nak update tadi ye ? 
Kalau la terfikir nak catat idea tu tadi kan bagus..."

Selalunya idea nak update entri ni datang dalam pelbagai cara...pernah satu masa tu time nak tidur malam pun boleh mengelamun nak update apa tapi yang menjadi masalahnya...lepas bangun tidur nanti lupa da nak update apa...EPIC FAILED...huhu...lepas ni kalau dapat idea saja...kena catat la...baru la nak menaip entri pun semangat saja sebab ada idea...hee...

NOTA SKYTECH :

Haa...tu la...tak nak catat idea tu...kan da rugi lebih dari satu entri...dan lagi satu sebab utama...suka sangat bertangguh nak update blog...haa, rasakan...tiga hari terbiar blog ni...HAHA...tapi masih ada yang singgah lagi walaupun tiada entri baru...terima kasih ! hee...


P.S -  Haa...lama da rasanya tak buat review movie baru...movie paling latest yang aku 
tengok filem Nongkrong...boleh la layan kalau nak gelak dalam panggung...hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Terlupa Password Blog Ke ?

26 comments:

  1. dpt idea masa nk tido tu bese dah. sbb tu kena cpt2 tulis kat hp kalo x lupa

    ReplyDelete
  2. ara pun slalu mcm tu.. lau ada idea cpt2 taip kt hp dulu.. bru ingat :D

    ReplyDelete
  3. @Eera Shera : kadang2 tak teringat..terus lelap je...hee~

    ReplyDelete
  4. @aRa ❤ aFiq™ : tu la..kena catit la kat mana2 dulu kan...kita ni manusia biasa..kdg2 pelupa..hee~

    ReplyDelete
  5. ya betul tu... jangankan seminggu, kalau dah dua 3 hari tak buat entri baru pasti akan jadi blur tu... tu sebab saya pun kena maintai buat entri ringkas setiap hari... asalkan berupadte.. ehe

    ReplyDelete
  6. akhirnya..wa datang menyerang..
    huhu mencikk tau bila idea dtg tk kena waktunya..
    peh ni mmg kaki wayang ke hape..bkn nk bwk sis sobsobs

    ReplyDelete
  7. @Gen2Merah : hee...betul2..mmg akan terjadi mcm tu..blurr kat depan laptop tak tahu nak update apa...hee...paling kurang pun sehari kena update sekali la kan..:D

    ReplyDelete
  8. @sis92 : tu la kan...bila dpn lappy takde pulak idea...hehe...

    > hee...kalau ada movie baru yg mcm best..terjah la..hee~

    ReplyDelete
  9. Queen ni mmg byk je idea nak tuls tp keadaan yg tak mengizinkan QUeen utk menghadap komputer utk update entri...

    ReplyDelete
  10. @QueeN TerataI : sy kalau ada idea nak update..suka tangguh2..tu yg tak tertaip entri tu...masa nak update blog skrg pun da terhad...susah sikit la nak update mcm dulu..hee~

    ReplyDelete
  11. ingatkan lah ko da kena culi dengan alien macam zuan..hahaha

    ReplyDelete
  12. @Boni JLL3 : haha...aq masih ada di bumi ok...haha~

    ReplyDelete
  13. jangan sentap sangat..baru semalam buat entri pasal orang kuat sentap ni :p

    apapun..welcome back!!

    ReplyDelete
  14. sy susah betul nk tgk movie melayu kat pawagam. nongkrong tu best tak. ikutkan nk je tgk movie melayu. :)

    tp ad org tu tak suka .

    ReplyDelete
  15. movie nongkrong??aiii, x sempat tau pun akak =)

    ReplyDelete
  16. kamu tak update blog pun tak pe..peminat ramai...
    cemana pun orang mesti masuk blog kamu..:)

    ReplyDelete
  17. Ada yang merindui tu sebab ada yang singgah rumah kamo. Melawat tuan tanah tuan rumah hehe tak dapat tengok penulisan baru pon tak pe asal boleh up ranking kna kan kan hehee

    ReplyDelete
  18. review la movie lg...
    arul bru pas tgok movie DARK SHADOW..hihihihi

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum ezad....kita ni kekadang bila masa ada idea nak tulis n3 mmg tak mengira tempat tapi kena juga tuliskan juga kalau tidak memang hilang la idea yg tengah ada tu...

    kena catatkan juga next timekan...

    ReplyDelete
  20. aku br tekena systom ni tadi hahaha
    tgh2 bw br ade idea pe nak update huahahaha

    nongkrong..urm nanti cr dlm utube hohoho

    ReplyDelete
  21. tula pasal dh jrg ezad update
    selalu, sehari satu entri

    selamat kembali merajenkan diri ye

    ReplyDelete
  22. kalau aku la kan masa ada idea tu terus tulis dlm blogger droid. haaa nnt setkan as draft je. bile dh rasa nak publish tu baru aku edit sikit2 kat laptop

    ReplyDelete
  23. aku rasa aku lagi lama hilang..lol penat nak kejar blik entry2 korang

    ReplyDelete
  24. sama2 mghilangkn diri hahahaa ^_^

    ReplyDelete
  25. ezad, ko patut sangkut note book dan pen ke mana saja. kalay tetibe idea tu dtg ko tulis je point tak la lupa.

    kejadian yg sellu jd kat aku jugak..hahaha..

    tinggalkan zuan..sapa soh lama hilang.muahahaha

    ReplyDelete
  26. hahahha ni yang kita kenali sebagai masalah universal blogger.idea idea ideaa,...manaaa kau!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com