Wednesday, 30 May 2012

Wordless Wednesday #50 | WWW 2306

> Whats Up Guys...



NOTA SKYTECH :

WWW 2306...rasanya berapa la harga nombor plat ni ye ? Sambil tengok duit dalam wallet...HAHA...haa, bila semak keputusan tender nombor pendaftaran siri WWW masih belum ada pemilik nombor plat ni...hee...

P.S - Kenapa mesti WWW 2306 ? (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #50 | WWW 2306

36 comments:

  1. ade mkna disebalik WWW2306 tu. hihi

    ReplyDelete
  2. kenapa? sebab terlalu taksub dnegan blog hahaaa..

    maaf dah lama akak tak singgah sini..

    ReplyDelete
  3. haha mcm cantik je nombor tu. err nape 2306? sbb tu kan hari jadi aku. so kau bid la wey. dh menang bida tu hadiahkan kt aku okey :P

    ReplyDelete
  4. @^^eKaTiKaH^^ : hee...shhh...da tahu..diam2...hee~

    ReplyDelete
  5. @Yatie Awang : haha...takde la kak..takde kena mengena dgn blog pun..hee...

    ReplyDelete
  6. @faridah nazurah : haha...biar betul ni? ekau la bida utk den...ok..haha~

    ReplyDelete
  7. nak tempah no tuh bleh.. hehehh

    ReplyDelete
  8. mst special kalo dak kpe www2306 kan..hehehee

    ReplyDelete
  9. @shida'R : hee...special..mungkin la kot...(,^^)

    ReplyDelete
  10. lah kau ni.. kau ingat aku main2 ke wey.. ala kau tlg la bida plat tu. nnt bg aku hadiah plat tu gaks.. hehe :)

    errr nombor yg cantik tu tarikh birthday kite tau..

    ReplyDelete
  11. @faridah nazurah : haha...den da booking dulu nombor ni la...haha~

    > haha..birthday sama tarikh pulak..ahaksss~

    ReplyDelete
  12. @Lea Isnawi : hee..sbb tu nak sgt nombor tu...heee~

    ReplyDelete
  13. adamaksud yang tersirat ke ngn no tu?

    ReplyDelete
  14. @Adylia Qarissa : hee...mmg ada..kalau dpt tu..mmg terbaik la...huhu :D

    ReplyDelete
  15. apa makna nombor ni bro?? heheh

    ReplyDelete
  16. emm bday incik ezad kah ?

    ReplyDelete
  17. cer order ....

    tarikh nikah ke ni? hahaa

    ReplyDelete
  18. apa lah yang ada pada nombor plat...kan??

    ReplyDelete
  19. harganya mungkin sama dengan harga nombor plat www 4354

    ReplyDelete
  20. murah je tue.. boleh je beli.. hahahaha

    ReplyDelete
  21. bufday ko kan ezad 2306 tu..alololo...nak bg hint letew..

    ezad kalo ko dpt lipice tu kitorg nak ko buat vlog demo cara nak pakai. sanggup?!

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum ezad....yer la nombor bertuah ke tu...:)

    ReplyDelete
  23. Mesti ade makna kan disebalik no tu.. ;)

    ReplyDelete
  24. apa yg best dgan no plat ni?

    ReplyDelete
  25. jap jap jap.. birthday kite sama? wohooo.. xsangka siot! haha boleh celebrate sama ni

    ReplyDelete
  26. msti birthday ezad 23 jun ek?hehee

    apa lagi beli ar ;p

    ReplyDelete
  27. Adakah itu tarikh lahir kau? Ataupun tarikh keramat kau? ;D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com