Sunday, 6 May 2012

WOW | Fenomena Luar Biasa

> Whats Up Guys...

Haa...masih ingat lagi entri Rahsia Aiskrim Sundae McD hari tu...WOW ! Pelbagai reaksi dan komen yang aku dapat daripada blogger lain...ada yang kata aku ni gila...nak baling aku dengar tayar motor LC la...pelik la...dan yang paling best CIK ANON pun bagi idea yang lagi bernas...haa, kalau nak tahu pergi la godek entri tu...aku tak delete pun komen si ANON tu...hee...

#WOW ! 

WOW ! Memang agak luar biasa fenomena ni...dan bila check punca kesesakan trafik kebanyakannya memang daripada entri tu untuk minggu ni...dan ianya agak mengejutkan...biar betul ni ? Tajuk entri memang memainkan peranan yang agak besar...dan impaknya memang luar biasa...hee...

Wahh ! busuk.org watak utama minggu ni...

NOTA SKYTECH :

Haa, entri tu sebenarnya secara spontan saja aku taip masa tu...serius ni...haa...tapi tak sangka jugak ramai yang da tahu rahsia tu ye...ingatkan cuma aku seorang saja yang tahu...HAHA...


P.S -  Bila tak sempat nak update...at least entri HOT macam ni 
dapat jugak la  membantu maintainkan trafik...HOT ke? hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri WOW | Fenomena Luar Biasa

42 comments:

  1. perghhh! makin mantap r bro! hehe aku kurang blogging untuk sementara waktu..hehe

    ReplyDelete
  2. @Muhammad Saiazuan Norhalik : entri yg aq tak sangka2 boleh HOT...hee...

    ReplyDelete
  3. wah tinggi seh trafik ko.. bagi aku separu hahaha

    ReplyDelete
  4. @ABU : kadang2 je..nak dpt hari2 mcm ni mmg tak la..hee~

    ReplyDelete
  5. tajuk mmg membantu..kdg2 kalo nk tulis tajuk, tulis ape yg mgkin org akn google. err tp kena dgn entri gak la

    ReplyDelete
  6. @Eera Shera : yup..betul tu...tajuk tu kena la selari dgn entri..kalau tajuk lain entri da lain...susah la kan...:D

    ReplyDelete
  7. ade jugak yg buat mcm tu. tp x baik la pekena org. sape suka kena tipu ;)

    ReplyDelete
  8. pehhhhh...orang malaysia memang mati terlebih makan r...pelahap btol..kehkehkeh

    ReplyDelete
  9. mohon reka tajuk untuk setiap entry aku hew hew hew *vomit*

    ReplyDelete
  10. wah.. meletup haaa.. nak buat rahsia jugak la pasni :P

    ReplyDelete
  11. @Eera Shera : tu la..ada jugak yg suka buat mcm tu..tajuk lain tapi isi entri lain..huhu~

    ReplyDelete
  12. @EruzuLiyana : hee...taip entri dulu baru bagi tajuk...tips2...hee~

    ReplyDelete
  13. @aRa ❤ aFiq™ : hee..nak buat rahsia apa pulak tu ara..hee~

    ReplyDelete
  14. apa yang rahsia 2.. yang menjadi hebat 2

    ReplyDelete
  15. tak pernah try lagi fries cicah sundae..tapi fillet o fish cicah sundae tu pun agak gempak juga la bunyi nye :)

    ReplyDelete
  16. @Muhammad Saiazuan Norhalik
    padanla dah jrg nampak zuan di blog akak :D

    study smart n hard ek?

    ReplyDelete
  17. hot ke? sy baru nk terjah .jap ek

    ReplyDelete
  18. Kekadang entry Sempoi2 camtu yg dpt tarik trafik.... Tak yah emtri berat memenungkan pun...hhee

    ReplyDelete
  19. haha org malaysia mmg suke rahsia2 ni..

    ReplyDelete
  20. @Dylla Abas : hee..tu la..fillet o fish cicah sundae tak pernah try lagi ni..heee~

    ReplyDelete
  21. @msredcheesecake : hee...kadang2 tak dirancang pun entri2 mcm tu...hee~

    ReplyDelete
  22. @Daddylicious : tips2 bermain entri dgn keyword dan tajuk entri yg best...hee~

    ReplyDelete
  23. @faridah nazurah : haha..tu yg ramai nak tahu kan..hee~

    ReplyDelete
  24. lagipun, cicahan fires tu mmg luar biasa! tak terpikir ar... haha.. next time nak try la.. zat, blanje aku weh~

    ReplyDelete
  25. wow wee...terbaik la bro...dah kira otai nih...:)

    ReplyDelete
  26. hahahahaha..aku pun nak buat la..rahsia ais krim lolipop.hahaha

    ReplyDelete
  27. fuyoo!!
    terbaik la....
    memang rahsia2 ramai yang nak tahu..
    ehehhee

    ReplyDelete
  28. memang itu yang aku buat sebab setiap kali nak taip entry tataw pon nak taip apa, start dari benda simple lama lama makin panjang sampai kalau baca 3 hari 3 malam xsudah. haha

    ReplyDelete
  29. oohh..eskrim tu sejuk impak dia hot. mantap seyh mr shy ni. shy shy berisi. hehehehehe..

    ReplyDelete
  30. hahaha untung lah kan weh
    tahniah2

    ReplyDelete
  31. wow... terbaeklah...^__^V

    ReplyDelete
  32. @syahirooAhmad : haha...kena try sendiri baru tahu sedap ke tak..hee~

    ReplyDelete
  33. @Papa Mifz : hee..sy baru setahun jagung je ni..:D

    ReplyDelete
  34. Dkna x sempat lag nak cuba resepi tu hehehheee

    ReplyDelete
  35. perghh rahsia aiskrim saja tu ^_^

    ReplyDelete
  36. @Adylia Qarissa : nanti cuba la..confirm nak cuba lagi..hee~

    ReplyDelete
  37. @shida'R : rahsia yg tak menjadi rahsia da..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com