Friday, 1 June 2012

Hola June ! Adios May

> Whats Up Guys...


> Wohaa ! Hola June...see you again next year May ! Adios...

Haa...mesti ramai yang hairan dengan entri wordless hari tu kan...kenapa la aku nak sangat dengan nombor plat WWW 2306 ? tu kan...mesti la ada sebabnya yang tersendiri kan...biarlah rahsia...haa, yang da tahu tu sila senyap ok...tambah tolak ada lagi 22 lagi...oppss...eh, apa yang 22 ? HAHA...


Huuhh...rasanya macam baru publish je entri So Long Super Duper Awesome April awal Mei lepas...tetiba je da masuk bulan Jun...dan blog ni pun macam terabai sikit masa bulan Mei lepas dan telah mencatatkan satu rekod baru...bulan entri paling sikit yang dipublish sepanjang setahun lebih aku berblogging...haa, check la sendiri...segan aku nak taip kat sini...tetiba aku Terlupa Password Blog la pulak...HAHA...

Haa, Akhirnya Ia Kembali Lagi...apa yang kembali lagi ? Boboiboy Kembali Lagi untuk musim yang kedua...iklan kejap...HAHA...haa, walaupun entri bulan lepas hanya beberapa belas je tapi pageview bulan Mei melebihi pageview bulan April...semuanya disebabkan entri Rahsia Aiskrim Sundae McD...rahsia la sangat kan ? HAHA...memang  telah mencetuskan Fenomena Luar Biasa hanya disebabkan entri tu...tajuk entri penting tu...hee...


Kalau diberi pilihan antara Pokkits VS Foldover...mana satu agaknya yang korang akan pilih antara dua tu ? Haa, bila tengok iklan memang semua nak cuba kan...standard la tu kan...Teruja Sebelum Beli Tetapi....paham sendiri la ye...ahakkss...haa...aku lagi suka teetttt...rahsia...rahsia...HAHA...setiap orang ada citarasa tersendiri kan...bukan mudah nak puaskan hati semua orang...hee...

Huuhh...cukup la dulu setakat ni entri pembukaan untuk bulan Jun ni...FULLSTOP ! Kalau tiba je awal bulan memang macam ni...suka gabungkan tajuk entri bulan lepas dan buat entri macam ni...macam rumusan untuk bulan lepas la...HAHA....

NOTA SYTECH : 

Aihhh...semalam Hari BE Nuffnang Ke ? Tetiba boleh sangkut pulak BE walaupun aku tak berapa nak update blog sangat masa bulan Mei...hee...by the way, terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi BE baru...


P.S - Harap bulan ni tak busy sangat macam bulan Mei...hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Hola June ! Adios May

27 comments:

  1. wahh best la kau dpt BE lagi.. hehe lagi berapa hari ehh nak 23/6 ? errr tak sabar la pulak. hehe tersama pulak kan?

    ReplyDelete
  2. @faridah nazurah : baru sangkut semalam la BE tu...ingatkan da payah nak dpt da..sbb den kan jarang update bulan lepas...haha..

    > haha...tarikh sama tapi den awal dua tahun...haha~

    ReplyDelete
  3. ahah..kejap je kan da Jun..~

    uik..sume pun biarla rahsia ni~ ;p

    ReplyDelete
  4. HAHA aku baru je perasan wey. tapi kan nasib baik aku lg muda dr kau. haha

    ReplyDelete
  5. @~SaL IjOu~ : bulan Mei mcm tak rasa sgt...huhu...

    > hee..sy mmg suka berahsia ni kak...hee~

    ReplyDelete
  6. @faridah nazurah : haha..muda la sangat kan..ahakkksss~

    ReplyDelete
  7. amboi2..kemain lagi entry dia ni..;p

    mcm zuan la plak siap buat tittle entry jd isi..hihihi

    all the best!:)

    pss : bjalan mmg seronok la ezad..;p

    ReplyDelete
  8. hehe umur aku muda.. tapi muka je tua. hahaha siot!

    ReplyDelete
  9. BE baru?? nice ezad hehe..dah lama kot merungut nk BE nuffnang kasi dah heheeee :p

    ReplyDelete
  10. @Juliet_iRa~" : hee..awal bulan mmg mcm ni...main buat je ikut tajuk entri2 lepas...haha~

    ReplyDelete
  11. @faridah nazurah : haha...ekau yg cakap ye..den tak ckp apa2...haha~

    ReplyDelete
  12. @shida'R : hee...time tgh slow berblog..time tu la BE ada...haha...

    ReplyDelete
  13. pandai betul gabung2kan tajuk entry :)
    tahniah dapat be.. moga2 bertambah lagi be tu.. hehe

    ReplyDelete
  14. sedar tak sedar rupanya kita telah selangkah ke bulan Jun kan..

    ReplyDelete
  15. Entri sikit pun tapi pageview mantab ok la kan! ;D


    Sangkut BE, kena lebih aktif lagi.. hehe

    ReplyDelete
  16. yang paling dkna tak boleh lupa entry tentang Rahsia Aiskrim Sundae McD hehee

    ReplyDelete
  17. aduii kalau Queen buat entri sepanjang bulan mcm ni.. xtaulah boleh jadi ke tak? hehehehe

    ReplyDelete
  18. yeah nak hari jadi dia letewww :D

    ReplyDelete
  19. perghh dpt BE lagi ye.. ni yg jeles msok blog ni.. hehe

    ReplyDelete
  20. entah apa la specialnya nombor plat tu kan? hahaha.. anyway, rajin betul ko dapat BE kan. dengki betul aku.hahahaha..

    ada orang cakap pokkits tak lah sedap sangat. aku ingat nak kena try baru tau nak nilai macam mana

    ReplyDelete
  21. Selamat datang ke bulan akakkkk...JUN!

    ReplyDelete
  22. haha aku malas nk buat entry smbung2 ni sbb sikit sgt entry aku bln lepas

    ReplyDelete
  23. aku na beli lah plat WWW 2306.


    LALALALALLALALALALA

    ReplyDelete
  24. semakin bertambah bulan semakin macam terbizi plak. dulu hari hari update entry.skrg ni...dot dot dot...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com