Sunday, 3 June 2012

Nama Budak Misteri Dalam Animasi Boboiboy

> Whats Up Guys...

Haa...masih dalam mood weekend ! Yehaa ! Kalau time weekend, rancangan TV apa yang paling best sekali dan mesti akan ditonton setiap minggu? Haa, sudah semestinya la animasi Boboiboy...HAHA...haa, sampai sekarang ni masih lagi menjadi tanda tanya nama dan identiti si Budak Misteri dalam animasi Boboiboy Musim Kedua ni..

Huruf "F" yang agak misteri pada cermin mata Si Budak Misteri ni !

Kalau ada yang perasan...kat cermin mata Si Budak Misteri tu terdapat huruf "F"...haa, mungkinkah namanya bermula dengan huruf F...tunggu dan lihat je la sama ada episod kedua nanti nama dan identiti Si Budak Misteri ni akan terbongkar...HAHA...musuh atau lawan ?

Haa, jangan tak tahu pulak yang animasi Boboiboy ni da pun memasuki musim kedua bermula 27 Mei yang lepas...bagi yang terlepas nak menonton episod pertama tu boleh la tengok kat www.tonton.com.my...hee...

NOTA SKYTECH :

Nama Si Budak Misteri tu bermula dengan huruf F...adakah namanya Fang? Betul atau tidak? Sebab aku pun main teka je...jeng...jeng...jeng...da macam selesaikan satu kes misteri pulak ni...HAHA...


UPDATE ! : Haa...tak sangka tekaan aku betul nama Si Budak Misteri tu Fang...HAHA...

P.S -  Happy weekend guys...off to Mid Valley...
Habiskan sisa hujung minggu...hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Nama Budak Misteri Dalam Animasi Boboiboy

27 comments:

  1. Adik2 ku peminat setia cerita nie. Huhu~

    ReplyDelete
  2. haha ,sy pn nk tw siapa bdx tuh... misteri ouhh

    ReplyDelete
  3. kartun kedua selepas upin ipin yg paling diminati...

    ReplyDelete
  4. ko buat aku tak sabar nak tgk boboiboy petang ni..hahaha.. dia ada kuasa hantu la..hahaha

    ReplyDelete
  5. haha.. x aku x layan bro.. mungkin nama dia fattah kot?

    ReplyDelete
  6. ngah standby..... tak sabar.. ehee excired

    ReplyDelete
  7. kita dah terikut tgk cerita ni,kerana anak2 sedara,hahah

    ReplyDelete
  8. F stand for...jeng jengg.... *entah.. hihi xD

    ReplyDelete
  9. dengar2 macam Fang...tak berapa jelas la budak2 kecik dok bersorak semalam masa boboiboy lawan dengan bayang2 harimau tu...huhuhu

    ReplyDelete
  10. aku telepas ! nak kene tonton ni.

    fang? hahah.. ce cari nama kemelayuan sikit..

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ezad...menarik ni kena juga tengok sbb nak tahu siapa die budak misteri tu...:)

    ReplyDelete
  12. fang ni musuh ke? misteri2 bagai hehe

    ReplyDelete
  13. Aku baru nak teka

    Farid
    faizul
    Felix
    Filip

    Tapi kau dah teka Fang dan nama tu betul, ok la. ;D

    ReplyDelete
  14. wahh tahniah.. betul lah tekaan tu.. ehehe

    ReplyDelete
  15. anak akak pun dah mula tengok boboiboy..tapi akak rasa tak menarik la sebab cerita nya banyak skrip merepek je..hahaha

    ReplyDelete
  16. aku ingat nme die fafau..haha

    ReplyDelete
  17. masih blm sempat nk tgk boboiboy musim baru ni.. weekend aritu bercuti sakan la dik.. so xtau apa2 pun lg.. isk..

    ReplyDelete
  18. da lama x layan katun..hehe~

    ReplyDelete
  19. mid valley? sisa mghabiskn yg kt dlm poket tu kot ^_^

    ReplyDelete
  20. FUNG SAI YUK LAAAA... HEHEHEHEEE

    ReplyDelete
  21. nama Fang-Sui kkekekekekeke..

    ye ke kebetulan.ke ko dah au nama dia awal awal...haahhaha..gurau je ezad..

    ReplyDelete
  22. kalau tak silap fecth ke ape ntah dengar hari tu. memang misteri betul nama dia ni

    ReplyDelete
  23. amboi! sengat giler lyn boboiby..boleh jadik kawan baik ank buah ain 3 tahun nie ^^

    ReplyDelete
  24. aku dulu layan tp lama2 xdpt lyn sbb clash ngan schedule aku hahaha

    giler ah tekaan ko betul..telepati pe?haha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com