Wednesday, 6 June 2012

Wordless Wednesday #51 | Rotring Set

> Whats Up Guys...




NOTA SKYTECH :

Huh...tetiba rindu pulak nak guna set Rotring ni nak buat drawing kat tracing paper secara manual...nak siapkan satu drawing ambil masa jugak la nak siap...takkan lupa kenangan semua tu...hee...


P.S - Bila time study dulu...nak sangat habis cepat...
Bila da habis study, terasa rindu masa student life pulak...LOL (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #51 | Rotring Set

33 comments:

  1. betul2..prnah jugak belajar buat technical drawing. hampir seminggu siapkan. haha~

    ReplyDelete
  2. ezad..shida pun rasa pe yg ezad rasa :)

    ReplyDelete
  3. biasalah tu,kita pun tak sabar habis cepat ni,hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehe.. samalah... agaknya masa study dulu tak sanggup nak hadapi stress assignment yang berlambak dan membebankan... tu yg x sabar nak abis cepat

    Cuma kenangan dengan kawan2 tu yang sukar utk d lupakan... terasa rindu nak bersama2 kawan2 sekampus dulu..

    ReplyDelete
  5. dah hampir 5-7 tahun dkna tak pakai, tak guna...zaman sekolah dulu jer sibuk nak siapkan kerja sekolah ;p

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ezad...kenangan masa belajar mmg terbaikkan susah nak lupakan semuanya....:)

    ReplyDelete
  7. kenangan masa study la paling best skali. dengan kawan2.bila dah keje , semua dgn haluan masing2....nk reunion pon tak smua leh join.....

    skrang smua da ada keluarga masing2...... tp kami ttp berhubung seperti hub adik beradik....

    rindu nk study....

    ReplyDelete
  8. sis kalau bab drawing ni mmg failed! hehehehe

    tp mmg betulla.. dah 7 tahun tinggalkan zaman universiti kdg2 bila stress kat opis ni rasa nk kembali ke zaman universiti.. seronoknya!!!

    ReplyDelete
  9. WAAAAHHH.. PAKAR MELUKIS NIH.. LAMA DAH TAK MELUKIS..

    ReplyDelete
  10. sambung la belajo lagi..:)

    ReplyDelete
  11. tulun ler publish hasilnya kat blog

    ReplyDelete
  12. tinggal beberapa hari je lagi nak abes blaja..hmm..

    ReplyDelete
  13. dulu time sekolah paling tak minat lukisan kejuruteraan la...huhu

    ReplyDelete
  14. perghh.. ara pernah main bnda ni.. kakak punye.. hehe

    ReplyDelete
  15. saya nak jemput Mr.Skytech sertai segemn nii...

    http://alisyamukhlisa9.blogspot.com/2012/06/segment-add-followers

    ReplyDelete
  16. fuhh!! mesti pro mlukis ni..? awsome r..

    ReplyDelete
  17. smart je set tu.

    kan aku dah ckp dulu kang ko keje mesti rindu zaman study..

    ReplyDelete
  18. ahaa,
    mmgg takk rrr nak pegang mendeee nehh.
    set geometriii pung faileddd

    ReplyDelete
  19. hoho...zaman dulu gune bende ni...best worhh...hehehe

    bro...maaf xdtg sini setelah sekian lama...sebab blog bm aku tutup jap...aku terlupa address blog ni...@_@

    ReplyDelete
  20. pehhh!! org lain pkat berebut nak guna autocad..dy boleh pulak rindu nak buat manual...sikmpang rumah makcik joyah lah!


    ain jamin barang ni mampu buat orang ketagih

    ReplyDelete
  21. beli yang baru je klu hlng..kan2

    ReplyDelete
  22. aku insyaAllah bln 11 ni smbg stadi, jom berjemaah. heheh

    ReplyDelete
  23. sama la.. rindu jugak masa belajar~

    ReplyDelete
  24. saya belum rasa lagi rindu kat set rotring..n6 abis belajar kot baru rasa kot hahaha :D.

    ReplyDelete
  25. X minat bab2 lukis ni..hehe pening kepala! 0__0

    ReplyDelete
  26. DN dah lama tinggalkan menda2 tu. mana entah DN letak. kalau jumpa confirm DN share kat blog. hee...

    ReplyDelete
  27. aku ingat eyeliner+mascara,kbai :P

    ReplyDelete
  28. dulu time study, sape ade casing besi tu mmg poyo abis ah sbb harga mahal skit #aku antara yg poyo tu wuahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com