Monday, 9 July 2012

Hadiah Awal Bulan

> What Up Guys...

Haa...selalunya kalau seseorang tu mendapat hadiah atau sesuatu tu mesti akan happy kan tapi kenapa bila aku dapat "HADIAH" ni tetiba terus rasa terharu...tak tahu nak cakap apa...terkedu...first time pulak tu...sebab tak pernah dapat la HADIAH seumpama tu selama ni...adakah hanya aku seorang je yang bertuah pada masa tu ? 

Serius...memang special sangat "hadiah" ni...bukan senang nak dapat ni...LIMITED EDITION...kalau aku la kan mungkin 4 tahun sekali baru akan dapat...mesti korang akan tersenyum lebar bila terima hadiah awal bulan macam ni...confirm...aku berani jamin la...confirm...HAHA...

"HADIAH" awal bulan ? HAHA...

Haa...segala jenis perasaan tetiba muncul bila tengok "hadiah" ni...ingatkan kertas iklan ke apa...nasib baik tak buang...nak marah...menjerit...meraung...semuanya ada la...rekod yang selama ni bersih kini sudah tercalar disebabkan hadiah ni...baru bercadang nak saving duit bulan ni...spoiled...spoiled...HAHA....

Nak tak nak memang kena settle cepat la...malas nak panjangkan cerita...terasa macam aku je yang jadi mangsa pulak masa tu...selama ni kalau aku pergi area Times Square...parking kat kawasan situ selamat je...tak pernah pulak kena...tak kira la weekdays ataupun weekends...ok je...tapi kenapa hari tu pulak boleh kena ? Penuh dengan tanda tanya...


NOTA SKYTECH :

Haa...lepas ni kalau nak pergi area KL mungkin kena buka raga kot...selamat sikit...sebab masa hari yang aku kena tu...superbike berdekatan dengan area aku parking tu ok je...tak kena pun...haa...pelik jugak tu...kalau area tu tak boleh parking, mesti semua kena sekali kan ? HAHA...


P.S - Harap lepas ni tak dapat "suprise" lagi la macam ni...
Boleh menjejaskan kesihatan seseorang tahu tak...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Hadiah Awal Bulan

19 comments:

  1. assalamualaikum ezad...kenapa jadi mcm tu kesian nyer...:)

    ReplyDelete
  2. heheheee...dkna nak gelak .. jangan marah.. :)

    next time Allah akan bagi balik rezeki yang melimpah..jangan bayar...eh...jangan tak bayar ;p

    ReplyDelete
  3. sabar jela ezad..hehee..insyallah rezki xpenah ptus bg org yg sentiasa beringt mmbayar hutang2 nya heheee ^_^

    ReplyDelete
  4. segalanya tak disangka...rezeki kamu murah sangat le tu ezad, kan selalu jer dpt email 'benda' free..haha, jgn sedih...bayar saman awal sblm kena denda.

    http://busuk.org/ping/view/244484
    Sekadar berkongsi , tak rugi saya mengajak anda mendaftar . Ia adalah percuma.

    ReplyDelete
  5. hehehehe.. mmg leh sakit kalau dpt hadiah mcm ni.. aduyaiii mmg nasib x berapa baiklah hari tu gamaknya ezad.. sabo jela yer..

    ReplyDelete
  6. kesian kau.. ni mesti kes kau parking bersepah ni.. hahaha

    ReplyDelete
  7. dapat surat cinta tu...! memang 'ohsem'kan...huhuhu

    ReplyDelete
  8. sabar la. saya pun penah kena gak. huhu. memang boleh menyakitkan jiwa orang yang tak sakit. Hehehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  9. dpt 'surat cinta' tu...hihi..bayar jgn x byr... :p

    ReplyDelete
  10. wah dpt surat saman ke... sabar yte

    dugaan nk kawin le tu

    ReplyDelete
  11. Nurul pun baru dapat satu.. :(

    ReplyDelete
  12. rileks lah. ni mmg spesel punya ni. haha

    tahun ni pon dah pernah kena saman, tapi saman parking kat u lah. melayang 25hengget. :D

    ReplyDelete
  13. suweet sunnguh hadiah cenggitu...mujur la stakat nie ain ta penah dapat...huhu

    Hari yang tak seberapa ceria :(

    ReplyDelete
  14. saman parking kaa? hehe
    punya besar surat saman tu..
    kalu cni, kecik jak..

    ReplyDelete
  15. Kesian dapat hadiah tu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com