Wednesday, 11 July 2012

Keyword SEO Paling Hot

> What Up Guys...

Haa...keyword SEO paling hot ? Hot la sangat...cuma hot kat blog ni je la rasanya...setiap hari...setiap minggu...setiap bulan...mesti keyword yang sama je akan masuk..."Da takde keyword lain ke yang masuk blog ni ?" Semua tangan dok gatal nak search "keyword panas" tu kat uncle Google kan...lepas tu sangkut pulak masuk kat blog ni...setiap hari pulak tu...

Keyword Nuffnang minggu ni

Keyword Nuffnang minggu lepas

Keyword Nuffnang bulan Jun

"Macam takde beza je kan? HAHA"

Memang dahsyat penangan keyword panas lagi kontroversi tu...setakat ni belum pernah lagi keyword yang pelik lagi dahsyat yang datang menyinggah kat blog ni...semuanya keyword sama je macam kat atas ni haa...suci dan bersih...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Haa...statistik keyword tu mungkin akan banyak berubah bila tiba bulan puasa nanti...just wait and see...hee...


P.S - Keyword yang tak sepatutnya harap jangan la singgah kat blog ni ye...
Habis tercalar rekod bersih blog ni nanti...HAHA...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Keyword SEO Paling Hot

18 comments:

  1. hehehe suci je keyword yg menempek kat blog kau.. blog aku? huh mcm2 keyword ada. kdg2 tu klau leh aku nak tau sape si pencari keyword tu. nak hadiahkan pelempang.. hehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ezad...wah semuanya Boboi Boy caya la..:)

    ReplyDelete
  3. nampak na blog kanak2 ni. haha tak2 gurau je. :D

    kena try ni buat entri boboi boy. haha

    tapi kan, boboi boy musim 2 agak best jugak lah. dah cuti ni baru berpeluang tengok. haha

    ReplyDelete
  4. terbaikkkkk~ (kata boboi boy)...

    ReplyDelete
  5. mana taknyer..tiap bulan ade jer hapdate pasal boboboi..^^

    Hari yang tak seberapa ceria :(

    ReplyDelete
  6. boboiboy... ammar la tu yg selalu cr keyword tu agaknya.. kihkihkih

    ReplyDelete
  7. hehee..so far shida pun xde lg keyword yg merangsang sesiapa heheee ^_^

    ReplyDelete
  8. memang masyuk betul lah keyword ni. hehe

    ReplyDelete
  9. tapi sayangnya.. cerita boboiboy macam dah tak berapa best lah sekarang

    ReplyDelete
  10. wahhhh..
    daa terer main SEO nampak? heehe

    ReplyDelete
  11. tak best pun belog ini

    ReplyDelete
  12. ramai ek peminat boboboiii.

    ReplyDelete
  13. tengok boboiboy teringat kat kamu..ahhahaha

    ReplyDelete
  14. banyak keyword boboiboy je.. terbaek..

    ReplyDelete
  15. wahahahahhaa.. hebat lah bro.. penangan boboiboy nih..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com