Saturday, 14 July 2012

MTV World Stage Live In Malaysia 2012 VS Nuffnang Blogopolis

> What Up Guys...

Wow ! MTV World Stage Live In Malaysia 2012 VS Nuffnang Blogopolis...rasa macam agak pelik bila buat tajuk entri panjang macam ni kan...HAHA...haa...14 Julai 2012...dua event ni kan akan berlangsung hari ni...kenapa buat pada hari yang sama ? Kenapa ? HAHA...

Haa, MTV World Stage Live in Malaysia kembali lagi tahun ni tetapi di lokasi yang berbeza...tahun lepas kan di I-City, Shah Alam dan tahun ni dibuat Surf Beach Sunway Lagoon pulak...excited bila dengar ianya kembali lagi sebab tahun lepas tak dapat nak pergi...tapi bila tengok line up artis untuk MTV World Stage 2012 kali ni...adehh...da tak semangat nak pergi...kalau ada band ke syok jugak la kan...ni ada artis...teettt...tak boleh sebut...nanti ada pulak die hard fans dorang yang cari aku...HAHA...



Huhh...Nuffnang Blogopolis pun diadakan pada hari ni di Concorde Hotel, Kuala Lumpur tapi...tempat pun terhad...tak dapat la nak join...mesti ramai blogger hebat yang join event ni...banyak ilmu pasal blog boleh dapat kalau join ni...lebih kurang dua minggu sebelum event ni, ada dapat emel dari Nuffnang...dorang ada offer diskaun 40% untuk pas masuk untuk event ni...daripada harga asal RM300 jadi la RM180...tapi apa kan daya...terlambat...mesti la SOLD OUT ! la kan...harap lain kali boleh join event ni...huhu...


NOTA SKYTECH :

Haa...memang melepas la nak pergi dua event ni tahun ni...MTV World Stage 2012 aku tak kisah sangat tak dapat pergi...HAHA...tunggu tahun depan...ada lagi tak...kalau ada lagi...nak tengok siapa pulak line up artisnya...tahun ni punya line up...oh tidak...HAHA...


P.S - Rasanya event mana yang akan menjadi pilihan ? Nuffnang Blogopolis mesti la 
ramai blogger yang join kan...MTV World Stage ? Tengok kat TV je la nanti... (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri MTV World Stage Live In Malaysia 2012 VS Nuffnang Blogopolis

24 comments:

  1. takde rezeki la ezad...takpe lain kali kalau ada boleh join.. hehe

    ReplyDelete
  2. erm.. Queen mmg x pergilah... minggu ni jadual padat... kenduri kendara sana sini... :)

    ReplyDelete
  3. Ada satu lagi event, Rainforest World Musical Festival kat Sarawak. Berbaloi gila-gila kalau pergi. Tapi sekarang kat Semenanjung lagi, tak dapat nak pegi. T___T

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ezad...wah seronoknya kalau dpt jumpa blogger2 femes nikan...;)

    ReplyDelete
  5. dua2 akak tak mampu nak pergi.. tiket satu hal, masa satu hal, lebih pada blogger muda2 kot.. kann...

    ReplyDelete
  6. @Aien Alien : tu la..tak dapat nak pergi kali ni...mungkin lain kali la kot kan...:D

    ReplyDelete
  7. @Yui Light : jauh sangat la pulak sampai ke Sarawak kan...takpe la..mungkin takde rezeki nak pergi...

    ReplyDelete
  8. @maszull : waalaikumussalam mama...tu la kan...dpt la korek2 ilmu sikit dari mereka kan mama...:D

    ReplyDelete
  9. mahal nya tiket utk pergi event nuffnang tp kalau daa minat, mesti sanggup bayar kan hehe..my pun kalau duduk dekat sana, teringin gak nak pergi.. wlaupun blog tk sehebat mana hehehe.. amik pengalaman jak..

    ReplyDelete
  10. saya juga tak pegi... Mahal banget

    ReplyDelete
  11. dkna pon ada terima emel..tapi..tapi...tapii...

    ReplyDelete
  12. Aku lebih tertarik dengan MTV World Stage tapi aku nak cakap benda sama macam yang kau cakap, "tahun ni punya line up...oh tidak" heheheh

    ReplyDelete
  13. aku masih tertanya2 pasal line up tu. kenapa ye? tak berapa best ke? aku tak tau langsung pasal MTV ni..hehe. teruk betul aku ni kan? tak ikut perkembangan semasa langsung..hahaha..

    pergh. ko dapat invititation daripada nuffnang? wah. bestnya.. aku bukan cakap invitation, BE pun tak prnah dapat2..hahahahahha

    ReplyDelete
  14. yang aku sedihnya pasai MTV world stage ni...adakah patut bieber dijadikan tarikan utama? =_=

    ohhh tidakkk!

    apa yang sedang berlaku didunia ini???

    anyway bro,ko sudi tak untuk diinterview? :)

    ReplyDelete
  15. nak pegi yang nuffnang tu tapi seyes super busy aku kebelakangan ni.arghhhh

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat pergi event blogger...wuuwuu

    ReplyDelete
  17. aku dpt 2 tiket free dr nuffnang aritu..tapi xjadi pergi huhu..rugi je tiket tu..

    yg psal blogpolis tu mahal nau..tak mampu den byr byk tu utk dgr talk. hehe

    ReplyDelete
  18. Hehe rileks...xde rezki la tu nak join events hehehehehe

    ReplyDelete
  19. kalau setuju,boleh xprovidekan aku details ni? untuk isi2 aku menulis.. :)

    http://redhawkonlinemagazine.blogspot.com/p/interested-to-join.html

    ni nanti bolehlah ko letak kat blog ko.sebagai intro diri ko. :)

    ReplyDelete
  20. kalau yang F tu susah nak jwab,aku boleh tolong ko jawabkan. :)

    ReplyDelete
  21. wednesday night ni boleh? :)
    by then,da boleh providekan da?hoho

    ReplyDelete
  22. hehe gemopak giler..bestnye dpt join

    ReplyDelete
  23. kite pun takdapat pergi. seddey T___T

    ReplyDelete
  24. ezad xnak pegi MTV sbb ada Justin Bieber..hahahhaa..Jue die hard fan tu..habis la ko..

    mahal bg aku tiket nak masuk blogpolis tu. huhuhuu..kalau gi BTS shoppoing kiri kanan penuh tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com