Wednesday, 18 July 2012

Wordless Wednesday #54 | Text Pelik Muncul Dalam AutoCAD

> Whats Up Guys...




NOTA SKYTECH :

Haa...boleh teka tak apa yang tak kena dengar gambar kat atas ni ? Bukan gambar edit ye...memang secara spontan tetiba je terjadi tanpa dirancang...tengah buat drawing AutoCAD...tetiba macam jadi error kejap...tetiba keluar ni...lepas tu terperasan satu benda yang agak luar biasa...aihhh ? Kenapa boleh tersesat nama tu dalam AutoCAD ni...HAHA...


P.S - Da bertahun guna AutoCAD ni tapi tak pernah pulak
 text pelik muncul dalam AutoCAD ni...HAHA (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #54 | Text Pelik Muncul Dalam AutoCAD

41 comments:

  1. dkna pernag tengok kawan dkna drawing autocad..nampak susah jer..

    ReplyDelete
  2. aku rasa autocad ni syarikat2 bollywood da amik alih lah..hahhahaaha

    ReplyDelete
  3. autocad jnis yg look forward..haha..
    next sem baru abljr autocad u drawing, susah xguna benda ni?

    ReplyDelete
  4. ehh , yg kuar nama aish ngan prety tu eh .. hihihi

    ReplyDelete
  5. hahahaa...payah betui nak cari apa yang pelik tadi.Akhirnya jumpa nama aish dgn pretty.hahahhaaa..

    Dorg ada share kot...hehehehe :P


    p/s- dah lama tak komen2 sini!

    _________________________
    I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum ezad....laa nape jadi mcm tu ek...:)

    ReplyDelete
  7. depa tu otai design guna autocad drawing kot..aganya lah hehe.

    ReplyDelete
  8. @Boni Kacak : haha...aq terkedu bila tgk...try buat..tak jadi pulak...spontan je jadi ni..HAHA...

    ReplyDelete
  9. @Trah Zain : haha..first time jadi mcm ni...:D

    ReplyDelete
  10. haha..xpasal2 nme minah hindustan kuar kat situ..motif? hihi

    ReplyDelete
  11. haha..xpasal2 nme minah hindustan kuar kat situ..motif? hihi

    ReplyDelete
  12. Hahaha siap nama Preity Zinta tuh..

    ReplyDelete
  13. apsal tak ada nama shah rukh han sekali ? hakhak :D

    ReplyDelete
  14. HAHA. dah kemaruh sangat ke dengan dua orang tu? Bagus tul Auto Cad ni. HAHA

    ReplyDelete
  15. haha apakah itu.aku bab it ni lembap sikit

    ReplyDelete
  16. Amboi...gatal autocad ni. hahahahahaa

    ReplyDelete
  17. hahaha naper?xboleh ke?ekekekekek

    ReplyDelete
  18. mesti suka layan industan ni...hahahah

    ReplyDelete
  19. ok..xpaham..haha.. buta i.t skit..haha...

    selamat berpuasa ezad..:)

    ReplyDelete
  20. paling tak suke autocard.. grrr~~

    ReplyDelete
  21. aku syak programmer autocad ni minat layan bollywood..kehkehkeh

    ReplyDelete
  22. Wuuu.. autocad! Haha. Minat dorang eh?

    ReplyDelete
  23. Tengah edit gambar aiswara rai dan preity zinta kah? bhaha...ada la tu..

    ReplyDelete
  24. aku dah lama tak guna auto CAD.. hehehe

    ReplyDelete
  25. welcome to millenium tu ke ezad?hehe

    salam ramadhan dr ira..:)

    ReplyDelete
  26. hahhaaa..ezadd ni melampau peliknyer ekekee..nk gune pompuan cunnn juga caittt ^_^

    ReplyDelete
  27. awat jadi lagu tu plak.ehhe

    salam ramdhan
    jemput join n promote
    http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

    ReplyDelete
  28. teringat zaman2 belajar dulu..lukis kartun "blues untuk aku" guna autocad..hehehe

    ReplyDelete
  29. nie autocad pirate dari india nie..haha..selama ain guna tak pernah pulak jadi cenggini ..huhu

    ReplyDelete
  30. Aiswarya Rai? HAHA kenapa muncul nama awek aku kat situ??

    ReplyDelete
  31. hak hak... bollywood tu... saya tak reti la nak guna autocad ni. anti la saya belajar

    ReplyDelete
  32. dah x reti den nak main drawing pki software ni

    ReplyDelete
  33. nama artis bollywood ni ke..hahaha..ko tgh draw lokasi music video terbaru dorg ke ezad...hihihihihi.

    ReplyDelete
  34. hahaha, apasal ada nama2 tu.. pelik2 je autocad ni..

    ReplyDelete
  35. lama tak nengok industian la tu, reminder. :p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com