Saturday, 18 August 2012

BE Raya Lagi

> Whats Up Guys...

Yeahh ! Akhirnya kekecewaan beberapa hari lepas dapat dipulihkan kembali sebab baru dapat Buffered Earning untuk raya lagi dan merupakan BE ke 7 untuk tahun 2012 ni...rasa tergerak hati untuk check ada tak BE baru sebab BE VW Hari Raya 2012 da metered beberapa hari yang lepas...tak sangka gurauan kat entri Nuffnang Berwajah Baru Tapi... berhasrat ak BE baru akhirnya menjadi nyata...hee...

CPUV Raya Lagi

BE VW Hari Raya 2012 tu pun da lebih dua minggu running kat blog aku ni...mungkin da memang sampai masanya jadi metered la BE tu...its ok...ada pengganti baru...BE dari John Master Raya...terima kasih Nuffnang...kalau murah hati lagi jangan lupa bagi BE lagi ye Nuffnang...heee...

Tips nak dapat BE ?

Publish entri biar kena pada masanya...selalunya iklan baru muncul lepas jam 12.00 malam...buat la entri awal dan buat la autopublish...walaupun aku jarang update sekarang ni...tapi BE still dapat lagi setiap bulan...hee...lagi satu...rajinkan diri hantar tiket kat Nuffnang...apa yang korang nak tahu pasal BE ke...tanya je...diorang akan balas...cepat atau lambat je...sebab aku baru je buat macam tu dan lepas tu terus dapat BE...siap dapat ucapan Selamat Hari Raya lagi dari team Nuffnang...hee...




NOTA SKYTECH :

Alhamdulillah, walaupun hanya ada satu BE je yang tengah running kat blog sekarang ni...mana tahu lepas ni ada BE yang menyusul ke...sebab aku pernah mimpi dapat BE bersepah dan tak pasti ada berapa BE...serius, aku mimpi tu time bulan puasa...adakah ianya betul atau hanya mainan tidur je ? HAHA...


P.S - Mode CUTI activate...HAHA (,^^)
**Terima kasih kerana membaca entri BE Raya Lagi

12 comments:

  1. suka lahhh dpt BE.. selamat hari raya ^^

    ReplyDelete
  2. wahhh.....best la dapat BE....rezeki raya la tuu....hehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah bro!! selamat hari raya

    ReplyDelete
  4. boleh kongsikan tip macam mana nak dapat BE banyak?hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ezad....rezeki hari raya la tu sukakan..;)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya untuk tuan blog..

    jelesnya... be akak yg last 5 bulan lepas kot.. sedeynya...

    ReplyDelete
  7. fuhyo..masyuk la raya tahun ni yea Izat? hehe...Selamat Hari Raya Aidilfitri...maaf zahir batin tau hehehehe!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com