Wednesday, 1 August 2012

BE VW Hari Raya 2012

> Whats Up Guys...

So long July...Holla August !

Huhh...akhirnya setelah hampir 2 bulan tak dapat BE...dan tetiba hari ni Buffered Earnings (BE) Volkswagen Hari Raya 2012 melekat kat blog...sampai bila ? Sampai kempen habis la kot tapi tak tahu la bila...jangan la cepat sangat jadi Metered Earnings sudah la ye...Alhamdulillah, merupakan BE yang ke-6 untuk tahun ni...


Mungkin BE kali ni melekat sebab sejak kebelakangan ni aku selalu update kat blogger bio tu walaupun blog jarang berupdate...haa, bila da dapat BE ni...kena la rajin untuk UP kan trafik...baru la metered earnings tu pun bertambah berganda la hasilnya...

Kalau hebat main SEO lagi bagus...mesti trafik mencanak punya la kalau menjadi...aku da try...memang terbaik la...trafik macam mencurah ke ladang gandum...tapi masih banyak nak kena belajar lagi la...haa...lagi satu, kena rajin kan diri untuk ping entri tu kat page kat FB tu...bersepah...aku suggest ping entri dekat Apesal.com...cuba la sendiri kalau nak tahu...hee...

Haa, setakat ni boleh la dapat dalam tiga angka walaupun BE tak banyak dan trafik pun normal je...kalau trafik mencanak...hasil pun WOW la kan ! Selamat mencuba...hee...

P.S - Berapa tips da ada kat entri ni ye ? hee...

NOTA SKYTECH :

Walaupun tahun ni tak berapa banyak sangat dapat BE tapi tetap bersyukur dengan apa yang ada kan...hee...bukannya kita buat apa sangat...jangan gatal klik iklan kat blog sendiri da la ye...nanti kalau Nuffnang detect...dikira fraud klik pulak...

P.S - Haa, da nak raya ni kalau murah rezeki dapat la BE lagi kan...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri BE VW Hari Raya 2012

20 comments:

  1. bestt dapat BE shida sejak tukar domain..nuffng cam kedekut jerh ^_^

    apesal mmg mntap trafik dia xdnafikan ezad..tp shida nye trafik dah limit so xleh ping entri dah huhuhu..

    ReplyDelete
  2. << dah lama tak dapat BE. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh...byknya....bg cik siti, nak dapat BE tuu tak ada masalah...yg ada masalahnya ialah, column utk CTR tuu tak naik2....asyik 0% ja...tak pun 0.9%...mcm mana eh nak bg ada sampai byk CTR tuu?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...duit raya tu ezad...ikut tips dari blogger kite nih...tahniah !

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ezad...rezeki bulan puasa kan...:)

    ReplyDelete
  6. huiyo mmg best dapat BE tapi lagi best bila BE tu dah ada angka

    pempuan seksi di bulan baik

    ReplyDelete
  7. Bila la nk dapat BE nie..:(

    ReplyDelete
  8. nk gak BE ni.... leh dpt duit raya lebih :)

    ReplyDelete
  9. kita berkongsi kegembiraan hehee... dkna tak paham sangat pasal SEO nie..kalau sudi boleh terangkan kat fb tak? :)

    banyak gak tips dapat kat sini..tentiu tau <3

    ReplyDelete
  10. cepat dapat raya, tahniah2 XD
    apesal tu abenda? mcm best ja..haha

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah... duit raye la tue.. hehehe nnt jgn lupa duit raye tuk Ammar eh.. :)

    ReplyDelete
  12. untunglaaa.murah rezeki..boleh la kirim kad raya+duit raya skali.hehe..:D

    ReplyDelete
  13. aku da lame gile x dapat BE
    nuffy x cukup duit la tu haha

    ReplyDelete
  14. Syukur Alhamdulillah. Tahniah Ezad.


    p.s: Saya tumpang gembira. :D

    ReplyDelete
  15. saya punya BE ni kejap ada kejap tak ada pulak

    ReplyDelete
  16. rajin ezad ping entry.pasni dah cash out bole banje. =p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com