Monday, 13 August 2012

Dapat Duit Raya Awal ?

> Whats Up Guys...

Haa...tetiba dapat duit raya awal tahun ni dari blogger ? Sebab...sebab...menang Contest CERITA PUASA RAMADHAN 2012 shakiddo.com yang aku join beberapa hari lepas dan hadiahnya adalah duit raya...hee...WOW! Memang terbaik la...boleh la buat tambah bajet sikit nak pergi shopping nanti kat...ehh, biarlah rahsia...SALE kat sana sini ada tu...oppss...HAHA...hee...memang sesuatu yang tak pernah aku jangka langsung pun boleh dapat duit raya seawal ni untuk tahun ni...hee...


Haa...pada mulanya memang tak letak harapan yang tinggi sangat masa join contest tu hari tu...join contest pun just for fun...untuk memeriahkan lagi contest tu dan untuk support rakan blogger...lagi ramai yang join lagi meriah kan...pelbagai cerita boleh dikongsi...kalau menang ok...tak menang pun ok...hee...

Tapi tak sangka pulak entri contest tu merupakan carian SEO Google tertinggi dengan keyword Contest CERITA PUASA RAMADHAN 2012 shakiddo.com...hee...dapat tambah koleksi duit raya tahun ni...Alhamdulillah...dan tahniah kepada semua pemenang ye...terima kasih kepada shakiddo.com dan hazmanfadzil.com selaku penganjur contest ni...


NOTA SKYTECH :

Tahun ni tak pasti lagi sama ada masih dapat lagi duit raya atau tak ? Ataupun aku yang da kena bagi duit raya ni...HAHA...tapi kalau orang da nak bagi tak kan kita nak tolak pulak kan...rezeki jangan ditolak...hee...


P.S - Rasa macam kejap sangat da nak habis bulan puasa da...
macam tak rasa je ianya berlalu...hmm...

**Terima kasih kerana membaca entri Dapat Duit Raya Awal ?

27 comments:

  1. alhamdulillah... rezeki untuk raya. congrats ezad! :)

    ReplyDelete
  2. @deq noor : alhamdulillah...mmg rezeki raya ni DN..:D

    ReplyDelete
  3. wah, dapat duit raya. bestnye :D

    ReplyDelete
  4. @^^eKaTiKaH^^ : dpt duit raya advanced sikit tahun ni...hee~

    ReplyDelete
  5. eh.. da ditutup da contest tu?? ala. tak sempat ak nak join... tahniah Nal. dapat ler shopping raya..hehehe

    ReplyDelete
  6. @boni kacak : da lama tutup kot contest tu boni..hee...shopping2..haha~

    ReplyDelete
  7. nak duit raya! nak duit raya! haha

    ReplyDelete
  8. untong lah dpt duit raya haha


    selamat hari rayaa! :)

    ReplyDelete
  9. tahniah...memang rezeki kamu murah...

    ReplyDelete
  10. Tahniah bro.. ini ari kawe kasi wi raya kat cimb eh..

    ReplyDelete
  11. Bro tak syer dgn kita org ke...:)

    ReplyDelete
  12. tahniah tahniah. shopping untuk kita sekali ek,hehe

    ReplyDelete
  13. gudluck ezad hehee..mng cam biasa lah share2 hahaaa ^_^

    ReplyDelete
  14. hello :) im new here . follow you done , hit me back :) plez plez plezzz !

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum ezad...tahniah2 sebab berjaya dlm contest dan dapat duit raya...:)

    ReplyDelete
  16. bestnyer.. nak gak... dah pokai nih...

    ReplyDelete
  17. tahniah ezad..rezeki raya ni. hehe.


    masa pantas berlalu..sekejap je dah nak raya.

    ReplyDelete
  18. ehem2.. share2 la.. haha.. selamat hari raya ye :)

    ReplyDelete
  19. tahniah !! share la sini sikit... hee

    selamat hari raya :) maaf zahir batin ^^

    ReplyDelete
  20. hola~~~~

    lama tak online

    lama tak singgah sini

    tahniah dapat duit raya

    eh eh sambung belajar tak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com