Tuesday, 7 August 2012

Jom Catatkan Masa Terbaik

> Whats Up Guys...

Haa...sepanjang Olimpik London 2012 ni...setiap hari doodle Google page berubah mengikut acara sukan di Olimpik London 2012...dan hari ni doodle Google page mewakili acara hurdles...seronok pulak main ni acara hurdles kat Google ni sebab nak cuba catatkan masa terbaik tapi memang agak payah la...HAHA...ke tangan aku yang slow ni?


Masa terbaik yang boleh aku dapat pun cuma 13.8 s...nak cuba catatkan bawah 12 s...HAHA...takpe...game ni sehari ada kat Google...boleh la try banyak kali...haa, apa lagi...korang pun try la...ada yang boleh beat masa aku? Mesti ada la kan...kena warm up dulu jari ni kalau nak main game ni...nanti boleh terseliuh kalau tak warm up...HAHA...



NOTA SKYTECH :

Semalam ramai yang update entri pasal Google update pagerank untuk semua website termasuk la blog...ada yang naik PR2...PR3...dan PR blog aku...masih lagi kekal PR2...HAHA...ok la tu daripada jatuh ke PR1...kalau tukar domain sekarang macam rugi pulak sebab da PR2...nak tukar ke tak nak ? hee...

**Terima kasih kerana membaca entri Jom Catatkan Masa Terbaik

14 comments:

  1. Haha aku xpernah amik kesah doodle google tu. Kau jgn lak dok ngadap laptop setakat main benda alah tu. Buek kojo jugak

    ReplyDelete
  2. masa shida tercatat cuma 24.4 hahaa..nyampah dah~

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ezad....betul tu ! semuanya tentang Olimpik tapi ada satu lg harapan ptg ni dlm acara basikal pula...:)

    p/s moga ada harapan Malaysia nak pingat emas...:)

    ReplyDelete
  4. lenguh la..jenuh asik ulang main je nk dpt masa yg the best haha

    ReplyDelete
  5. fuhhhhh...laju kot...sy test 48.5..teruk gila..huhu

    ReplyDelete
  6. main tadi kalah asik tak jatuh je, pas tu tanak main

    ReplyDelete
  7. dah main pagi tadi, tp mcm teruk giler la, fail2..ahaha

    ReplyDelete
  8. ahaha...xtry pn lg...

    better kekal kn kot tukar domain tu boleh lain kali...^_^

    ReplyDelete
  9. disebabkan ca ade masalah ngn google web search, ca da xleh nk tgok bnde2 ni..huh~

    ape tu PR1 n PR2?

    ReplyDelete
  10. hammboooii..sempat lagi main game..

    nak tanya nie apa kejadahnya PP2 PP3 tu?? maaf! saya jakun hahahahaa

    ReplyDelete
  11. kehkehkeh,tak sempat main lagi game kat google,hihi

    ReplyDelete
  12. haii..Promosi pembukaan One's Perfume...
    Harga sebotol hanya rm55 sahaja.. Free postage..
    Beli 2 botol percuma vial original perfume..
    (hanya di semenanjung)
    jika berminat boleh kunjungi fb page ni

    https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com