Saturday, 25 August 2012

Kad Raya Dari Blogger

> Whats Up Guys...

"Seminggu berhari raya...kunjung mengunjung rumah terbuka...ooii..."

Haa...beraya sakan nampak tuan blog ni sampai seminggu blog ni tak dibuka...cuti raya la katakan...blog pun ikut bercuti raya juga la nampaknya...sebab bila raya ni selalunya mood berblogging merundum jatuh dan memang tak boleh nak lawan mood beraya la kan...betul tak ? HAHA...kejap je rasanya kan da masuk seminggu kita di bulan Syawal ni...dan yang bertambah meriahnya lagi raya tahun ni bila dapat kad raya dari blogger...


Haa...ada kad raya yang da lama sampai sebelum raya lagi...tapi yang baru sampai dalam minggu ni pun ada jugak...mungkin tak sempat sampai ke rumah aku kot sebelum raya hari tu...abang posmen da cuti awal la sebelum raya hari tu...tu yang sampai lambat sikit tu...hee...posto...posto...kad raya sudah sampai...hee...TERIMA KASIH ! 

#KadRayaDariBlogger Boni

#KadRayaDariBlogger Syaz

#KadRayaDariBlogger Lea Isnawi

#KadRayaDariBlogger Jue & Hanie

"TERIMA KASIH sekali lagi untuk kad raya tu ye..."


NOTA SKYTECH :

Dunia blogger masih dilanda mood raya lagi rasanya ni...kat bloglist aku pun ramai jugak blogger yang tak update lagi...mungkin minggu depan mood blogging akan kembali normal la kot...hee...ataupun ada yang nak mood raya sampai sebulan ? huhu...


P.S - Pssstt..banyak collection duit raya tahun ni ? Aku masih dapat lagi ke ?
Alhamdulillah...masih dapat lagi...rezeki jangan ditolak...hee...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Kad Raya Dari Blogger

20 comments:

  1. assalamualaikum ezad....bestnya dapat kad raya dr bloggerkan...:)

    ReplyDelete
  2. shida pn dapat gak kad2 dr blogger hehee.. :)

    eh shida raya ke5 aktif dah balik bloging heheee :)

    ReplyDelete
  3. kad raya aku tu special. bak penyiasat persendirian.hahaha

    ReplyDelete
  4. Yeahhh. Dah dapat kad syazzz! :)

    ReplyDelete
  5. Untunglah masih dpt duit raya haha :)

    ReplyDelete
  6. Hehe...banyak gak dapat kad raya kan? hehehe...syukurlah ada orang masih mengamalkan budaya ini hehe.... kad raya daripada Jue dan Hanie tu sangat ekslusif bg I, seronok je pegang kad tu hehe rasa mahal sangat!

    ReplyDelete
  7. DN dapat gak kad raya dr Boni... ^_^ Selamat Hari Raya Ezad! :)

    ReplyDelete
  8. Saya dapat jugak dari blogger lea isnawi.. keh3x

    ReplyDelete
  9. saya dapat 1 je kad raya tahun ni, itu pun daripada Says.my hahaha org lain semua sms dgn email.. sadis sungguh

    ReplyDelete
  10. wah seronok nye.. eh jemput ye dtg kenduri sy 15 september di bangi. more detail di fb :D

    ReplyDelete
  11. dkna dapat 2 jer.. dari BONI dan ABG EQ :)

    ReplyDelete
  12. wah.. byk gak ye dpt kad raya.. bestla..

    ReplyDelete
  13. raya kan sebulan. tu yg pakat2 tak mau update blog. lalaaa


    selamat hari raya. ;)

    ReplyDelete
  14. untung laaaa.. ramai peminat.. :)

    ReplyDelete
  15. bestnyer dpt bnyk kad raya dr blogger..jeles nie..

    ReplyDelete
  16. sebelum bagi duit raya orang mesti tanya, dah keje ke belajar lagi. belajar lagi.... nah duit raya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com