Friday, 3 August 2012

Kad Raya Terawal Dari Eqbal Zack

> Whats Up Guys...

Haa...sejak pagi tadi lagi da rasa excited semacam je...dan yang peliknya tak tahu sebab apa...HAHA...macam ada something pulak yang akan berlaku...dan bila sampai je rumah petang tadi automatik je terus nak check peti surat...selalu memang tak pernah check peti surat sebab tahu memang takde surat untuk aku...tapi tadi...

"Ehh, ada pulak surat yang ada tertera nama aku?" dan dalamnya berisi....

Kad Raya dari www.eqbalzack.com

Wahh...dapat kad raya terawal dari Eqbal Zack la tahun ni...terima kasih abang Eq sebab sudi hantar kad raya ! Memang nostalgia betul bila dapat kad raya ni...dan tahun ni merupakan tahun kedua dapat kad raya dari rakan blogger...hee...

TERIMA KASIH sekali lagi Abang Eq !


**Terima kasih kerana membaca entri Kad Raya Terawal Dari Eqbal Zack

14 comments:

  1. wah , dapat kad raya dr abg eqbal tu :)

    ReplyDelete
  2. eeh...kad raya! lama tak dapat.huhu..

    ReplyDelete
  3. belum dapat satu kad pun lagi..:(

    ReplyDelete
  4. wah
    bestnya!
    dah lama tak dapat kad raya!

    ReplyDelete
  5. bestnyerr dah dapt dah :)
    shida masih mnggu ezad hehee ^_^

    ezad nk kad raya ..hahaaaaa :D

    ReplyDelete
  6. framekan la , nanti budak2 alaf depan tak kenal kad raya :)

    ReplyDelete
  7. As-Salam.
    Tengah tunggu gak ni ...tahun lepas dah dapat ... hehehehe....

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  8. bestnye dpt kad raya. bukan senang nak dpt kad raya sekarang. biasa buat ucapan kat FB je...

    ReplyDelete
  9. bestlah dah dapat kad raya... hehehehe

    ReplyDelete
  10. wah dapat kad raya drpd blogger famous. tahniah..

    ReplyDelete
  11. aku masih menunggu kad raya ni dr org ni..ktrg nye kad raya masih menunggu org nk bg address je.

    ReplyDelete
  12. wah......... cane boleh dapat tu..... ruginya lama tak online

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com