Thursday, 9 August 2012

Nuffnang Kini Berwajah Baru Tapi...

> What Up Guys...

Haa...rasanya ramai blogger yang da perasan Nuffnang sudah berwajah baru sejak semalam...sebenarnya aku da tahu awal yang website Nuffnang akan berwajah baru dari sumber yang boleh dipercayai tetapi tak pasti tarikhnya yang sebenar bila Nuffnang akan launch wajah baru website mereka...akhirnya semuanya telah terjawab semalam...hee...


Haa...serius...memang smart wajah baru Nuffnang ni...memang berubah habis la daripada Nuffnang yang lama dulu...blog stats yang sekarang ni kan semuanya colourful...kan Nuffnang lama dulu satu colour je...oppss...terbaik la kan...! HAHA...


Sejak tahun 2007 Nuffnang tak buat perubahan yang drastik macam ni kat website mereka...tapi sebelum ni ada jugak la sedikit perubahan yang mereka buat contohnya macam kat statistik tu...haa, sekarang ni bila tengok statistik kat Nuffnang baru ni macam kat Google Analytics pun ada...heee...


NOTA SKYTECH :

Haa, Nuffnang kini berwajah baru tapi...tapi...kenapa takde BE baru yang melekat ni? Erk...sorry...tertaip pulak...tak jumpa button backspace...HAHA...

P.S - Kalau rajin boleh minta tolong sikit tak ? Tolong LIKE entri 
 hari tu kat SINI...terima kasih...hee (,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Nuffnang Kini Berwajah Baru Tapi...

37 comments:

  1. tp aku x jumpa mana nak amik code iklan ? tolong tolong

    ReplyDelete
  2. Aku dah lama tak bukak nuffnang.. Haha

    ReplyDelete
  3. oo , maknanya br semalam la dia bertukar ye? sy ingatkan dh lama :p semalam bukak nuff tgk wajah br dia :) best

    ReplyDelete
  4. rumah deco baru, nak raya ni kan...hheee

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ezad....perubahan yang menarik buat semua barulah nampak seronok nak tengokkan...:)

    ReplyDelete
  6. BE? Entah bila le nak melekat2...

    ReplyDelete
  7. hehe..samala takde dah BE :)

    ReplyDelete
  8. suka jugak rupa baru nuffnang ni. style

    ReplyDelete
  9. suka wajah baru dia
    lebih ringan dan simple
    cuma dah tak tahu sapa yang visit blog kita dah
    hehehe

    ReplyDelete
  10. @Phat

    hahaha..aku pon sama la. ingat aku je yang rabun ayam ni ha.

    ReplyDelete
  11. wajah baru.. nafas baru.. tapi.. =)

    ReplyDelete
  12. tidak dapat iklan? padan muka awak - awek cun

    ReplyDelete
  13. Harap perubahan baru ini akan beri lebih banyak BE bakal diperolehi bukan setakat perubahan kosmetik sahaja.

    ReplyDelete
  14. nuffnang jeles tengok template customer dia lebih canggih dari dia.

    hehhee..

    ReplyDelete
  15. hahahaha.. nanti ada la tu BE baru tu..heheh

    ReplyDelete
  16. hahaaa..setuju dgn syazwann heheee ^_^
    hope dpt BE lebih yer ezad..hehee

    ReplyDelete
  17. tapi apasal loading nya lambat ye??
    tak macam dulu??geram je rasa bila nk kena tunggu lama..

    ReplyDelete
  18. laaa sama kes macam dkna. BE hilang. huhuuuu. tapo memang lawa kan nuff baru nie.

    ReplyDelete
  19. huhu.. lma da xlyn nuffnang.. aha lmbt btul mo naik so drop mcm tu jak.. :P

    ReplyDelete
  20. xpaham nuffnang yg baru..hehehe

    ReplyDelete
  21. sama la,onie pun tade BE baru ,huhu .....

    ReplyDelete
  22. eh jap,tapi satu je,nape community yg datang klik iklan kita dah tade eh, tak syiokkk,sebab onie selalu bw kot tu je...

    ReplyDelete
  23. perghh da lama xcheck nuffnang.. bwajah baru nk kena tgk ni.. hehe

    ReplyDelete
  24. laaa yeke?

    hahaha dh lama x bukak niffnang
    sebab tu taktahu update terbaru
    hihi

    ReplyDelete
  25. aku dah majuk ngan nuffnang.. malas nak amik tahu. ahhaha.. bape lame tak usha duit dlm tu.. statik je..

    ReplyDelete
  26. gua baru buka nuffnang.
    gua pening dan tutup semula

    ReplyDelete
  27. wah, dah lame kite tak buka nuffnang ;P

    ReplyDelete
  28. ahaa. memang dah makin lawa. kitepon tak dapat BE baru jugak ni. keh keh keh

    ReplyDelete
  29. aku lgsung tak terjebak dgn nuffnang nih..hehe malas

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com