Friday, 7 September 2012

Souvenirs Dari Korea

> Whats Up Guys...

Haa, dari dulu lagi aku memang teringin nak melancong ke luar negara...dan teringin pulak nak pergi Korea ni...HAHA...pengaruh RUNNING MAN terlampau kuat sangat ni...yela, setiap episod siri Running Man tu kan banyak tempat yang menarik yang dipaparkan...macam best je kalau dapat melancong ke sana...maybe next year kot...next time ke...MAYBE je...! ahhh, tak dapat pergi pun tak pe la...yang penting dapat jugak souvenirs dari Korea...hee..


Haa...antara semua souvenirs yang aku dapat dari Korea tu...yang ni aku rasa paling gempak...keychain berkuasa solar...keychain ni hanya akan menyala bila siang je...malam dia off...HAHA...agak rare ni...kat sini aku belum pernah jumpa lagi keychain macam ni...entah berapa ribu Won agaknya keychain ni...harganya dirahsiakan...cehhh....

"Its MAGIC...HAHA"

NOTA SKYTECH :

Haa, dalam entri sebelum ni kenapa ada yang tak percaya aku masih lagi dapat duit raya? Tak banyak tapi boleh la...hee...agaknya tahun depan masih dapat lagi ke tak ye?

P.S - Alhamdulillah...awal bulan September ni banyak dapat 
berita yang cukup menggembirakan aku...(,^^)

**Terima kasih kerana membaca entri Souvenirs Dari Korea

31 comments:

  1. amboi2 syoknya dapat souvenir dari korea! :)

    ReplyDelete
  2. hoho xdpt pergi sana, dpt souvenir dri korea pun jd la wey. tp mesti best kan kan kan klau pergi sana?

    ReplyDelete
  3. mohon bagi kat aku boleh. sharing orang kata caring.hahahahaha

    ReplyDelete
  4. walaupun tak dapat join hari tuh.
    okey lah dapat soovenir kan.

    banyak plak tu.

    ReplyDelete
  5. @faridah nazurah : at least dpt la souvenirs...aq tahu barang kat sana agak mahal...

    > haha...takpe2..aq tgk RUNNING MAN je..da rasa mcm melancong ke sana...heee..

    ReplyDelete
  6. @boni kacak : boleh je...nanti2 kalau jumpa ko ke kan..tu pun kalau ada stok lagi la...HAHA~

    ReplyDelete
  7. @Syazwan Che Deraman : mungkin ada rezeki lain kot...dpt souvenirs pun da kira beruntung ni..:D

    ReplyDelete
  8. perghhh, saya sendiri pun belum pernah memiliki keychain magic2 tu... hheheh.. menarik..

    ReplyDelete
  9. best nye dpt souvenir...dr Korea lak tu..

    keychain tu mmg rare la..x penah tau ada keychain yg mcm ni

    ReplyDelete
  10. utglahh...nak sudu tu boleh...sudu2 tuu..heehhehe

    ReplyDelete
  11. bestnya dpt souvenir, nk satu ! hehe

    ReplyDelete
  12. nak jugak,nak jugak,*sambil hentak kaki ;p

    ReplyDelete
  13. ala hari tu xnmpk pun ajushi jual keychain korea bersolar tu huk3 cun tuu

    ReplyDelete
  14. uihhhh bestnye bagi satu hehe

    ReplyDelete
  15. Banyaknya dapat!! Banyak jeles wo ini macam.. haha



    Simpan elok², panjang umur boleh bagi cucu tengok dan belek ;D

    ReplyDelete
  16. nanti kirim mya sikit ye! hehe :p

    ReplyDelete
  17. jelesnya nak juga ezadd heheee :D

    ReplyDelete
  18. bagilah satu. banyak tuu dapat. :D

    ReplyDelete
  19. dah keje nanti ko plak yg kene bg duit raya

    ReplyDelete
  20. aku x pernah dapat something dari korea.. bak satu!!! hehehehe

    ReplyDelete
  21. wahh! xpernah sampai korea lg. nk gak souvenir korea.....

    ReplyDelete
  22. pnah tgk keychain cmni tapi local punya laa ^^

    ReplyDelete
  23. pehhh! meh nak kongsi sesama..baru suweett ^^

    ReplyDelete
  24. mana dapattt??
    hewheww.nak jugakkk tlg post sekor abam running man kt kite. lalaa

    ReplyDelete
  25. Perghh... menarik betul keychain berkuasa solar tu...

    ReplyDelete
  26. assalamualaikum ezad...seronoknya dpt hadiah dr Korea...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com